• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Bitmeyen aşk var mıdır?

jasonst
jasonst Takip Et
Xper 4 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Arkadaş birebir yaşıyorum. Aşk geçicidir! En sevdigin, bir zaman aşkından divane olduğun kız senin olduktan bir zaman sonra heyecanın tükeniyor. . Bu kadınlar için de böyle midir? Yoksa bende mi sıkıntı var?
Bitmeyen aşk var mıdır?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• GzmGzm57
    GzmGzm57 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Insanların derdi sadece Aşk ve Seks olmuş !! Artık 9 Yaşındaki Kızların bile Sevgilisi oluyor.. bizim bir Namusumuz var bunu hicmi düşünmüyorsunuz? Aşk vardır hem cok Güçlü olanı vardır Meçnunun Aşkı gibisi'ki O artık pek uğramiyor Insanlara birde Evlenicek bir Ömür beraber yaşayaçak kadar bir Aşk var.. Ondan her önünüse gelen'e Seviyorum, Aşığım gibi laflar etmeyin Yeter ya Vallah Insanların tek derdi bu olmuş Sevgiliniz Ayrılıncada Ağlip duruyorsunuz 1 hafta sonra başkazı ile Sevgili oluyorsunuz siz böyle Yaparak Güzelliģinizi satiyorsunuz Ben gittiğim yerde herkezin ilgisini cekiyorum Güzelliğimle sadece Erkeklerin değil Sokakta olan herkesin.. Ama hic Sevgilim olmadı Evet başım kapalı olmiyabillir Açık saçıkta giyinmiyorum ama dinimde ne söylendiyse yapabilldiklerimin bir kısmını Yapiyorum ve en kolayıda Sevgilinin olmamazı !!

1
    11 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Evet milyarlarca insandan nadir bir örnek verdin. O da efsane. .. birincisi burdan sevgiliden bahsetmiyoruz seksten de burada aşktan bahsediyoruz. Ki ben aşık oldugum sevdigim bir insanla evlendim mutlulugumz icinde ne gerekirse yaptım maddi manevi ne gerekirse.. ararabadan tut en ince ayrıntısina kadar aldim. Sevgimi de ilgimi de saygımida eksiltmedim ne ona ne de ailesine karşı. Evet insan birlikte yaşamadan bilmiyor neyin ne olduğunu. Esimin hakkinida yemem ama ne yazikki siz kadınlar bu zamanda kocaligin ne oldugunu , kocanin karisi uzerindeki haklarinin ne oldgunu, kariligin ne oldugunu ogrenemediniz. Güzel dedigin nedir ya? Diyorum ya bes dakkalik zevkten sonra guzelligin bes para etmez. Bizim derdimiz başka guzellikler parayla satin alinamayan manevi guzellikler. Yoksa bizde allahin dinin aşkın sevginin ne oldgunu gayet iyi biliriz vesselam...

Yorumla
    • GzmGzm57
      GzmGzm57
      +1 yıl

Lafım sana değildi saten :) Ama cidden öyle Kızlar benim sinirimi bozuyorlar artık Kızlar Hanım, Hanımcık değiller eskisi gibi Küfür bile varken Onun Kız olup olmadığından Şüpelinicem yakında.. Ne Güzel Evlenmişzin Namusunla Güzelliğini kenndine saklıyarak Dinine Imanına nasıl uyduysa :) Lakin bu Devirdeki Kızlar cok fena ve Benim En büyük hayal kırıklığım "Ben Kücükken sanardımki Bizim Türk Kızları hic ama Hic Erkeklerle bir alakaları olmaz" ama öyle değilmiş işte :( Zira herşey başka olabillirdi ama Avrupadaki Kızlara Özeniyorlar Bende Alamyada Yaşiyorum ama Türk kızlarının sandığı gibi değilki burdaki Kızlar hani tamam onlarında Sevgilisi oluyor hatta bazıların Kücük Yaşta Hamile kaldıkları bile var ama seks yapan cok Yok işte bazıları iğrenc resimler gönderiyorlar ama okadar bizim " Türk" kızları artık Bakireliği bile önemsemiyorlar.

Yorumla
    • KasiKesh u
      KasiKesh
      +1 yıl

Sana helal inşallah sevdiğine kavuşursun çok güzel yazmışsın

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Haklısın tabiki eskisi gibi insanlar iffete sadakate bakirelige bakmıyor ve her gecen gun onemi de azaliyor. Bu işin turklukle ya da baska biseyla alakasi kalmadi. Universitelerde seks fora kim kime dum duma.. sadece avrupada degil yani. Yasadik biliyoruz:-) sende bosver o kizlari kendine bak.. senin yaşın kac?

Yorumla
    • GzmGzm57
      GzmGzm57
      +1 yıl

15 olicağim :) Malisef öyle ama Insan görmezden gelemiyor artık -.- @KasiKesh Teşekkürler ve Inşallah olursa birgün tabi :)

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Sen daha cok minikmissin :-) ama aferin dediklerin dogru. umarim bir gun sende o kafileye katilmazsin ama zor...:)

Yorumla
    • GzmGzm57
      GzmGzm57
      +1 yıl

Zeka olunca birde Dinine bağlı olunca heleki Erkeklerle bir Konuşmam bile olmamışken hic sanmiyorum onlar gibi olicağım Benim kücüklüģümden beri Hayalim hersey bende ilk ve Son olsun istiyorum :)

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Küçükluk hayalin bumuydu? Erken baslamissin boyle şeyleri dusunmeye:-) tabi avrupada bu yaş icin normal boyle seyler dimi. Daha kucuk yaşta basliyor cinsel yaşamları

Yorumla
    • GzmGzm57
      GzmGzm57
      +1 yıl

Yok O anlamda değil Annem hep derdi büyünce böyle yanlışlar yapma ondan hep öyle olmasını isterdim Ama Evlenmicem ben Kariyerim var benim :D

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Evlenme evlenme boşver rahibe ol ne geregi var:-):-)
      Sen kucuksun ya kucugum o yuzden boyle derler kucukler. Ama evlenme kariyerine odaklan:-)

Yorumla
    • GzmGzm57
      GzmGzm57
      +1 yıl

Haha evet hep diyorlar :D

Yorumla

En İyi Cevaplar

• munuu112
    munuu112 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Aşkın bitişi yoktur aşk bir anlıktır başlangıçtır aşık olup bir şeylere başlarsın o giriş kapısıdır eğer ciddiysen yerini sevgi alır saygı alır sevgi saygı varsa aşk altta dayanaktır ama sevgi saygı da bitmişse aşk pes eder biten ya da bitmeyen aşk değil o sadece bir aracı

1
    3 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

iyi guzel konusmussun şiir gibi yazmışsın baslangic gidişatta guzel ama sonuna katılmıyorum. Bu dunyada herseyin bittigi gibi askinda bir yaşı bir bitişi var, ve ne yazikki insanogluna rahat batiyor mutluluk batiyor bir sure sonra. Allahtan belasını ariyor. Ondan sonrada sevgi saygida kalmıyor sonra cinsellikte kalmiyor hoslantida muhabbette idare etmede kalmıyor. Sonra sorgularsin sonra biriyle tanışırsin kimbilir belkide mutlulugu baska yurekte ya da baska kollarda ya da baska tenlerde ararsın. Kaybedersen ararsın! !!

Yorumla
    • munuu112
      munuu112
      +1 yıl

Dediğim gibi eğer tükenen bir şeyler varsa destekler de yıkılır ama biten aşk değildir aşk zaten ilk aşamadan sonra etkinliğini kaybeder diyorum ben yerini onu tamamlayan duygular alır ama heyecan istek ilgi tükenmişse tabii her şey bitecek ömrümüzden pay biç bir hayat bile biterken hisler herhalde biter dediğin gibi

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ask sevgiye donusur derler dogrudur. saygi olursa sevgi aşktan büyüktür. Lakin saygida yitirildi mi me sevgi kalir ne muhabbet. o zaman meseleyi seks filanda cozemez arkadaslarin bahsettigi gibi. saygi bittimi dunyanin en guzeli de olsa seks dahi yapmak istemezsin. ki insanoğlu seks dendimi akan sular durur. ama yok arkadaş seks te istemiosun. yani basinda guzelligi ve seksiligi on uzerinden 9 olan bir kafin yatiyor ama zerre birsey istemiosun. banyoya gidip kendi kendini tatmin etmek daha cazip geliyor... sıkıntı

Yorumla
  • jhnfaber
    jhnfaber Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

kardeş al sana sıcağı sıcağına bir olay bundan sonra aşktan sevgiden güzellikten hoşgörüden bahsedersem allah belamı versin. tamam ben aksi kıl biriyim doğrudur ama benim içimde zerre kadar kötülük geçmedi ona karşı.. beraber yalnız kaldığımızda dokunmadım onu geçtim ben onlayken içki bile içmezdim !

0
    5 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Sonra?

Yorumla
    • jhnfaber
      jhnfaber
      +1 yıl

bittirdi

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Hocam sende dokunmadin iyi halt ettin desene :p

Yorumla
    • jhnfaber
      jhnfaber
      +1 yıl

dokunmadım çunkü sevdim kıyamadım pişman mıyım hayır sevdim tamam kızgınlıkla birşey söylüyor olabilirim işte yapsaydam vs amaçok sevdim ya çooook

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Sevmek yetmiyor işte ne yazıkki... yeten şeyin ne olduğu da bugüne kadar çözülmüş değil. . Üzücü

Yorumla
  • kral05
    kral05 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

eğer gerçek aşksa asla bitmez ferhatın şirine aşkı bitti mi keremin aslıya aşkı bitti mi ta ki bu aşkların uğruna ölene kadar öldüler ama aşkları yinede bitmedi yani uzatmaya gerek yok eğer yaşadığın aşk ise :aşk fani değil bakidir

0
    2 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Tam olarak şu olmuş oluyor. kavusamadiklari icin onlarin aşkı destanimsi oldu buyuk oldu. Kim bilir belki ferhat sirine, mecnun leylaya ya da kerem asliya kavusmus olsaydi boyle olmazdi.
      Seversin kavusamazsin aşk olur... olabilir mi? Olabilir
      Bitiyor aşk arkadaş bitiyor kulleniyor toz olup savruluyor...

Yorumla
    • kral05
      kral05
      +1 yıl

evet doğrudur kavuşamamış olabilirler emin ol ki onlarda o zamanın getirdiği zorluklar derecesinde kavuşamayacaklarını biliyorlardır sonuç bunu bile bile ölüme kadar sevdiler evet belkide kavuşsalar biz şimdi onları tanımıyor olabilirdik ama bu onların aşklarının biteceği anlamına gelmez çünkü onların gerçekten sevmiş oldukları ortada kavuşsalar bile onların aşkı sonsuza kadar devam ederdi
      sevmek işte böyle bir şey bu şekilde sevdikten sonra aşk asla bitmez gerçekten sevip ve o aşka sadık kalanların kıyamet günü kavuşacaklarını da biliyor musun

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

9

Cevap

• jelibonnnnn
    jelibonnnnn Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 48%
    +1 yıl

bence bitiyor bende bitmez sanıyordum da benimki bile bitti yani içimde :)
    her aşk bir gün biter ya sebepsiz ya da sebepli o şekil yani tek bitmeyen aşk ALLAH aşkı sanırım

2
    3 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Peki bu evlilikler nasıl devam ediyor.. hep sevgiye dönüşür derler de, ulan arkadas aşk ihtiras heyecan olmadan o evliligin ne tadı kalıyor.

Yorumla
    • jelibonnnnn
      jelibonnnnn
      +1 yıl

evlenince aşk bitiyor saygı alışkanlık ve sevgiyle sürüp gidiyor işte çoluk çocuk falan vs
      ama şuna asla inanmam ki mesela kimi evlilerden duyarım hala aşkımız ilk günki gibi devam ediyor vs derler içimden kahkaha atıyorum o insanlara yahu aşkla evlenmişsin anladık da karşılıklı hala yıllar sonra bile bir aşk nasıl devam eder ya saçmalık

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ilk günki gibi aşk. . hay Yalanini... seks seks seks bir sure sonra monotonlasiyor ihtiyaca donusuyor. Peki ya insanin ilk basta dışarıya bakmayan gözü artik disaridan iceriye zor dönüyor bunu nasil saygı sevgiyle bagdastiricaz. Heyecan ihtirasta bitti saygi sevgin bir yerden sonra eşik değerde kalıyor...

Yorumla
  • kufurbazbayan
    kufurbazbayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 54%
    +1 yıl

Aşk ne yaa aşk diye bişey yok ki, siz erkekler ihtiyaçlarınıza kılıf uyduruyorsunuz işte

1
    14 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Siz kadınların büyüsü bitiyor olmasın?

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Siz erkeklere göre tek kullanımlık olduğumuz için, biten bizdeki büyü değil, sizdeki istek.

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Tek kullanımlık kadın vardır birde tek olan kadın vardır. Seçimi kadının ta kendisi yapıyor. ..

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Seçimi kadının kendisi yapıyor olsa her kadın tek olmayı ister.

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Demekki sadece istemek yetmiyor, geregini yapmak cabalamak lazım gelir. Aksi halde aşk ne guzellikte ne cinsellikte gizlidir. Bir gizeme takılıp gider. Büyüsü bittiği an Sönmeye mi yüz tutar? Her kadın tek olmayı isteyebilir ama bu zamanda bu donanimla tek kalacak kadın zor...

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Seçim kadına bağlı değil. Erkekler kadınları yalnızca seks objesi olarak görüyor, kullanıp atıyor. Bu kadar basit. İşte bu yüzden erkeklerden soğumaya başladım. Eşcinsel olmak en iyisi, bir kadının aşkını yalnızca bir kadın anlayabilir.

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Erkege seçimi yaptıran kadindir ama. Sen seçimi kadın yapmıyor diyorsun ya, o oyle degil işte! Seçim de çekim de sizin gudumunuzde. Sectigin kişi genelde karizma yakisikli uzun boylu vs olsun dersen o adamda sana seks objesi olarak bakar arkadas... efendi erkek makbul değildir, hani firlama tabiriyle picc erkek daha çok ilginizi çeker. E onunda yapacagi uc bes cicekten bal almak olur...

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Bu arada magdur olan efendi erkek değilim. .. cevremde ki efendi erkeklerden biliyorum. kac yasinda hala arko krem takiliyorlar...

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Kadınlar hep mağdur nedense. Erkeklerin kaybedecek hiçbir şeyi yok. Duygularınız falan da yok. İhtiyaçlarınız ve iğrenç kıllarınız var sadece. Iğğğ

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Erkeğin beyniyle beslenen siz kadinlarsiniz. Asıl sizdee problem sorun ihtiyaç dirdir bitmez arkadas. bir adamdan gece gunduz ilgi nöbeti beklenir mi el insaf... seks ihtiyaç evet ama kendinizi nimetten saymasaniz iyidir cunki sizin yerinizi tutabilecek en basit şey kremdir bes dakkalik zevk olmasanizda olur... mesele seks değil bdert başka dert... :)

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Tabi canım, hangi erkek kadına muhtaç olmadan dünyaya gelmiş. Konuyu başka yerlere çekeceksek ben de buraya çekeyim o zaman. Bizim yerimizi tutabilecek hiçbir şey yoktur, hepimiz bir kadından çıktık değil mi? Olmasakta olur emin ol :D güldüm buna :D

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Kendinizi nimetten saymayin diyorum evet. Olmasanizda olur dan kasıt seks! Bende diyorumki seks icin olmasaniz da olur. Aksi halde kadinsiz bir dunya zaten dusunulemez reyis:-)

Yorumla
    • kufurbazbayan
      kufurbazbayan
      +1 yıl

Konuyu farklı yerlere çektin, ben de kendimce farklı açıdan değerlendirdim sadece :)

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Otur sıfır :p mesele seks değil inan. Ama evliligin temel taşlarından biridir...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Peki hala onu kiskaniyor musun ve o senden ayrilirsa cok zorlanir misin?
    Bu iki sorumu yanitlarsan sevinirim

1
    17 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Evet kiskaniyorum ve evet ayrilsa çok koyar... ama baktigim zaman aşk heyecan arzu seks hic bir istek yok.. burdaki kiskanclik koyma filan erkeklikten sahiplenmekten gelen birşey.. Aşk değil! Dışarda artık başka kadınlar ile kiyaslamaya başlıyorsun ki bence bu tehlike demektr...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kiyaslamaya basladiysan zor cidden ne kadar birliktesiniz cok mu oldu da sikildin acaba

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

8 ay. çok mu sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben en az 2 yil demeni bekliyordum peki ilk basta cok mu seviyordun askindan oluyor muydun yoksa hoslanti miydi sadece?

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Kimsenin aşkından olunmez. Ama tabiki cok seviyordum oyle oldugu icinde evlendik. Ama sacma sapan bos seyler insani tuketiyor arkadaş. Kimse heyecan olsun diye evlenmez ama saygi sevgi aşk azaldi mi işte benim yaptığım gibi kendini geri cekersin ve herseyi sorgulamaya baslarsin. Bir seyi sorgulamaya cok basladiysan degisim uzak değildir. Kültür, değerler hassasiyetler iyi gozetilmeli. aksi husrandir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha sizin evlilik mi 8. Ayda yoksa toplam tanisma evlilik mi 8 ay?
      Ben evli oldugunuzu degilde sevgilinizle ilgili bir soru diye dusunmustum.
      Benim dusuncem evliligin 8. Ayinda iseniz normal sayilabilir ama tanisma + evlilik suresi 8 ay ise durum vahim bence

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Sadece evlilik 8 ay.. ne farkeder ki sevgi bittimi ask bittimi sorgulamaya basladin mi. Baska kadinlar ilgini cektimi gunler aylar anlamini yitirir...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevgiliyken bile oyle degil midir askla baslar iliski uzadikca ask biter sevgi baslar evlikte ise siz daha iyi bilirsiniz tabi ben evli degilim cevremde gordugum kadariyla aliskanliga donusuyor bir sure sonra sevgi bile azaliyor sadece aliskanlik kaliyor. Sizin diger bayanlara karsi ilginiz ask yonunde degil de arzu yonundeyse normal bence belki bir tik ipin ucunu kacirmis olabilirsiniz fazlasi oldugunu dusunmuyorum

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ask yonunde bu saaatten sonra zor reyis:) ama sadece cinsellik arzu da değil farklı biraz... ve bu git gide artıyor. İşin kötüsü ne biliomusun burada konustugumuz gibi konusabilecek kimsenin olmamasi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Farkli olan ne peki?

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Merak ediyormusun gerçekten? Özelden yazabilsem keşke ama ne ben mesaj atabilirim ne de sen sanırım. ..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen. Ama cidden merak ettim basla ne olabilir ki diye

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Sen özelden yazamiyormusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazabilirim de buradan hic kimseyi ekleyip, mesaj atmiyorum hic. Soyleyemecekseniz buradan neyse artik bende meraktan olurum :D

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ben cok ekliyorum:-):-) töbe töbe uye olalı henüz iki saat olmadi zaten. Ekleme ney iki cift laf edilecek alti ustu. Zaten evliyim oyle yazmam sana cevap veremem surekli. Öl o zaman:))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

:DD o anlamda demenim yani nedeni yok kimseye yazmiyorum o kadar :)
      Ayrica evlisiniz madem gozunuz disarda olmasin :))

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Azcik nasihat ederdin bana fena mi olurdu. Hoş kim kimi. duzeltir bozar mechul...:p

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

bende evliyim. aşkım tükenmedi gittikçe artıyorda artıyor. dediklerin benim için geçerli değil galiba. herkes için aynı olmayabilir:)

2
    5 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Hocam ne diyeyim güzel birşey olsa gerek devamını dilerim allahtan. Siz numunesiniz bol boll dua felak nas oku nazar degmesin :-):-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sağolasın. allah razı olsun. okumazmıyım. allah sizede nasip eder inşl.:)

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Hahaha bizde okuduk zamanında çok ama olmuyor öyle:-)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

inşl. olur:)

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Nasip. Tesekkurler yinede

Yorumla
  • CILGINTIPCI
    CILGINTIPCI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kaportayi açip mali inceledikten sonra bunun icinmiydi hersey lafini onlar da kullaniyor mu aceb bende merak ediyorum can dostum

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ben ilk defa duyuyorum hocam:-)

Yorumla
  • şapşup
    şapşup Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Akşam sahile indim 60 larında bir çift bankta oturuyordu teyze amcanın omzuna yatmış boğazı izliyorlardı vay anasını dedim

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Ilişkiyi ölümsüzlestiren kadın mıdır? Yoksa kadını idare eden erkek midir? Hoş idare edilecek gibi olmuyor çoğu zaman..

Yorumla
  • XgülX
    XgülX Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Var anneye olan aşk ve hurmet

1
    3 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Anneye olan sevgi hürmet aşk başkadır o hic bir zaman hic bir seyle kiyaslanmamali ve de kiyaslanamaz.. anne sevgisi hic eksilmez aksine artar l. Neden? Anne karsiliksiz sever, dirdir etmeden ilgi beklemeden sever. Belki de tam da sorunda burada gizli; anne gibi sevebilmek anne gibi anlayisli olabilmek gozunden sakinmak dirdir edip beyin sikmemek herseyi sorgulayip irdelememek surekli ilgi beklememek, goz hapsinde tutmamak vs.. uzar gider

Yorumla
    • XgülX
      XgülX
      +1 yıl

Bende onu dıom işte

Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Bizim bahsettigimiz bu değil işte hocam:-)

Yorumla
  • Doganaleon
    Doganaleon Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Herseye cinsellik olarak bakarsak biter tabi

1
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Burdaki sahip olma sadece cinsellik anlamında değil!

Yorumla
  • FightingFalcons
    FightingFalcons Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Tükenmez kalem bile bitiyor.

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Tukenmezligin yalan oldugunu ordan bilmemiz gerek zaten:))

Yorumla
  • qrard
    qrard Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.

En güzel aşk yaşamak oda bitiyor bir gün

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Yaşamanın en güzel aşk oldugunu da ilk defa duyuyorum:-) farklı bir bakış. ..

Yorumla
  • TheTwilightSamurai
    TheTwilightSamurai Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

olmayan şey bitmez..

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

Aks yokmudur diyorsun reyis

Yorumla
  • Yengeç_Buggy
    Yengeç_Buggy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Sıkinti sende

0
    1 Yorumla
    • jasonst
      jasonst
      +1 yıl

:-) :-) buda ayrı bir bakış açısı tabi. Çözdün iki dakkada maşallah

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bitmeyen aşk var mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bitmeyen aşk olur mu? 7 cevap verildi
Sonsuz sevgi var mıdır? 9 cevap verildi
Sizce hiç bitmeyen aşk var mı? 26 cevap verildi
Sonsuz aşk var mıdır? 8 cevap verildi
Koşulsuz bir Aşk var mı? 15 cevap verildi
Sonsuz aşk diye bir şey var mı? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨