Askerden selamlar kafayı yiycem napmaliyim ?

Asker olmayı çok istedim ama sevdiğim kadın olmamı istemiyor onuda çok seviyorum ama hayatımda bazı seyleri düzeltmem gerekli böyle olmuyor yarenim oldu benim zor zamanlarda yanımda oldu 2 ayim dolmak üzere 2. 6 aya kalıp kendi evime çıkmak istiyorum ailemle arası iyi değil üni okumak istiyor yanında olmak istiyorum ailesi pek arkasında durmuyor yanında olmak istiyorum sadece paraya ihtiyacım var onun yanında olmak için burda ailem bile benimle telefon faturası yüzünden benimle kavga ediyor elini yüzünü unutmaya başladım dedi bana sevgilim o gün kalbim o kadar çok acıdı ki ayrılmak istedi git diyemem konustum duzelttim kalbim acıyor ne yapicam bilmiyorum yanına gelmemi istiyor burda iş bulursun diyor bana anlattigimda tartisiriyoz durumlardan bahsedince ne yapicam bilmiyorum kendi evim kendi yuvam olsun istiyorum babası benim istediğim kişiyle evleniceksin demiş yüreğim parçalanıyor en son onuda geçtim ailesinin karşısına dim dik çıkmak istiyorum yarın günler geçtiğinde birbirimize pismanlikla bakmak istemiyorum söyledim ama kabul etmedi o baskasiyla ben başkasıyla yorumlarınızı bekliyorum
Askerden selamlar kafayı yiycem napmaliyim ?