Arkadaş birebir yaşıyorum. Aşk geçicidir! En sevdigin, bir zaman aşkından divane olduğun kız senin olduktan bir zaman sonra heyecanın tükeniyor. . Bu kadınlar için de böyle midir? Yoksa bende mi sıkıntı var?
Cevabın nedir?
Insanların derdi sadece Aşk ve Seks olmuş !! Artık 9 Yaşındaki Kızların bile Sevgilisi oluyor.. bizim bir Namusumuz var bunu hicmi düşünmüyorsunuz? Aşk vardır hem cok Güçlü olanı vardır Meçnunun Aşkı gibisi'ki O artık pek uğramiyor Insanlara birde Evlenicek bir Ömür beraber yaşayaçak kadar bir Aşk var.. Ondan her önünüse gelen'e Seviyorum, Aşığım gibi laflar etmeyin Yeter ya Vallah Insanların tek derdi bu olmuş Sevgiliniz Ayrılıncada Ağlip duruyorsunuz 1 hafta sonra başkazı ile Sevgili oluyorsunuz siz böyle Yaparak Güzelliģinizi satiyorsunuz Ben gittiğim yerde herkezin ilgisini cekiyorum Güzelliğimle sadece Erkeklerin değil Sokakta olan herkesin.. Ama hic Sevgilim olmadı Evet başım kapalı olmiyabillir Açık saçıkta giyinmiyorum ama dinimde ne söylendiyse yapabilldiklerimin bir kısmını Yapiyorum ve en kolayıda Sevgilinin olmamazı !!
111 Yorumla- +1 yıl
Evet milyarlarca insandan nadir bir örnek verdin. O da efsane. .. birincisi burdan sevgiliden bahsetmiyoruz seksten de burada aşktan bahsediyoruz. Ki ben aşık oldugum sevdigim bir insanla evlendim mutlulugumz icinde ne gerekirse yaptım maddi manevi ne gerekirse.. ararabadan tut en ince ayrıntısina kadar aldim. Sevgimi de ilgimi de saygımida eksiltmedim ne ona ne de ailesine karşı. Evet insan birlikte yaşamadan bilmiyor neyin ne olduğunu. Esimin hakkinida yemem ama ne yazikki siz kadınlar bu zamanda kocaligin ne oldugunu , kocanin karisi uzerindeki haklarinin ne oldgunu, kariligin ne oldugunu ogrenemediniz. Güzel dedigin nedir ya? Diyorum ya bes dakkalik zevkten sonra guzelligin bes para etmez. Bizim derdimiz başka guzellikler parayla satin alinamayan manevi guzellikler. Yoksa bizde allahin dinin aşkın sevginin ne oldgunu gayet iyi biliriz vesselam...
- +1 yıl
Lafım sana değildi saten :) Ama cidden öyle Kızlar benim sinirimi bozuyorlar artık Kızlar Hanım, Hanımcık değiller eskisi gibi Küfür bile varken Onun Kız olup olmadığından Şüpelinicem yakında.. Ne Güzel Evlenmişzin Namusunla Güzelliğini kenndine saklıyarak Dinine Imanına nasıl uyduysa :) Lakin bu Devirdeki Kızlar cok fena ve Benim En büyük hayal kırıklığım "Ben Kücükken sanardımki Bizim Türk Kızları hic ama Hic Erkeklerle bir alakaları olmaz" ama öyle değilmiş işte :( Zira herşey başka olabillirdi ama Avrupadaki Kızlara Özeniyorlar Bende Alamyada Yaşiyorum ama Türk kızlarının sandığı gibi değilki burdaki Kızlar hani tamam onlarında Sevgilisi oluyor hatta bazıların Kücük Yaşta Hamile kaldıkları bile var ama seks yapan cok Yok işte bazıları iğrenc resimler gönderiyorlar ama okadar bizim " Türk" kızları artık Bakireliği bile önemsemiyorlar.
- +1 yıl
Haklısın tabiki eskisi gibi insanlar iffete sadakate bakirelige bakmıyor ve her gecen gun onemi de azaliyor. Bu işin turklukle ya da baska biseyla alakasi kalmadi. Universitelerde seks fora kim kime dum duma.. sadece avrupada degil yani. Yasadik biliyoruz:-) sende bosver o kizlari kendine bak.. senin yaşın kac?
En İyi Cevaplar
Aşkın bitişi yoktur aşk bir anlıktır başlangıçtır aşık olup bir şeylere başlarsın o giriş kapısıdır eğer ciddiysen yerini sevgi alır saygı alır sevgi saygı varsa aşk altta dayanaktır ama sevgi saygı da bitmişse aşk pes eder biten ya da bitmeyen aşk değil o sadece bir aracı
13 Yorumla- +1 yıl
iyi guzel konusmussun şiir gibi yazmışsın baslangic gidişatta guzel ama sonuna katılmıyorum. Bu dunyada herseyin bittigi gibi askinda bir yaşı bir bitişi var, ve ne yazikki insanogluna rahat batiyor mutluluk batiyor bir sure sonra. Allahtan belasını ariyor. Ondan sonrada sevgi saygida kalmıyor sonra cinsellikte kalmiyor hoslantida muhabbette idare etmede kalmıyor. Sonra sorgularsin sonra biriyle tanışırsin kimbilir belkide mutlulugu baska yurekte ya da baska kollarda ya da baska tenlerde ararsın. Kaybedersen ararsın! !!
- +1 yıl
Dediğim gibi eğer tükenen bir şeyler varsa destekler de yıkılır ama biten aşk değildir aşk zaten ilk aşamadan sonra etkinliğini kaybeder diyorum ben yerini onu tamamlayan duygular alır ama heyecan istek ilgi tükenmişse tabii her şey bitecek ömrümüzden pay biç bir hayat bile biterken hisler herhalde biter dediğin gibi
- +1 yıl
Ask sevgiye donusur derler dogrudur. saygi olursa sevgi aşktan büyüktür. Lakin saygida yitirildi mi me sevgi kalir ne muhabbet. o zaman meseleyi seks filanda cozemez arkadaslarin bahsettigi gibi. saygi bittimi dunyanin en guzeli de olsa seks dahi yapmak istemezsin. ki insanoğlu seks dendimi akan sular durur. ama yok arkadaş seks te istemiosun. yani basinda guzelligi ve seksiligi on uzerinden 9 olan bir kafin yatiyor ama zerre birsey istemiosun. banyoya gidip kendi kendini tatmin etmek daha cazip geliyor... sıkıntı
kardeş al sana sıcağı sıcağına bir olay bundan sonra aşktan sevgiden güzellikten hoşgörüden bahsedersem allah belamı versin. tamam ben aksi kıl biriyim doğrudur ama benim içimde zerre kadar kötülük geçmedi ona karşı.. beraber yalnız kaldığımızda dokunmadım onu geçtim ben onlayken içki bile içmezdim !
05 Yorumla
eğer gerçek aşksa asla bitmez ferhatın şirine aşkı bitti mi keremin aslıya aşkı bitti mi ta ki bu aşkların uğruna ölene kadar öldüler ama aşkları yinede bitmedi yani uzatmaya gerek yok eğer yaşadığın aşk ise :aşk fani değil bakidir
02 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak şu olmuş oluyor. kavusamadiklari icin onlarin aşkı destanimsi oldu buyuk oldu. Kim bilir belki ferhat sirine, mecnun leylaya ya da kerem asliya kavusmus olsaydi boyle olmazdi.
Seversin kavusamazsin aşk olur... olabilir mi? Olabilir
Bitiyor aşk arkadaş bitiyor kulleniyor toz olup savruluyor... - +1 yıl
evet doğrudur kavuşamamış olabilirler emin ol ki onlarda o zamanın getirdiği zorluklar derecesinde kavuşamayacaklarını biliyorlardır sonuç bunu bile bile ölüme kadar sevdiler evet belkide kavuşsalar biz şimdi onları tanımıyor olabilirdik ama bu onların aşklarının biteceği anlamına gelmez çünkü onların gerçekten sevmiş oldukları ortada kavuşsalar bile onların aşkı sonsuza kadar devam ederdi
sevmek işte böyle bir şey bu şekilde sevdikten sonra aşk asla bitmez gerçekten sevip ve o aşka sadık kalanların kıyamet günü kavuşacaklarını da biliyor musun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılbence bitiyor bende bitmez sanıyordum da benimki bile bitti yani içimde :)
her aşk bir gün biter ya sebepsiz ya da sebepli o şekil yani tek bitmeyen aşk ALLAH aşkı sanırım23 Yorumla- +1 yıl
evlenince aşk bitiyor saygı alışkanlık ve sevgiyle sürüp gidiyor işte çoluk çocuk falan vs
ama şuna asla inanmam ki mesela kimi evlilerden duyarım hala aşkımız ilk günki gibi devam ediyor vs derler içimden kahkaha atıyorum o insanlara yahu aşkla evlenmişsin anladık da karşılıklı hala yıllar sonra bile bir aşk nasıl devam eder ya saçmalık - +1 yıl
Ilk günki gibi aşk. . hay Yalanini... seks seks seks bir sure sonra monotonlasiyor ihtiyaca donusuyor. Peki ya insanin ilk basta dışarıya bakmayan gözü artik disaridan iceriye zor dönüyor bunu nasil saygı sevgiyle bagdastiricaz. Heyecan ihtirasta bitti saygi sevgin bir yerden sonra eşik değerde kalıyor...
+1 yılAşk ne yaa aşk diye bişey yok ki, siz erkekler ihtiyaçlarınıza kılıf uyduruyorsunuz işte
114 Yorumla- +1 yıl
Siz erkeklere göre tek kullanımlık olduğumuz için, biten bizdeki büyü değil, sizdeki istek.
- +1 yıl
Seçimi kadının kendisi yapıyor olsa her kadın tek olmayı ister.
- +1 yıl
Demekki sadece istemek yetmiyor, geregini yapmak cabalamak lazım gelir. Aksi halde aşk ne guzellikte ne cinsellikte gizlidir. Bir gizeme takılıp gider. Büyüsü bittiği an Sönmeye mi yüz tutar? Her kadın tek olmayı isteyebilir ama bu zamanda bu donanimla tek kalacak kadın zor...
- +1 yıl
Seçim kadına bağlı değil. Erkekler kadınları yalnızca seks objesi olarak görüyor, kullanıp atıyor. Bu kadar basit. İşte bu yüzden erkeklerden soğumaya başladım. Eşcinsel olmak en iyisi, bir kadının aşkını yalnızca bir kadın anlayabilir.
- +1 yıl
Erkege seçimi yaptıran kadindir ama. Sen seçimi kadın yapmıyor diyorsun ya, o oyle degil işte! Seçim de çekim de sizin gudumunuzde. Sectigin kişi genelde karizma yakisikli uzun boylu vs olsun dersen o adamda sana seks objesi olarak bakar arkadas... efendi erkek makbul değildir, hani firlama tabiriyle picc erkek daha çok ilginizi çeker. E onunda yapacagi uc bes cicekten bal almak olur...
- +1 yıl
Kadınlar hep mağdur nedense. Erkeklerin kaybedecek hiçbir şeyi yok. Duygularınız falan da yok. İhtiyaçlarınız ve iğrenç kıllarınız var sadece. Iğğğ
- +1 yıl
Erkeğin beyniyle beslenen siz kadinlarsiniz. Asıl sizdee problem sorun ihtiyaç dirdir bitmez arkadas. bir adamdan gece gunduz ilgi nöbeti beklenir mi el insaf... seks ihtiyaç evet ama kendinizi nimetten saymasaniz iyidir cunki sizin yerinizi tutabilecek en basit şey kremdir bes dakkalik zevk olmasanizda olur... mesele seks değil bdert başka dert... :)
- +1 yıl
Tabi canım, hangi erkek kadına muhtaç olmadan dünyaya gelmiş. Konuyu başka yerlere çekeceksek ben de buraya çekeyim o zaman. Bizim yerimizi tutabilecek hiçbir şey yoktur, hepimiz bir kadından çıktık değil mi? Olmasakta olur emin ol :D güldüm buna :D
- +1 yıl
Konuyu farklı yerlere çektin, ben de kendimce farklı açıdan değerlendirdim sadece :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki hala onu kiskaniyor musun ve o senden ayrilirsa cok zorlanir misin?
Bu iki sorumu yanitlarsan sevinirim117 Yorumla- +1 yıl
Evet kiskaniyorum ve evet ayrilsa çok koyar... ama baktigim zaman aşk heyecan arzu seks hic bir istek yok.. burdaki kiskanclik koyma filan erkeklikten sahiplenmekten gelen birşey.. Aşk değil! Dışarda artık başka kadınlar ile kiyaslamaya başlıyorsun ki bence bu tehlike demektr...
Cevap sahibi+1 yılKiyaslamaya basladiysan zor cidden ne kadar birliktesiniz cok mu oldu da sikildin acaba
Cevap sahibi+1 yılBen en az 2 yil demeni bekliyordum peki ilk basta cok mu seviyordun askindan oluyor muydun yoksa hoslanti miydi sadece?
- +1 yıl
Kimsenin aşkından olunmez. Ama tabiki cok seviyordum oyle oldugu icinde evlendik. Ama sacma sapan bos seyler insani tuketiyor arkadaş. Kimse heyecan olsun diye evlenmez ama saygi sevgi aşk azaldi mi işte benim yaptığım gibi kendini geri cekersin ve herseyi sorgulamaya baslarsin. Bir seyi sorgulamaya cok basladiysan degisim uzak değildir. Kültür, değerler hassasiyetler iyi gozetilmeli. aksi husrandir...
Cevap sahibi+1 yılHa sizin evlilik mi 8. Ayda yoksa toplam tanisma evlilik mi 8 ay?
Ben evli oldugunuzu degilde sevgilinizle ilgili bir soru diye dusunmustum.
Benim dusuncem evliligin 8. Ayinda iseniz normal sayilabilir ama tanisma + evlilik suresi 8 ay ise durum vahim bence
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken bile oyle degil midir askla baslar iliski uzadikca ask biter sevgi baslar evlikte ise siz daha iyi bilirsiniz tabi ben evli degilim cevremde gordugum kadariyla aliskanliga donusuyor bir sure sonra sevgi bile azaliyor sadece aliskanlik kaliyor. Sizin diger bayanlara karsi ilginiz ask yonunde degil de arzu yonundeyse normal bence belki bir tik ipin ucunu kacirmis olabilirsiniz fazlasi oldugunu dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılFarkli olan ne peki?
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ama cidden merak ettim basla ne olabilir ki diye
Cevap sahibi+1 yılYazabilirim de buradan hic kimseyi ekleyip, mesaj atmiyorum hic. Soyleyemecekseniz buradan neyse artik bende meraktan olurum :D
Cevap sahibi+1 yıl:DD o anlamda demenim yani nedeni yok kimseye yazmiyorum o kadar :)
Ayrica evlisiniz madem gozunuz disarda olmasin :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende evliyim. aşkım tükenmedi gittikçe artıyorda artıyor. dediklerin benim için geçerli değil galiba. herkes için aynı olmayabilir:)
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsağolasın. allah razı olsun. okumazmıyım. allah sizede nasip eder inşl.:)
Cevap sahibi+1 yılinşl. olur:)
+1 yılKaportayi açip mali inceledikten sonra bunun icinmiydi hersey lafini onlar da kullaniyor mu aceb bende merak ediyorum can dostum
01 YorumlaAkşam sahile indim 60 larında bir çift bankta oturuyordu teyze amcanın omzuna yatmış boğazı izliyorlardı vay anasını dedim
01 YorumlaVar anneye olan aşk ve hurmet
13 Yorumla- +1 yıl
Anneye olan sevgi hürmet aşk başkadır o hic bir zaman hic bir seyle kiyaslanmamali ve de kiyaslanamaz.. anne sevgisi hic eksilmez aksine artar l. Neden? Anne karsiliksiz sever, dirdir etmeden ilgi beklemeden sever. Belki de tam da sorunda burada gizli; anne gibi sevebilmek anne gibi anlayisli olabilmek gozunden sakinmak dirdir edip beyin sikmemek herseyi sorgulayip irdelememek surekli ilgi beklememek, goz hapsinde tutmamak vs.. uzar gider
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerseye cinsellik olarak bakarsak biter tabi
11 Yorumla
+1 yılTükenmez kalem bile bitiyor.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. En güzel aşk yaşamak oda bitiyor bir gün
01 Yorumla
+1 yılolmayan şey bitmez..
01 Yorumla
+1 yılSıkinti sende
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?