Kocamı seviyorum ama aile mevzuları bizi çok yıprattı aramızda uzaklık var, bana çok iyi davranıyor ama özel bir gündü bizim için bugün o ise uyuyor şu an
3 ay
Kocamı seviyorum ama aile mevzuları bizi çok yıprattı aramızda uzaklık var, bana çok iyi davranıyor ama özel bir gündü bizim için bugün o ise uyuyor şu an
Hatun eften püften ceviz kabuğunu doldurmayan meselelerden kavga çıkarıp huzuruna dinamit koyma bu topraklarda evliliklerin büyük sıkıntıları maalesef aile kaynaklı Sana acizane tavsiyem hem Kendi ailenden Hem de eşinin ailesinden uzak dur uzak dur ki huzuruna limon sıkmasınlar
Kalbin çok kırılmış hissediyorum 💔 Sevdiğin adam yanında ama aranda görünmez bir mesafe var ve bu daha çok acıtıyor. Özel bir günde onun uyuması sana değersiz hissettirmiş olabilir 🌙 Ben olsam kırıldığımı sakin bir dille paylaşırdım. İçine atınca büyüyor çünkü. Onun sana iyi davrandığını söylüyorsun, bu kıymetli bir temel 🤍 Aile meseleleri evliliğin önüne geçmemeli. Biraz sakin bir zamanda duygunu anlatman aranızdaki bağı yeniden ısıtabilir 🌿✨
Cevap
20Cevap
Onu kendine çekebilirsin. Bir çok yolu var tabiki de birkaç soruyla sana nokta stış yapabilirim
İstediğin belli gibi aslında da emin misin?
Nasıl anlamadım
Tam mevzu ne bilsek ona göre yardımcı olmaya çalışırdık
Ben onun için hazırken o horlaya horlaya uyuyor uzun süre birlikte olmasak sorun olmaz onun için bu ve ben çok üzülüyorum
Onun için bir başkası olabilir mi sence sanal ya da reel olarak
Bundan tam olarak eminim diyemiyorum güvenmem kocamda olsa ama bilmiyorum bu kadar uzakken herşeyi düşünebilirim
Yani bu kadar uzakken vardır bir şeyler eminim ki o bunu seçiyorsa sende seç
Yardımcı olalım istersen
yani demek oluyor ki seni birçok şeyden mahrum ediyor
Evet tam olarak öyle ben onun için hazırken o uyuyor uzun süre birlikte olmasak sorun olmaz onun için
bu senin için kötü bir şey. koca değil kanka. ileride sorun daha da büyür
Konuş onunla ima etme direkt söyle tabi usturuplu sekilde
Konuştuktan sonra yapılan şeylerin ben de önemi yok ama kendimi tamamen geri çekeceğim artık
bu aldatmaya gider ama
Evlilik biterse hayatımda biri olabilir sadece
yok ilgisizlik çok kötü bişey ama
Hem de nasıl
davranışı nasıl sana
Neden yaptı bunu bence çok tepesine
Nasıl?
Bunu yaptığım zamanlar oldu baştan çıktığı da oldu ama genel olarak hiç çabası yok yeterince bu konuda kendimi yıpratıyorum
Konu bundan ibaret işte varsa önerin buradan dikkate almak isterim
Yazamıyorum hesap yeni olduğu için
İyi ki sinirden aldatmadın
Bunu asla yapmam evliyken ama içinden çıkılamaz bir durumdayız sanki
Asla yapmam deme. Kötü durum ve bu daha başlangıçsa nereye gideceğini bilemezsin
Ayrılmamış asla diye düzeltiyorum
Ayrılmanın teleffuzu kolay ama uygulaması zor. Bazen bazı şeylerden feragat ediyor insan.
Evcillestirememissin.
Demek ki çok yorulmuş biraz empati yap
Zamanla galiba yüm evliliklerin kaderi bu
Oralle uyandır
Adam özel bir gün de horul horul uyuyor diyorum sen ne diyorsun ya
Unuttu belki nolcak ki evlilerde olur öyle şeyler annemden biliyorum
Ne yani
Kalbinin sesini dinle
Böyle yürütemiyorum zaten kendimi üzüyorum sadece sevgi ya da ilgi dilenecek bir insan değilim
Kalbimin sesini dinlersem bebeğimize yazık olacak
Ooo bebek de mi var
sev yeter
Sadece sevgi yetmiyor bunu çok net anladım
2
Ne için
Kaybetmek üzereyim ne yazıkki
Onun kaynana görümce
Yakınlar bize
işte sen biraz ısrarcı olmalısın bence
Sende uyandır
10 evlilikten 8i böyle aile karışıyor boşanma
Unuttu mu
Braz canım kocan ya özel günde uyunurmu
İlgisiz mi
İsteksiz mi
Sen ne durumdasın?
Evet
Yeterince ve ya fazlasıyla istekliyim ama onun beni arzulamasını istiyorum sadece hatta bunu anlamak için uykum geldi diyorum tamam uyuyalım diyor hemen yani beni asla arzulamıyor
Hiç çabası yok. Bu çok zor olmalı ya :(
Sen istemesen hiç olmaz gibi sanki
Hem de çok zor 😞
orada mısın
Noldu anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?