Arkadaşlar sorunlu bir ayrılık yaşamadık, ayrılmak istedi daha sonrada birkaç küçük şey bahanesi oldu ne kadar çabalasamda olmadı, istemedi ve bitirdik 2 hafta oldu.
Daha sonra arkadaşımdan duyduğum gizli hesapları gösteren bir uygulamaya ( uygulama adı sanırım webpostegro) baktım ve ayrılık öncesinde de ayrılık sonrasında da nerdeyse hergün instagram hesabıma baktığını fark ettim. Kendi hesabı yok büyük ihtimalle yakın arkadaşının hesabı vasıtasıyla bakıyor.
Snapchatten attığım hikayelere hemen bakıyor, paylaştığım bir şarkının hemen ardından kendiside cevap verir gibi bir tane paylaştı. Bu durum dikkatimi çekti kafamı karıştırdı.
Sizce neden böyle yapıyor, ne düşünüyor olabilir?
Daha sonra arkadaşımdan duyduğum gizli hesapları gösteren bir uygulamaya ( uygulama adı sanırım webpostegro) baktım ve ayrılık öncesinde de ayrılık sonrasında da nerdeyse hergün instagram hesabıma baktığını fark ettim. Kendi hesabı yok büyük ihtimalle yakın arkadaşının hesabı vasıtasıyla bakıyor.
Snapchatten attığım hikayelere hemen bakıyor, paylaştığım bir şarkının hemen ardından kendiside cevap verir gibi bir tane paylaştı. Bu durum dikkatimi çekti kafamı karıştırdı.
Sizce neden böyle yapıyor, ne düşünüyor olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben sevdiğim sevmediğim herkese bakıyorum sadece merak ediyorum
Ya her insan merak edip bakıyor ama bana garip gelen nerdeyse hergün veya 2 3 günde bir gizli şekilde profilime bakması. Yani özlüyor mu desem merak mı ediyor desem bilemedim
Bunu asla bilemeyiz 😄
Doğru bilemeyiz 🙃
Kızın seni unutmadığı kesin zaten seven kiş hemen unutmaz büyük ihtimalle hala seni düşünüyor.
Seviyorsa ortada birşey yokken neden gitmeyi kafa koyup daha sonra arafta kalınca küçük bahanelere sığınıp uzatmayalım bitirelim der insan? Yani ben böyle yaptıktan sonra neden düşünüyor merak ediyor anlıyamadım doğrusu
Senleyken aklında birisi olmuş olabilir o zaman ama belki şimdi seni merak ediyordur ondn bakıyordur sürekli sana.
Ama şimdi şöyle söyleyim ben geçmişte kendisine açıldım istemedi kafası karışıktı daha sonra kendisi geldi fikrini neyin değiştirdiğini sordum geçmişi geride bıraktığını söyledi kısaca beni ikna etti öyle başladık ben herşeyi açıkça sordum kendisine asla bu konuda çıkalım falan diye zorlamadım. Yani birisi varsa ben saygı duyup hiç başlamazdım ama tabi yinede tam olarak bilemeyiz ne olduğunu
Ama bide şu var birlikteyken aklına başkası girmişse bundan dolayı bitmişse düşünülecek affedilecek bir yolu yoktur yani. Yine dediğim gibi bilemeyeceğimizden kimsenin günahını almak istemem
Aynen ben sadece yorumladım onu Allah bilir.
Merak ediyordur önüne bak boşver
Gelecek düşünmediğin birisini neden merak edersin ki yani sonuçta ben çabaladım ve karşımdaki istememiş saygı duymuşum bitmiş bir şeyi veya kişiyi neden merak eder sizce?
Bunu eski sevgilimde yapıyor , sevmiyorlar nettir seven ayrılmak bahanesi aramaz
İşin garip tarafı ise kendi geldi kendi gitti ben kendisine geçmişte açıldım istemedi sonra kendi istedi herşey iyi güzelken bir anda gitmek istedi şimdide daha doğrusu şimdi değilde başladığımız günden bu yana böyle yapması tuhaf geldi. Artık seviyor mu sevmiyor mu düşünmüyorumda merak mı yoksa özlem mi onu merak ediyorum işte
Bilemem:/
Bunu bende merak ediyorum kendim için
Bazen düşündüğümde acaba diyorum ben kendisi için çok uğraştım çabaladım herşeyi göze aldım sonradan değerim anlaşılda da özlem mi duyuyor diye ama yinede hiçbirşeyi kesin bilemediğimizden acabalarla kalıyor o düşünceler
Öyle olsa bile eskisi gibi olmayacağı gerçeği var yani kısacası bu durumdan sonra unutmak bir yana kafam iyice karıştı açıkçası
Evet bu durumda olabilir gidip yazar bana mı bakıyorsun dersen bidaha o kız hayatta gelmez mutlu gözük hepsi bir gün pişman oluyor ;)
Ya öyle dediniz ama ben olduğu gibi gözüken davranan biriyim mesela dün dayanamadım seni özledim yazdım daha mesajı görmedi veya görmemezlikten geldi ama ben içimden geldiği gibi davranmaya çalıştım işte
Dediğim gibi yazdıysan artık yanlış yaptın kardeşim
G*tünü kaldırdın sadece
Hiç öyle düşünecek veya düşünceye girdirecek değilim gerçekten kazanmak veya kaybetmeyi düşünmüyorum tek amacım kendimi ifade edebilmek zaten bence bir ilişkiye böyle şeylerle yön verilicekse veya başlayıp biticekse gerçekten çok saçma
Seni sevmeyen ve dinlemeyen birine kendini ifade edemezsin kitabını yazarım artık öyle kötü insanlarla savaştım ki
Uzak dur mutlu gözük hayatına bak ve onu sil o zaman pişman edersin özledim diyerek değil kardeş
Anladım kardeşim öyle diyosan hata yaptığımı kabul ediyorum olan oldu artık önümüze bakıcaz ama yinede hem soruda sorduğum olay hem bazı yaşadıklarımız kafamı çok karıştırdı onun etkisiyle bir gaflete düştük demek
Elbette kendine kızma yazma hatasına öğrenme aşamasında bende düştüm, yazdin ustune düşeni yaptın güzel de sevdiysen, o kişi seni cepte tutmak için alıyordur sana. Sen mutlu olur, hayatına bakar yazmayı kesersen ilgisini cekebilirsin. Eğer sevselerdi bize cevap verirlerdi. Demek ki dengesizler. Boyleleriylen ruhumuzu yormaya gerek yok
Anladım hayırlısı olsun. Çok teşekkür ederim yardımın için çok sağol