Garip bir seçim. sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Azerbaycanda yaşıyorum. size olayı anlatmam için örnekler kullanacağım. Türkiyede 12 sınıf var galiba Azerbaycandaysa 11. Ben şu an 10 cu sınıfdayım yani gelicek yıl son yılım. kurs var bizde bazı dersleri öyreten hocalar. Şimdi bu hocalar son sınıfları ayrı diğerleriniyse ayrı gruplara bölüyor. ben normalde diğer kategorisine giriyorum ancak hoca bi istisna yaptı ve bende son sınıflarla gidiyorum. Kısaca bi kız var. Aşka inanmam hatta bunu büyük harfle yazıyım çünki önemli. AŞKA İNANMAM. ama bi garip oluyorum bu kızı görünce galiba hala ergenlik döneminde olduğum için. Sanki onu korumalıymışım gibi bi his var. akşam 7 de bitiyo ders. o da evine yürüyerek gidiyor ve bende salak gibi 20 dakikalık yolu yürüyorum arkasıyca. tamam başka sebepleride var bunun ama şu an onu tam açıklıyamıyorum ama yinede 80% ilk sebep yüzünden gidiyorum. derste de bu kızla birkere bile sohbetim olmadı aslında pek fazla konuşmam. ama yinede diğer çocuklarla azda olda konuştum onunla hiç konuşmadım. Şimdi soru kısmı. Bu kız sonuncu sınıf olduğu için 4-5 ay sonra sınvalardan sonra büyük ihtimal üniversiteye gidicek. ama gitdikden sonra büyük ihtimal 1 ay sonra ismimi bile unutucak ve bu garip olayların hiçbirini bilmicek. ama diğer yandan gidib söylersem büyük ihtimalle bişey demez yani tanımıyo beni ne diye bilirki. ve üstelik derste rezil olma ihtimalim büyük ve sonra nasıl gidicem o derse bilmiyorum. yani aslında soru bu. siz ne yapardınız? Hanımlara sorum Gidip sohbet etmeye çalışsam hiç tanımadığı birinden çok rahatsız olurmu?
Garip bir seçim. sizce ne yapmalıyım?