Kaynanamla kavga ettik saç baş?

Esimle 7aylik kizimiz var kaynanam tam bir ruh hastasi icki iciyor ve kavga ediyor bizimle kufur de ediyor esim hicbisey demiyor ayrica bebek varken dun Kaynanamla kavga ettik yetti artik 3 tur 4 tur. yemek yapmistim gittim cagirsim gelmedi aldi yemegi firlatti sonra bende bisey demedim yemek bitince bunlar konusuyordu biseyler hakkinda bende yemekleri temizlerken bebek agliyodu esime bebege bak dedim sonra annesi bagirdi biz burda konusuyoruz allahin belasi sen git bak dedi bende hic aldiris etmedim. Sonra baktim odaya gitmis esimi kiskirtiyo bebegede ayy bisey yok flan diyor bende gittim hemen odadan disari cikarmisinz dedim cikmadi kolundan hafifce tutup disari cikarmisin dememle kari aldi kollarimi sarsti gogsume vurdu bayagi bi sarsti beni nende on anla bebek agliyo bak senin yuzunden lanet olsun sana defol dedim kadin beni dovmeye baslayinca bende yeter artik dedim esimin annesiymis falan bakmadan aldim butun gucumle sacindan tuttum odadan disari cikarttim esim sok gecirdi anneside vende sinir krizi gecirdim o an napicami bilemedim annesi gitti polisi aradi sikayet etti esim dunden beni benimle konusmuyor napicam ben arkadaslar sizce bu iliskinindurumu ne olur bi akil verin... ben en basindan beri esime ayri yasayalim demistim..
Kaynanamla kavga ettik saç baş?