Sizce nasıl bir tepki vermem gerek ben sinirliyken sakin düşünemiyorum sizce nasıl bir cevap veriyim?

Erkek arkadasımın babaannesi yoğun bakımdaydı şu an durumu iyiye gidiyor odaya aldılar sevgilimde her anında hastanede oldu bekledi bu yüzden iletişimimiz biraz aksadı saygı duyuyorum bunda hiçbir sıkıntı yok fakat kadın artık iyiye doğru gidiyormuş ve benimkide bugün işine dönmeye başladı dün gece eve bile gitti uyumaya ama bizim iletişim Hala kopuk saatler sonra yazıyor aramıyor bende grip oldum sadece bir kere sordu nasıl oldun diye bugün hiç napıyorsun nasıl oldun bile demedi az önceki konuşmayı geciym size özetle ve ne yazmam gerektiğini söyleyin +nasıl oldu babaanne dedim - iyi dedi +bende daha da iyi olur dedim -amin dedi +gülücük attım - seni seviyorum dedi. Bu kadar, insan bir sen bugun ne yaptın nasıl oldun demez mi artık işinede gidiyorsun evinde de kalıyorsun kadının durumu iyiye gidiyor beni niye boşluyor hala anlamadım ne yazıyım o seni seviyorum lafından sonra?
Sizce nasıl bir tepki vermem gerek ben sinirliyken sakin düşünemiyorum sizce nasıl bir cevap veriyim?