Aşk İlişkileri Erkekler pozitif kadınlardan mı hoşlanır? wolverinediye Takip Et Guru Yaş: 85 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor :// Güncellemeler+1 yıl Erkeklerin enerji vampiri olduklarını kabul etmeleri gözlerimi doldurdu hayır ağlamicaammm Erkekler pozitif kadınlardan mı hoşlanır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben karşımda doğal davranan, relax olan ve cinsi psikolojisi sağlam bir karı görmek isterim.Nasıl hissettiği beni ilgilendirmez. Fakat üzgünken yalandan sırıtmasın ya da mutluyken yalandan suratını pekmez gibi büzmesin. Doğallık önemli. 0 5 Yorumla wolverinediye +1 yıl tm Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Senden talepte bulunmadım. Bu benim kriterim tamam ne alaka? Yorumla wolverinediye +1 yıl kendi kendine tribe girmişsin kolay gelsin Yorumla ASTRiX_ +1 yıl Bence sen kendi kendine tribe girdin. Yaran var ki gocunuyorsun. :D Yorumla wolverinediye +1 yıl hı hı Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimse negatif insan sevmez ki kendimden biliyorum, konuştuğum kişilerin %75'ine negatifim akdbdkd 0 1 Yorumla wolverinediye +1 yıl Sjdsjdsjfjsdjsjdsjfjwjfsjdjsjfsj yo Yorumla
_Passionate-Love_ Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Enerjisi ile heyecan yaratan kadını tercih ediyorlar.. 0 0 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kahrımızı hep kadınlar çekiyor zaten. Ne güzel varlıklar. İyiki varsınız. 😌 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ninecik, evet doğrudur trip atan kızı olumsuzk kızı kim ne etsin 0 0 Yorumla
Asosyal07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Kesinlikle öyle ben enerjiğim enerjimi emerse ben de onun gibi tatsız tutsuz olurum 0 0 Yorumla
AmintoBello Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli karamsar olan benide karamsar yapar a enerjik olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende pozitif erkeklerden hoşlanıyorum hic çekemem onlarin monoton sıkıcı hallerini 0 1 Yorumla wolverinediye +1 yıl 10/1000 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ama kimi de dobra alfA kadının peşinden ayikmiyor 😦 0 2 Yorumla wolverinediye +1 yıl orasını bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😦peki Yorumla
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hahah beni o yüzden sevmiyorlar demek ki 0 2 Yorumla wolverinediye +1 yıl böylesi hepimiz için daha iyi sjdjsj Yorumla ceylinÇkObİLiYo +1 yıl bence de dsjcxkd Yorumla
yürüyenyıkıkk Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Onlara karı olsun yeter knk 0 2 Yorumla wolverinediye +1 yıl yokluk zor shdshdhs Yorumla yürüyenyıkıkk +1 yıl Yes yes Yorumla
KedimBenVeYatağımm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Onlara daha iyi geldiği için olabilir evet 0 0 Yorumla
DearZombie Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet, enerjik kızlar daha çok ilgimi çeker. 0 0 Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet bu kesinlikle dogru 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neşeli güler yüzlü sempatik kadın isteriz 0 24 Yorumla wolverinediye +1 yıl inş bulursunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah çok teşekkür ederim 🙏 Yorumla wolverinediye +1 yıl bulamicaksınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek bu? Yorumla wolverinediye +1 yıl bilmemm ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dalga mi geçiyorsun? Bulamicaksiniz ne demek? Yorumla wolverinediye +1 yıl aa ben öyle bi insan mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdıklarına bakarsan anlarsın Yorumla wolverinediye +1 yıl baktım anlamadım beni aydınlatabilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size diyorum o zaman bulamicaksiniz derken ne kast ettiniz? Önce ins bulursunuz dediniz sonra neden öyle dediniz? Yorumla wolverinediye +1 yıl keyfim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm nasıl keyifmis o öyle mutlu olmak istiyorum ya Yorumla wolverinediye +1 yıl mutlu olma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ya 😭😭 sende mutlu olma o zaman Yorumla wolverinediye +1 yıl ben mutlu olursam sende olursun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki benim mutluluğum sana mı bağli? Yorumla wolverinediye +1 yıl Aslında ben mutlu olursam çevremdeki insanları da mutlu ederim ama sen başka bi mana çıkardın o yüzden evet mutluluğun bana bağlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😭😭😭😭😭 sen mutlu olana kadar bende mi mutsuz olacam 😭😭😭 ben bı mana çıkarmadım ki nerden çıkardin bunu nolur ben mutlu olayım lütfen 🙏 Yorumla wolverinediye +1 yıl Eğer iyi bi çocuk olursan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten öyleyim ki masum iyi bir çocuğum ben senden önce mutlu olayım olur mu canım lütfen 😞 Yorumla wolverinediye +1 yıl çok ısrar ettin (yalvardın) izin veriyorum:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaa yalvarmasam demek izin vermicem öylemi 👅 teşekkür ederim 😘 Yorumla wolverinediye +1 yıl Önemli değil diyemiyorum çünkü önemli:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Artık izin verdin 👅 ben bilmem önceliğin ben oldum sıra bende mutlu olma sırası 😉😉 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Enerjili karılar eklesin 0 2 Yorumla wolverinediye +1 yıl Yetmedi mi sömürdükleriniz sjdsjdj Yorumla XoxBurak +1 yıl Yuk yetmedi 😓 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Kadın bize ne saydırma ne 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Evet dogru 0 0 Yorumla
notnecessarilylove Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben karşımda doğal davranan, relax olan ve cinsi psikolojisi sağlam bir karı görmek isterim.
Nasıl hissettiği beni ilgilendirmez. Fakat üzgünken yalandan sırıtmasın ya da mutluyken yalandan suratını pekmez gibi büzmesin. Doğallık önemli.
tm
Senden talepte bulunmadım. Bu benim kriterim tamam ne alaka?
kendi kendine tribe girmişsin kolay gelsin
Bence sen kendi kendine tribe girdin.
Yaran var ki gocunuyorsun. :D
hı hı
Kimse negatif insan sevmez ki kendimden biliyorum, konuştuğum kişilerin %75'ine negatifim akdbdkd
Sjdsjdsjfjsdjsjdsjfjwjfsjdjsjfsj yo
Enerjisi ile heyecan yaratan kadını tercih ediyorlar..
Kahrımızı hep kadınlar çekiyor zaten. Ne güzel varlıklar. İyiki varsınız. 😌
Ninecik, evet doğrudur trip atan kızı olumsuzk kızı kim ne etsin
Kesinlikle öyle ben enerjiğim enerjimi emerse ben de onun gibi tatsız tutsuz olurum
Sürekli karamsar olan benide karamsar yapar a enerjik olsun
Bende pozitif erkeklerden hoşlanıyorum hic çekemem onlarin monoton sıkıcı hallerini
10/1000
Evet ama kimi de dobra alfA kadının peşinden ayikmiyor 😦
orasını bilemem
😦peki
Hahah beni o yüzden sevmiyorlar demek ki
böylesi hepimiz için daha iyi sjdjsj
bence de dsjcxkd
Onlara karı olsun yeter knk
yokluk zor shdshdhs
Yes yes
genel olarak pozitif olmak iyidir
Negatifi kimse sevmez.
Onlara daha iyi geldiği için olabilir evet
Yalancı olmıyan yeğen
Evet, enerjik kızlar daha çok ilgimi çeker.
top 100 üme giren bi twit bu bayıldım :D
Kesinlikle doğru bir tweet bu arada
Evet bu kesinlikle dogru
Bu tweet doğru, neşeli kadın istiyorum
Neşeli güler yüzlü sempatik kadın isteriz
inş bulursunuz
İnşallah çok teşekkür ederim 🙏
bulamicaksınız
Ne demek bu?
bilmemm ne demek
Dalga mi geçiyorsun? Bulamicaksiniz ne demek?
aa ben öyle bi insan mıyım
Yazdıklarına bakarsan anlarsın
baktım anlamadım beni aydınlatabilir misin
Size diyorum o zaman bulamicaksiniz derken ne kast ettiniz? Önce ins bulursunuz dediniz sonra neden öyle dediniz?
keyfim
Hmm nasıl keyifmis o öyle mutlu olmak istiyorum ya
mutlu olma
Neden ya 😭😭 sende mutlu olma o zaman
ben mutlu olursam sende olursun
Neden ki benim mutluluğum sana mı bağli?
Aslında ben mutlu olursam çevremdeki insanları da mutlu ederim ama sen başka bi mana çıkardın o yüzden evet mutluluğun bana bağlı
😭😭😭😭😭 sen mutlu olana kadar bende mi mutsuz olacam 😭😭😭 ben bı mana çıkarmadım ki nerden çıkardin bunu nolur ben mutlu olayım lütfen 🙏
Eğer iyi bi çocuk olursan
Zaten öyleyim ki masum iyi bir çocuğum ben senden önce mutlu olayım olur mu canım lütfen 😞
çok ısrar ettin (yalvardın) izin veriyorum:))
Yaaaa yalvarmasam demek izin vermicem öylemi 👅 teşekkür ederim 😘
Önemli değil diyemiyorum çünkü önemli:)
Artık izin verdin 👅 ben bilmem önceliğin ben oldum sıra bende mutlu olma sırası 😉😉
Enerjili karılar eklesin
Yetmedi mi sömürdükleriniz sjdsjdj
Yuk yetmedi 😓
Kadın bize ne saydırma ne
Bence dogru
Evet dogru
Ben negatifim
Farketmez
Eeee tabiki öyle