Her aşk bir gün yerini sevgiye dönüştürür mü?
Aşk biter sevgi kalır sözü ne kadar doğru?

Her aşk bir gün yerini sevgiye dönüştürür mü?
Aşk biter sevgi kalır sözü ne kadar doğru?

Aşk gerçek değil ki sonsuz olsun, ben aşka inanmıyorum şu an için. aşk dedikleri şey kızların paraya uzun boya bakmaları erkeklerinde cinsellik düşünmesi sadece. ama gerçek aşk varsa bir yerlerde zaten ölene kadar sürmesi gerekiyor. sonsuza kadar sürer gerçek aşk kişi bir ömür mutlu olacağı kişi ile yaşamak ister gözü de başka kimseyi görmez ama günümüzde aşkı bilenler olmadığı için iyi insanlarda aşktan umudunu kesiyor.
Öyle bırsey yok kı
ben insanın hayatında bir kere aşık olabileceğine iniyorum bence aşk var ve bunu yanlış insanda kullandıysan vay haline diyo insan. ben hiç olmamam gereken kişiye aşık oldum çok hata yaptı bana çok ağlattı ama insan cidden olunca bi kere aşık oluyo diğer hayatına girenler çok sevmek oluyo. benim hayat tecrübem bu
Vebal almak var
ve bence ne olursa olsun karşına başkası da çıksa aşık olduğun kişi başkasıyla da olsa ona olan aşkın bitmiyor içine gömüyorsun
Sen cok hasar almıssın üzülmüşsün
vebali onun boynuna beni istediği kadar üzsün ben karşımdakine değer veriyorsam ne olursa olsun üzmem içime gömerim bu benim şahsi fikrim
aşırı 4 yıllık bi ilişkim vardı bahsettiğim aşkım o ne bir olabildik ne ayrı olabildik şimdi ikimizin de hayatında başka birileri var ama o beni stolkluyo ben onu istemeden :(
Bu sızı daha cok uzer ve karsınızdakı ınsanlara da haksızlık. Unutmak en iyisi uxak kalmak ve uzak tutmak
ona karşı bir özlemim veya sevgim yok sadece ilk aşkım ve bana bu duyguları yaşatan ilk insan ve çoğu şeyin ilki olduğu için ayrı bi yeri var ondan dolayı. karşımdakine haksızlık yapıp onu üzmek istemem bana iyi gelen ve cidden çok sevdiğim biri sadece 4 yıl boru değil çok fazla yaşanmışlık bi anda pat diye unutulmaz ama elbet etkisi azalır
Zor bir süreç katılıyorum sana ama neden kötü bıttı merak ettım
Bilesilmisse yani kavuşma olmuşsa, aşk sonrasında sevgiye döner ama kavuşma olmadan bitmişse, o kişi insanın hayatında hiç bir zaman unutulmayacak şekilde bir yerde kalır.
Cevap
4Cevap
Ebedi aşkı, ebedi olan şeylerde yaşarsın. Aşk ulaşana kadardır. Ulaşılan her şey aşık olma durumunu yitirir.
Söz gelimi ne kadar kullansak ta aşk yoktur. Ask geçici heves tutku dur.
Ama sevgi vardır ve kalıcıdır.
Gerçek aşkın sonu olmaz mezara kadar devam eder geçip giden aşk değildir geçici heves dir zaten
Sonsuz olan hiçbir şey yoktur, zamanla duygular yerimi başka duygulara bırakır sadece hepsi bu.
Aşk geçici bir şey geriye kalan tek şey sevgi ve saygıdır.
Evet aşk geçici bir hevestir bence ya sevgiye dönüşür ya da nefrete
İlişkiden ilişkiye değişir ama en fazla 8 ya da 9 ay sürüyor diyenler var. Önemli olan sevgi ve saygı zaten.
Sonsuz aşk değil de sonsuz sevgi var bence. Aşk bir gün bitebilir sevgi ise bitmez
Aşk gerçek değil sevgi gerçek
Var büyükbaba olmaz olur mu hiç
Ewwt var ama ilahi...
sanmıyorum.
Yok aşk libidodur ulaştığınız zaman biter
ben olduğuna inanmıyorum..
Hayır yok
Yoktur bence
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?