Çok Üzgünüm ne yapcam bilmiyorum?

İyi günler dilerim herkese. Benim bir sevdiğim var onunla 2 senelik bir birlikteliğimiz var onunla beraber oldum. Çok pişmanım beraber olduğum ilk günden beri pişmanım yapmama gereken birseyi yaptım o günden sonra psikolojik sorunlar yaşamaya başladım. Sevdigim kişiyle birlikte olduktan sonra bana daha çok kırıcı olmaya daha çok hakaret edip küçük görmeler felan ben onunla ciddi düşünüyorum oda benimle öyle düşündüğünü söylemişti her kavgada senin gibi kadın olmaz senin gibi eş olmaz neler neler küfürler felan psikolojik anlamda şiddet uyguluyor bu yaptığı şeyden bazılarından özür diliyor ama kırdıktan döktükten sonra özür dilemesi ne anlam ifade ediyor 1 ya da 2 kez olur hatalar bu kadar değil bana sürekli hakaret ede ede ezerek küçük görerek aşağılıyor gün geçtikçe yaptığı şeylerden dolayı ondan git gide soğumaya başladığımı düşünüyordum ben okul öncesi ogretmenligi okuyorum son 1 senem kaldı bende dedimki erkek arkadaşıma ben mesleğimi yapıp çalışmak istiyorum zaten yarım gün evlenince evimle eşimlede ilgilenirim idare ederim dedim sonra bana dediki sen bunu bana başta deşeydin bunu istediğini o zaman ben seninle bir ilişkiye başlamadan bitirirdim felan dedi bende sana dile getirdim ben boşuna eğitim almıyorum dedim sonra bana dediki ben sen mesleğini yaparsan seni bırakırım dedi çok kırıldım sevdiğim bu kararımda yanımda olmadığı için sonra dedim buna gerçekten bunun yuzundenmi birakcaksin dedin bu kadar basitmi felan dedim sonra işte neymiş ona senden önemlimi mesleğim yapmam olur biter felan dicekmisim onu deşeydin derdi tamam gönlünle söyledin yapmicaksin der çıkardı demezdiki senin istediğin bu bende senin yanındayım yao demezdi bu zamana kadar hep sevdiğim kişinin istediğini yaptım bir kez ben birşey istedim yanımda dursun istedim sonra ben dedim bana güvenmiyormuşum felan diye güveniyorum dedi öyle tartıştık düzeldi aramız sonra bugün teyzemin evine oturmaya gidecektim annem gille bende uzun eşofman diz kapağında bir sweat giydim muhafazakardi üstündekiler sonra fotosunu atmıştım ne giydigimin üstündekiler ince felan demeye başladı bende dedim kalın aşkım ince değil felan sonra bana trip atıyor bende dedim ben kocaman kızım ne giymem gerektiğini usturubuyla biliyorum dedim çocuk gibi bana böyle davranma dedim sonra işte alındı küstü felan sonra of dedim buna aradı bana hakaret etti sonra mesaj attı ayrıldık bitti felan ben seninle olmak istemiyorum felan desi beni ortada koydu gitti ne yapcam bilmiyorum ben anne olmak istiyordum şu halimle benimle evlenmek isteyen hiç bir erkek yoktur bir yuvam olsun evlatlarım olsun çok istedim hayatımı onun üstüne kurdum hep ben yıkıldım hemde çok çok güveniyordum ona beni böyle bırakıp gitmesi çok canımı yaktı günler geçtikçe bana bu şekilde hakaret etmesi felan kendinden soğutmuştu hissediyordum ama ona karşı mecburdum onunla beraber oldum bıraksam ayrılsam ben anne olamazdım gerçekten anne olmak çok istedim sevildiğini hissetim beni bu halimle kim sever kim evlenir çok üzgünüm 😥😔😔😔😔
Çok Üzgünüm ne yapcam bilmiyorum?