- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası olmayan önermelerden birisidir bu tür önermeler.
Yani özgüvensiz bir insan için yanındaki ultra güzel olmasa da bu durum geçerli olabilir ama kendisini bilen erkekler için geçerli değildir bu dediğin.
Şu yanlış algıyla ilgili fikrimi belirteyim ama mesela bazı kadınlar çok güzel olduklarını ve herkesi etkileyebildiklerini düşünüyorlar ama karşıdaki kişi etkilenmeyince veya kadının tarzı kendisine hitap etmeyince acaba korkuyor mu benden vb gibi yanlış düşüncelere kapılabiliyor ve sonucunda da erkekler güzel kadınlardan korkar gibi tuhaf düşüncelere sahip olabiliyorlar.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık korkmuyorum çirkin güzel fark etmez bana, hatta seni de gör*düm biliyorsun, kon*ştuk, ama duygularım bana diyor ki karakterli bir insan olsun tipi önemli değil diyor. 😊😊 Umarım bir gün herkes mutlu olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılNeden korkayım, güzel olmak suç değil milletin zihniyeti bozuk.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. daha çok çirkinlere kalacam diye korkuyorlar.
00 YorumlaŞimdi şöyle bir durum var. Erkekler sevdiğini kıskanır. Güzel kızların da çevresi, sağı solu pek boş kalmaz. Girdikleri ortamlarda fark edilme ve teklif alma olasılıkları yüksektir. Böyle bir durumda güzel kadınların seçeneği diğerlerine göre daha çoktur diyebiliriz ve eğer gerçekten aşık değilse, bu kadar ilginin arasında kafasının karışma ihtimali de yüksektir. Ben dış görünüşüme güvenmeyen ya da çirkin biri değilim ama tek başına bu durum bile benim, hoşlansam dahi güzel olarak kabul ettiğim birinden uzak durmama neden olabilir. Hani bugün acaba girdiği ortamlarda kaç kişi göz süzerek baktı ya da kaç kişi tanışmak istedi diye düşünüp kafa yoracağıma hiç bulaşmam daha iyi. En azından kafam rahat olur..
10 Yorumla
+1 yılDoğrusu şu... guzel kadinlar ya yalnız kalır ya da tipsiz biriyle olur nedeni guzel kadin gören hemen her erkek dusunur teklif etmeyi ama sonra hepsi bu guzel kadının illa vardır sevgilisi boşuna teklif etmeyeyim der... bi olay yaşadım canlı şahidim böyle olduğuna... uzun yoksa anlatirdim
22 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bu çok
- +1 yıl
Bana anlatabilirsin dinlerim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış Bilgilendirmişler seni her erkek güzel kadınla birlikte olmak ister ama güzel kadınlar seçimini nerde şerefsiz kansız varsa ondan yana kullanırlar
12 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorkm buna
- +1 yıl
Bende kendime katılıyorum canım kendim 😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakmaz diyip konuşmuyorlar. Sonra güzel kızlar niye yalnız
724 Yorumla- +1 yıl
Herkes öyle değil
- +1 yıl
Çünkü bakmıyorlar 😅
- +1 yıl
Guzel kizlatirin etrafinda pervane oliyorlar?
- +1 yıl
Bak bu varya gelmiş geçmiş en büyük yalanlardan biri 😅
Neymiş efendim güzel diye bla bla
Şu dünyada 2 şeyi kendi haline bırakmazlar.
1 güzel bir kadın.
2. Bolca para.
- +1 yıl
Ben niye kendi halimdeyim o zaman? @-passion-lust-
- +1 yıl
Başka bir kusurun vardır
Belki de o kadar güzel değilsindir.
Ya da istisnasındır.
Ama ne derler bilirsin.
You cannot teach an old dog new tricks. - +1 yıl
Tercihtir bu bebiş. Bin kişi ister bir kişi alır derler..
- +1 yıl
O devirler bitti yakışıklı.
Dedemin zamanındaymış onlar.
Artık herkes tuttuğunu alıyor.
O kadar böbürlenme yani.
Neyse iyi günler - +1 yıl
Sen daha tutamamışsın demek ki
- +1 yıl
Yok benim derdim çok fazla tutmak
Allah kimseyi tutulamayanlardan eylemesin - +1 yıl
Savcılığa anlatın derdinizi hahaha
- +1 yıl
Ya sen onyargilisin
Veyahut fazla kriterlerin var
Sert bir insanda olabilirsin
Ben hic guzel bir kadinin rahat birakildigini gormedim - +1 yıl
Gelsin anlatırım markete gitti.
Abim olur kendisi 😃 - +1 yıl
@Lütfettinizefenim sert biri değilim oldukça sıcak kanlıyım kriterlerim de aman aman yoktur. İmkan olsa da bana yazılan mesajları göstersem. En son biri " sen çok güzelsin şansımı zorlamak istemiyorum bacım " diyip konuşmayı kesti. Bu durumda önyargı oluşuyor elbette. Çok çok güzelde değilim ama fazlasın gibi laflar alıyorum.
- +1 yıl
Bak
Ya onlar tirsaktir
Tirsak erkegi salla
Ama gene inanmiyorum sana
Imkansiz yani
Ortalik gelene gecene yazan erkeklerel dolu
Belki sen efendilerden hoslaniyorsundur
Pic olarak gorduklerinle muhatab olmuyorsundur
Bence olay bundan ibaret - +1 yıl
Kardeşler hep bildirim geliyor beni azad edin de gelmesin sizden ricam
- +1 yıl
Ben halinden şikayetci olduğunu sanmıyorum @minikkladyy
- +1 yıl
Seni inandırmak için cabalamayacagım 😄 senin gibi bir çok erkek sevgilin nasıl olmaz ya diyip duruyor cidden bende istiyorum ama olmuyor. Hiç yazan eden de yok konustuklarimda şiddete meyilli falan çıkıyor. Çok istenen bir kız da olmak istemezdim ucuz malın alıcısı çok olur.
- +1 yıl
@DSwagger nasıl mesela?
- +1 yıl
Miniklady
Buyuuunce olur kiii uzulme
Simdi bu yasta sevgilim olsa evlencenmi sanki
Erkekelrle sevgili olmak icin konusma
Nirmal arkadasca konus
Neşe saç olumsuz seylerden rlinden geldigince bahsetmemeye calis
Buyunce gecer iyi gunler - +1 yıl
Sevgili için yanıp tutusmuyorum zaten , sadece düzenli konuştuğum birisinin olmasını istiyorum. Erkeklerle arkadaş olunmuyor. Erkekler sevişme ihtimali olmayacak kadınlarla konuşmaz demişti birileri. Aynen de öyle. Lise uni vs hep erkek arkadaşlarım arkadaşlık dışında konuşurdu benimle. Ayrıca Evlenmek için henuz erken olduğunun bilincindeyim ama bu yaşta bile kimseye muhtaç değilim ve kendimi geliştirmeye de devam ediyorum ve ister bugün evlenirim ister yarın. Buna mani olacak bişey de goremiyorum ? @Lütfettinizefenim
- +1 yıl
Vaalla o birilerini yablis soylemis
Ben gayette normal arkadas oluyorum
Ve olanlar oldugunu biliyorum
Sende haklisin sevmekve sevilmek guzel sey
Ben niye kirkayim,çok şükür kendim guveniyorum,, ama kızlar çok kıskanıyolar beni ve sahipleniyolar, uyuz oluyorum bu hallere,, ya güvenirim ya da guvennez çeker gidersin, trip trip, ne bu yaaaaa, insanda önce kişilik olucak, guzellikmis, yakısıklıymıs, hepsi fasa fiso,, kalite arkadaş , kalite,,
00 Yorumla
+1 yılYa ilk basta biraz cekinirsin
Daha yakisikli daha karizmatik erkekler
Etrafinda pervanedir diye
Ama sahsen cekinmekle burlikte
Hoslandigimi belli ederdim10 Yorumlayakışıklı çapkın bir erkek vardı birçok kızla gezdi tozdu evlenmiş karısını gördüm kısa boylu tombiş ve güzel değildi sonradan duydum kontrol edemezmiş, güvenip bir yere gidemezmiş o güzel kadını aptallık resmen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeliniz gelsin ;) sevgilim yok ve bir şey deneyeceğim :) güzeller lütfen mesaj atsın.

Mesaj 00 Yorumla
+1 yılHayır o uydurulmuş dantelli bir yalan.
Uhhh ben bunu söylemekten de nefret ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevgili kavramına hala inaniyomusunuz herkes birbirini kullanıyor yeterli dozu aldıktan sonra biri birini bırakıyor bırakın bu işleri 😊
30 Yorumla
+1 yılBence güzel kızlar kullanılıyor sadece yanında gösterilmek için süs köpeği olarak seçiyorlar gerçekler bu
39 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani?
- +1 yıl
Çoğunluk erkeğin zihniyeti bu
- +1 yıl
Güzel kızı sevemez mi?
- +1 yıl
Takip edersen tartışalım bu konuyu. Burası şişmesin.
- +1 yıl
bu günümüz dünyasında olmazsa olmazdır. Kadınlar süslenir, seksi hale getirilir şirketlerde, seminerlerde, toplantılarda, tv ekranlarında... kısacası her alanda öne sürülerek prim yaptırılmaya çalışılır. Kadınları birer meta olarak kullanmak günümüzde kadınların bile kanıksadığı bir durum. Yani normal. AMA kadınlar bunu kabul etmiyor tabi.
- +1 yıl
İşte diyorum ben dimi farklı bir şey mi dedim
- +1 yıl
sus kopegi nedir ya.
- +1 yıl
Ama valla öyle bencede hoş değil ama cidden çoğu gereksiz öyle yapıyor
- +1 yıl
Anlamadim zaten ne yazdigini. Ama sus kopegi diye soylemen kaba. Her guzel kiz oyle degil. Ben sahsen kendimi oyle gormuyorum
+1 yılHayır ama fotoğraftaki gibi basit görünümlülerden korkuyorum açıkçası. Neden mi? Nedeni basit belliki beğenilmek için öyle giyiniyor ve elbet ona yavşayan bir erkeğe yanıt verecek!
00 Yorumla50% doğru. bakınca şöyle düşünür bunun kesinlikle sevgilisi var. ya da böylelerine karşı güven sıkıntısı var.
03 Yorumla- +1 yıl
Fotodaki bn değilim öde bnim
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kimisinin böyle korkuları oluyor ancak varsa bu kendi özgüvensizliginden olur. Çiftler arasında sevgi saygı ve güven varsa hiç bir sorun olmaz. Bunlardan biri eksikse zaten yürümez ilişki.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kıza günde 1000 erkek yazıyor seni neden seçsin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiğerlerini bilmem ama benim için yüz güzelliği ve düşünceli olup olmadığı önemli gerisini pek umursamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kız mı kendisi fazla yakışıklı değilse güzel istemezler ikincisi güzel kızın nazı çok olur bu yüzden de olabilir
00 YorumlaKıskanç birisi yakışıklı veya güzel biriyle sevgili olursa çok sorun çıkar önemli olan güven, eğer güven varsa bu kadar sorun çıkmaz bence
00 Yorumla
+1 yılBaşa bela olurlar ondan doğrudur her şeyin bir bedeli vardır adam olan ayak uydurmakta zorlanabilir ama erkekve serseri ise parmağında bile oynatır
00 YorumlaKimi erkekkorkuyor evet ilerde aşık olursam sonuçta güzel kız peşinde o kadar kosani var benden çabuk sikilir diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılKatil olacağım diye korkuyorum, bak çok değil biraz güzel bir kız yanımda olsun öküz gibi bakıyorlar görmemişler Allahın abazaları.
00 Yorumla
+1 yıl"aldatır beni" ,"onu mutlu edebilir miyim?" ya da "onun için yeterli miyim?" gibi sorular soruyoruz kendimize, doğrudur lakin her erkek için geçerli değil, özgüvenlede alakalı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman böyle bir korkum olmadı beğeniyorsam gider tanışır konuşurum
00 Yorumla
+1 yılBi kısım erkek için doğru sayılabilir, cesaret edemeyenler olur evet
00 YorumlaKEsinlikle doğru ha playboylar sırf yatmak için kırk takla atarlar
00 Yorumlakendilerini özgür olarak görüyorlar. kısıtlamaya gelemeyeceğiniz gibi bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Neden korksunlar neden korkmalilar en fazla hayir derler yani nedir dunyanin sonumu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Guzel kizlarla degil zeki ve guclu kadini her erkek kaldiramiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen evet erkekler değil de özgüvensiz insanlar korkuyor diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızların onu reddeceğini bilir. Açılmazlar yani bir de egoist olduğunu düşünürler.
00 Yorumla
+1 yılçok güzel kızlar yatakta iyi olmuyor çaba sarfetmiyor
00 Yorumla
+1 yılBence doğru değil. En azından şahsi olarak böyle düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin altı üstü bi insan yavrusu olduğunu düşündüğüm için bu zamana kadar kimseden korkup geri çekilmedim.
00 Yorumla
+1 yılAlfa bir erkek olarak böyle bir şeyden korkum olmuyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Şahsen değil ama korkudan ziyade bir çok faktörler var geri çekilmeye itiyor bazılarını
00 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir korkum yok. O da benim gibi bir insan güzelliği değil dişiliği beni korkutur 😊
00 YorumlaKorku değil sonunu biliriz onlarin gözü hep en yukardadir elde edene kadar hep cikatayi yükseltir sonra bir bakarlar yaş belki bir yere gelir kendisinden alt seviyede birine evet der
00 YorumlaGünümüzde insanların korkusu karşısındakinin güzelliği ya da maddi durumu felan değil gerçekci olma korkusu başka hiç birşey değil kimse olduğu gibi görünecek kadar cesaretli değil hayat kocaman bir similasyona dönüştü sosyal medya sayesinde
10 YorumlaKorkmak bence güvensizlerin işi. Erkek olarak güvenim her zaman yerinde çokmu yakışıklıyım bu göreceli bi kavram önemli olan karşı tarafın beklentilerini karşılamak değil birlikte bişeyleri paylaşmak ve hareket etmek. Yani korkum yok hodri meydan ☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kız özgür olmak ister istediğini giymek ister şahsen ben istediği şeyleri giymesine izin vermem
00 Yorumla Cirkin kısa boylu kilolu bi erkek korkar tabiki ama cok sukur bende öyle bi sorun yok hep guzel degil en gizellerini secerim cikarim
00 Yorumla
+1 yılEvet doğruymuş eski sevgilim fazla güzel bulduğu kızlarla sevgili olmak istemiyormuş. Zaptedememe korkusundan 😒
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,2b cevap paylaştı. Öyle erkekler var evet. Bence onlar kendine güvenmeyen tipler sadece...
00 Yorumla
+1 yılDoğru çünkü bırakıp gider mi yoksa aldatır mı bizle değilde başkasıyla ilgilenir mi diye düşünceler doğuyor kafalarda
00 Yorumlakorkmak değilde, öyle bir kadını ezememek onun altında kalabilmek herhalde ya. benim öyle bir takıntım yok
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum kızın vereceği cevaptan hayır diyeceğinden korkuyorlarmış.
10 Yorumla
+1 yılHemde nasıl 😂😂 bırakırsa yarıyolda göt olrz korkusuyla ckxkdns
00 YorumlaSürekli kıskançlık halinde
Saldırganlık sinirlilik sebeb siz yere00 YorumlaDoğru gibi ama tam değil. Yani çok guzel görünüp tanıştıktan sonra bumu ya dediğimizde oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim güzellikle bir alakası yok sevgili doğru bişey değil
00 Yorumlakorkmuyoruz egosu vardır güzel kızların masraflı olur
00 YorumlaBence bu görüşlerin bzıları doğru bazıları ise yanlış bu aslında güzellikte göreceli bir kavramdır.
00 YorumlaBende diyorum niye hiç sevgilim yok smxmsmxs
30 YorumlaÇok güzelse doğrudur. Şey fotoda ki kim?
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum öpse ki bnim
@seductrice çok güzel ama korkmuyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Manyak 😁 teşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
Böyle şirinlik yapıyorsun sonra kötü alışıyorum bak 😁😂
Yalan söylüyor o büyücü gari
00 Yorumla
+1 yılYoo benim sevgilim korkmuyor heralde
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar zaten benle sevgili olmaz