Düzgün , duru bir güzelliğe sahip olduğumu söylüyorlar. Yapı olarak duvarlarım var kolay kolay geçirmiyorum kimseyi. Bugüne kadar da aldatıldım ya da terkedildim. Yiaaaa aşko denilen kızlardan değilim güçlü bir karakterim. Cilveli de değilim eğlenceliyim ama cilveli değilim. Burdan kaybediyor olabilir miyim? Yapım o şekilde değil? Nasıl davranabilirim ki? Bir de arkadaşlarım ciddi bir kız olduğun belli sana gelenler korkuyor olabilirler sonunun evliliğe gideceğinden diyorlar. Evliliğe bende meraklı değilim. Ama ailem bu şekilde yetiştirmiş yapım da cidden biraz kuralcı. Ne yapabilirim ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBence bahsettigin olayla cilvenin alakasi yok. Insanlar konusarak anlasir. Sen her seye köt zöt bir tipsen insanlardan da sana tahammül ya da yaninda kalmasini bekleme.
Hayatimiz zaten zorluklarla sıkıntılarla geciyor. Insan sevdiginde konuştuğu kiside mutlu olmak eğlenmek gülmek istet. Sen konustugun kisilerle bunu yapmıyorsan aşırı mesafeli ciddi duruyorsan yani cokta sasirmamak lazim.
Ayrıca o yiaaaa askoo diyen tiplerden olup biriyle olacagina hic olma yalniz kal daha iyi. O yayik agizli kisilerle cilvenin alakasi oldugunuda düşünmüyorum. Sen güçlü biri olursun ama yeri geldiginde kadınsı seksi alimli eglencelide olursun.
Ha son olarakta şunu deyim; insanlar ciddiyet ve olgunlugu birbirine karistiyor. Ne kadar yüz asıksa ciddi isen o kadar olgunsun diye düşünüyorlar. Asıl olgunluk yeri geldiginde gülmek eglenmek yeri geldiginde dost olup dertlesmek yeri geldiginde de eglenmek cocuklasmaktir. Bence sen olgun olacaksin diye fazla ciddi duruyorsun. Bu durumu asarsan daha iyi olacagini düşünüyorum.24 Yorumla
Soran+1 yılBu saldırganlığının altında ne yatıyor? Verdiğin cevaplar beni düşündürdü :) ben orda asık suratlıyım demedim dikkat ettiysen. Olgun olmaya ihtiyacım yok öyle bir çabamda yok. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Aksine gayet eğlenceliyim. Sadece ikili ilişkilerde mesafeliyim yapı olarak cilveli değilim bütün mesele bu. Yoksa beş karış surat dolaştığımı kimse söylemedi sana :)
- +1 yıl
Saldirgan😄😄
Soran+1 yılEvet yazdıkların gayet o şekilde sende bu kadar saldırgan ve ukala olmazsan emin ol ki daha çok saygı görürsün
- +1 yıl
😄😄 saol ya
En İyi Cevaplar
Her kız cilveli olacak diye bir kaide yok. Bunun altında yatan başka sebeplerde olabilir bence. Şahsen ben çok hoşlanmam aman aman cilveli kızlardan. Daha çok hoş sohbet, gülünce yüzünde güller açan samimi kızlar beni daha çok çeker. Bazı kadınların duvarları vardır. Fakat o duvarların arkadasında nasıl bir kadın bulacağını kimse bilmez. Önemli olan o duvarı aşıp içeri bakabilmektir. Dışarda çok tutucu görünüp içerde " woww bu senmisin gerçekten " dediğim kız arkadaşım bile oldu. İş sadece seninle bitmiyor. Anlamakda gerekiyor. En zor tarafıda bu zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnlamadığım hata sende gibi niye bakıyorsun ki. Ama haklısın hata sende seçtiğin insanların kalitesini göremiyorsun sanırım. Tamam kabul ediyorum bizde göremiyoruz bu normal olur. Bence kendini suçlama karşındakinin kişiliksizliği yüzünden komik oluyor çünkü.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi seçmiyorum kendileri uğraşıyor en sonunda da boynuz takılıyor bu kadar. Kendi alınlarında ben yabşağımm yazmıyor herhalde
- +1 yıl
Şimdi uğraşılıp elde edilen biriysen bence buna bir daha bak. Çünkü olsun veya değer veriyor diye beraberlik sonucu bunu doğurması normal. İkincisi olabilir hiç birimiz anlamıyoruz dedim zaten ama bunun için kendinde hata görmen yersiz. Bu şey gibi Hırsız evimi soymuş kendini suçluyorsun. Evim olmazsa param olmazsa soyamazdı diye der gibi. Bunda kural şu evin de var paran da var o zaman kapı ve penceerelerini önlem alıp sağlamlaştıracaksın. Kapına her geleni güvenip almayacaksın.
Soran+1 yılAldatıldığım ilişkimde bildiğin hani uğraştı cidden değer veriyor diye düşündüğüm den bir kez de bana değer beremle olayım dedim. Meğerse boynuz takılacakmış olay bundan ibaret
- +1 yıl
Hayat artık insanların çoğu kişilik kaybına uğradığı için şaşırmadım. Geçmiş olsun ne diyeyim olmuşla bitmişe çare yok. Acı tecrübe ile sabit. Sonucu 4 yıl oldu arıyor muyum hayır gerek yok darbe yemektense mis gibi tek başıma yaşarım daha iyi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Bahsi geçen konun cilve ile bir alakası olduğunu zannetmiyorum. sonuç olarak seni seven kişi işin sonunda evlenmeyi göze alacaktır. yapın gereği herkesin sahip olmadığı doğru ve düzgün bir yapın var. keşke senin gibisi bulsam gibi sözleri çevrende pek duymazsın. sebebi ile "cilveli" kızlar " ya bu gün bunun ile takılıp 2 ay sonra başkasını bulurum" kafasında olduğu için kendilerini doğru yolda olduğunu zanneder. senin gittiğin yol doğru yol. benimde 4 farklı ilişkim oldu ve sonu aldatılma ile bitti. ben ise demekki beni hak etmiyor diyip yoluma baktım. ve bunu sanada öneririm.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel açıklamışsınız gerçekten... ben üzülüyorum hala şuanki durumu atlatamıyorum. Hiç beklemediğin birindenhiç beklemediğin bir darbe yiyince ne olduğunu bilemiyormuş insan...
Herkesın yapısal bır durusu karakterı vardır sen agır ve domınant bır karaktersın anladıgım kadarıyla. Mısal bende ilk görünüş olarak agır ve duygusal bırı degılım ancak arkadaş veya samımı oldugum ınsanlarla tahmın edılemeyecek kadar espırılı neselı ve hareketlı bır yapıya sahıbım ancak bellı çıtayı aştıgım kısılerle fakat normalde esasen cok hızlı iletısım kurabılen bırıyım demem okı kımse kımseye dırek evlılık nıyetıyle yaklaşmaz ancak şahsı fıkrım herkese olmasada senınle ılgılenen ve senınde bıraz kalbının çarptıgı kısıye fazla soguk ve mesafelı durmaman gereklı zira erkekler çocuk gıbıdır bıraz ılgı ve alaka ısterler hıc bır erkek. Soğuk ve devamlı surat asan espırılerı şakaları bıle cıddıye alan süreklı küsme modunda olan kadın ıle bırlıkte olmak ıstemez. Bence öncelıkle kendını pozıtif yonde bıraz motıve etmelısın
03 Yorumla
Soran+1 yılDominant değilim ama çabuk sinirleniyorum biraz da kaprisliyim ama haklıydım çoğu zaman adam bana vakit ayıracağına milletin kızıyla kahveler içiyordu sahilde gizli gizli.
- +1 yıl
işte Çabuk sınırlenmek ve dozunu ayarlayamamak helekı bu pandemı dönemınde bunalmıs ınsanlar ıcın pek avantaj degıl. Gnelde herkes kendı acısından haklı oluyor ıste bu noktada ıpler kopuyor önemlı olan empatı yapabılmek ve problem çözme yetenegının yuksek olması gereklı 2 tarafın haklı oldugu yerde buyuk sorun var demektır bu anlamda herkes bır adım gerı cekılmyeı bılmelı yerıne göre. Ayarıca her tartısmayı kazanmak zorundada degılız yoksa hayatta yanlız kalmaya mahkum oluruz
Soran+1 yılAma gizli gizli iş çevirdi. Ben çıkıyor muyum erkeklerle gizli gizli iş çevirmiprıö yapsam yapabilirim ama ona saygım vardı. Artık yok çok fena saydırıp bitti bile demeden bitirdim ama hala acı çekiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiliksiz insan Barbara Palvin'i bile aldatır emin ol. Dünya'nın en güzel kadınları aldatılıyor... Bu tamamen kişiliksizlik. Kendine karşı öz şefkatin ve sevgin yok. Bu yakıştırmaalar çok acımasız. Erkekleri etkilemek için fok balığı gibi konuşan beş yaşındaki gibi davranan kızlardan olmak emin ol itici.
Cilve deyince bana da tuhaf geliyor. Yani biraz eski zamanlardan kalma sözcük. Bir kadın sevdiği adama karşı zaten kibar, sevgi dolu, samimi olur. Öpersin, seversin, okşarsın, şımarırsın ama hepsi düzgün olur. Beş yaşında gibi davranan kızlar cilveliyse eğer... Bir şey demiyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılAh ah akıllarına edeyim diyecek söz bulamıyorum artık ben
Soran+1 yılSevdikte ne oldu sevene değil verene
+1 yılkimsenin karakterini değiştiremezsin ya da değişmesini isteyemezsin ama sen ilişkilerde çok baskın birisin büyük ihtimal ve erkekler seni tehdit olarak görüyor. ataerkil bir toplumda bu karakterde olursan o ikisi başına gelir. Baskın olmayı bırak ve dediğim dedik ben ne dersem o tavrındaysan onu da bırak. cilveli olmakla samimi olmak farklı. her erkek sevgilinle gidip oynaşmak cilveli olmak değil... olmaktır. O duvarları yık ve daha samimi ve ılımlı yaklaş ama bu şekilde tehdit olarak görülmezsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok baskın değilim biraz kaprisliyim
+1 yılvAY VAY DELİ GÖNÜL DERİM BEN sen işte burada okuduklarıma hep anlatığım kiliksin nazlı biri ve çooook eriilmesi zor olan sen bayan seninle birlikte ayaşacak olan sevgilinin sen nasıl istersen öyle davranacak bir isin ondan korkma takılma kimin mne dediğine benim tespitlerim her zaman tutmuştur ilgilenenlere durulur de sal gitsdin pozitif olmaya devam bayan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni okadar çok iyi anlıyorum ki bende öyle birisiyim asla cıvık değilim değer verdiğim birisi vardı ayrıldık benden zıt karakterde ergen cıvık cıvık konuşup saçma sapan randomlar atan egolu bir kızla çıktı sürekli ayrılıp ayrılıp çıkıyor beni ilgilendiren bir durum yok zaten istediğini yapsın sende kafana takma birgün gelip değerini anladığı zaman özür dilediği zaman geçmiş olacak
00 Yorumla
+1 yılBu belki de hayatına yanlış kişi seçimlerindendir. Cilveli olan da aldatılabiliyor olmayanda. Sen olduğun gibi kal. Bende terk edildim mesela ki gayet güzel bir ilişkimiz vardı. Gitmek isteyen hiç bir şeye bakmıyor. Benden ayrılıp ertesi gün aklının başkasına gittiğini söyleyen biri oldu benim hayatımda da.
10 Yorumla
+1 yılelin erkeğine cilve yapman doğru değil henüz bekaretini edepsizce kaybetmeden git sana bakacak birini bul ve evlen ona cilve yapabilirsin kocandır istediğinde hayır deme itaat et ama başka erkeklere yapma derim biz ve bizim gibiler yani namuslu kadınlar var olduğu sürece huzur olur eminim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı. Cilveli olmanız önemli değil aslında karakter meselesi insanın içinde varsa aldatır kimse için kendinizi değiştiemeyin bırakın onlar size ayak uydursun
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar kaliteli insanları kaldıramaz zaten aldatan ha bugün aldatmış ha 5 yıl ha 10 yıl eninde sonunda aldatacaktı terk eden kişi de öyle. Karakterinden ödün verme böyle devam et. Alttaki bi bayan saldırganca bi yorum sergilemiş bi travması falan var sanırım kimseyi umursama devam
00 Yorumla
+1 yılKarşına çıkan kişilerde sorun var bence. Kendine uygun, karakterine uygun biri seni başına tac eder. Erkek arkadaşlarım arasında ciddi, ağırbaşlı, kuralcı kızları seven ve arayan çok var. Kendini sorgulaman kendine yaptığın haksızlık. Kendine çok iyi bak. Bizi biz yapan özelliklerle değerliyiz. :)
00 YorumlaErkek milleti icin kendini degistireceksen git kendini cope at 😃
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi değmiyor istesem de değiştiremem karakterim bu
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılkarşına çıkanlar karaktersizse sen ne yapabilirsin ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah herkesi kendi dengiyle karşılaştorsın inşallah
- +1 yıl
amin.
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Hiç bir şey olduğun gibi ol seven sever amaçtan kendini aldatmış olur
04 Yorumla
Soran+1 yılValla çok güzel boynuz yedim o da seviyordu güya
+1 yılcilveli ve tutkulu olduğum halde ben neden aldatıldım peki? alakası yok erkeğin karakteriyle (tabii varsa!) onunla alakalı.
00 Yorumlaaldatilmak senin sucun degil karsidakinin karakteri. kendinde kusur aramani gerektircek bi durum yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Tabiki hayır. Seni seven karaktersiz olduğu için aldatıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzelim
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Alakası yok senin gibi kızları arayan erkekler de var
02 Yorumla
Soran+1 yılGöremiyorum
+1 yılGüçlü karakterli olman inan bana çok çok güzel. Çok az kızda var artık ben şahsen biraz daha ağır ciddi kızlardan hoşlanırım. Bence içinden geldiği gibi davranmaya devam et doğal ol inan böylesi çok daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılSana öyle erkekler denk gelmiş veya sen seçemiyorsun aldatacak erkeği sezemiyorsun muhtemelen. Ayrıca sakın yapını bozma ben de hemen hemen öyle bi kızım ve bundan şikayetçi değilim bırak egolu ciddi desinler takma onlara ne.
00 Yorumla
+1 yılSorun hem senden kaynaklı hemde eski ilişkilerinden yediğin kaziklardan. Bu da sende karsi cinse gore guvende tutmaya calisan bir refkles haline gelmis.
00 Yorumlabelki ilgisiz davranıyorsundur, odun olabilirsin erkek arkdaşlarında bundan dolayı sende istediğini bulamıyorlardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ilgisiz davranıyordu 2 gün boyunca aramadı mesaj bilmem ne atmadı
+1 yılBence erkekler cok fazla dertli veya dertli takildigi icin yaninda yasam enerjisi yuksek hareketli birini istiyorlar ki birbirlerini notrleyebilsin
00 Yorumla
+1 yılne yazıkki öyle artık öyle bir dönemdeyiz karşı tarafın isteklerininin hepsini yerine getirmediğiniz an aldatma ilgisizlik takmama durumları olur
00 YorumlaHatayı kendine arama nedenin ne?
Bu çok saçma.
Karşındaki karaktersizin tekiyse sen ne yapabilirsin ki?
🌼00 YorumlaNe kadar duru ve cilveli olmadığına bağlı, istersen özele gel konuşalım
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok
+1 yılduyguları geçirmediğini söylerken bence tüm olayı özetlemişsin karşı tarafın nasıl insanlar olduğunu alamaman da dışa kapalılığınla alakalı olsa gerek
01 Yorumla- +1 yıl
aldanmak aldatılmak terk edilmek ilişkide çaresizlik tarzı ilişkilerde yaşanabilecek tüm kötü olaylar olası. karşındakinin karakteriyle alakalı bunları da aranızdaki etkileşimle alabilirsin. aklıma bir film geldi sapık şeklinde birini izlesen öyle uygun karakterli birini bulsan sonra onunla uygun diye sevgili olsan bu tutumdan dolayı bambaşka birine dönüşebilir. sınırları bilmek gerekli. ve tabi gözlemi zamanında uygun koşullarla yapmak.
Erkeklerin zevklerine yenik düşüp köle oldukları için aldatıyorsun hepsi bu akıllı adam aldatmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılValla üzülüyorum
+1 yılHer insan bir değil ki. Sen düzgün insana denk gelmemişsin anlaşılan
10 Yorumla
+1 yılCilveyle alakası yok bee ben öyleyim ama aldatıldım 😅
00 YorumlaCilvelik falan zaten hoş karşılamam, durumun bece çok iyi hiç onlara çekmeye çalışma.
00 YorumlaKarakterinle ilgili bir durum yok, seçimlerinle ilgili sıkıntılar var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmayı kesinlikle desteklemiyorum ama birazcık cilveli olup erkeği kendine bağlamak gerekiyo. Yine de aldatıyosa o zaman vur popona tekmeyi...
10 Yorumla
+1 yılCilve yapmayan kiz da ne biliyim
12 Yorumla
Soran+1 yılKadın dediğin cilveli olur değil mi sevgili hemcinsim zihniyetine tüküreyimmmm ben senin.
- +1 yıl
Sieee
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıliyi adam sec :) niye sucu kendine atiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hata olarak gördüğüm için değil ancak cilveli işveli olan kızlar daha çok el üstünde tutuluyor onu farkettim
- +1 yıl
hic sanmiyorum :) her goruntu aslinı yansitmaz :)
Erkeğini etkilemek için cilve yapmalısın tatlım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYok duvarlarını
Esnek davran çevrene00 Yorumla
+1 yıltam aradığım kız modeli
00 Yorumlaevet tıtrek manda gıbı olcan azcık cekıccen adamı
00 Yorumla
+1 yılCilveli ol
20 Yorumla
+1 yılYokbe alakası yokk seven herturlu sever
20 Yorumla
+1 yılSen sönük sün 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san
- +1 yıl
Öylesin ama 😂
Soran+1 yılHahahahaha görsen kapımda amade olursun
- +1 yıl
Ozaman gelip seni istedeyim 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke senin gibi bir sevdiğim olsaydı
00 Yorumlakesinlikle bu yapı ndan vazgeçme.
00 YorumlaTam aradığım kişi bize niye denk gelmez ki böylesi
00 YorumlaHayır, ahlaksız insanlara denk gelmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilvelik kız tercih sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılYaşadığınız duruma üzüldüm.
Karşınızdakinin ayıbı.
O degıldır sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılBirden çok sebep etken olmuştur mutlaka
+1 yılKezbansın ondandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsst baksana
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Cilveli değilim ciddi duran bir yapım var bu yüzden mi aldatılıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Şimdi öyle bir açıklama gelmiş ki! Yani sizinle birlikte olacak insan evliliğe gider diye korkuyorsa gelmesin ki zaten.😍 Tamam, siz evliliğe meraklı olmayabilirsiniz ama karşınızdaki insanın da ciddiyetle bir ilişki sürdürmesi kötü ya da korkulacak bir durum değil ki.
Herkesin bir yapısı vardır.
Sizinki ciddi bir yapı, ağır bir yapı belli ki. Bu demek değildir ki bu yüzden hayatınıza kimse giremeyecek. İnanın hiç ilgisi yok. Sadece kendinizi duygusal anlamda kapatmayın. Kapattığınız zaman kimse duygusal olarak yaklaşamaz.
Bunu farklı açılara yönelten insanlara kulak asmayınız. Sonuç olarak ilişkiler zaten belli duygularla başlar. Bugün tanışıp hemen evlenilmez ki. Belki ciddi giden bir şey yaşadığınız da siz diyeceksiniz, tanıma fırsatım oldu ama evlilik yolunda maalesef ilerleyemeceğim diye. Kim bilir? O yüzden bunun sizin yapınızla alakası yok, karşı tarafın düşüncesiyle alakası var.
Duruşunuzu bozmayın ve aşk kapılarınıza ket vurmayın. Enerjinizi düşürmeyin, doğru olan elbet gelecek.♥️