Kiralık sevgili mesleğine an itibarıyla atılıyorum. Yaşlı, boşanmış, hiç sevgilisi olmayan vb. Gibi insanları para karşılığı sevgilisi olarak mutlu edecem. Fiyat skalam kişinin tipine göre ve kiralama gününe göre değişecek.
Güncellemeler
+1 yıl
Sosyal medyadan deneyeceğim
Kiralık sevgili mesleğine atılacam, nerede tutar bu meslek?
Jigolo arayan kadın çok. Tabii ki dümdüz sevgili olmak yetmez. Hem çok yakışıklı olmalısın hem de köle gibi her an anlayışlı olman gerekiyor. Yoksa normal sevgili için para verecek kişi sayısı yok denecek kadar azdır.
@SiyahAtsızPrens Yani yaşlılara pek bakmıyor ya gençler. O da yaşlıların duygusal boşluğunu dolduracak. Ama bir vasfı olmadan para yedirmesi için hem zengin hem de aşık olması lazım. Yoksa sadece menfaat için olanlar jigolo olur ve jigololuk da kolay değil🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İngiltere prensesisin sanırım, birilerinin sana ihtiyaç duyacağını nereden çıkardın?
Ne alaka dayı? Duygusal boşlukta olan insanlari mutlu etmeyi meslek haline getirecem
Jigolo arayan kadın çok. Tabii ki dümdüz sevgili olmak yetmez. Hem çok yakışıklı olmalısın hem de köle gibi her an anlayışlı olman gerekiyor. Yoksa normal sevgili için para verecek kişi sayısı yok denecek kadar azdır.
@aycaakayahan1 Aklıma giriyorsun şu an. Hahahah
Ayça jigolo gibi değil. Ben ücret karşılığı sevgili olacam. Ileriye taşımak kişiye kalmış
Türkiye gibi bir ülkede bir kız sevgili ararken ne kadar zorlanabilir ki? @because34 biraz mantık çerçevesinde düşünür müsün.
Valla bol şans ğçşöxldkdkdd
Sıradan sevgiliye para verecek 933788 kişiden birini yakalarsan yap😂
Bro olabilir neden olmasın? Depresyonda, hayattan bezmiş insanların umudu olacam. Kredi geçersiz ama😂
Hahahaha güldüm kardeşim teşekkür ederim, iyi geldi.
@SiyahAtsızPrens Yani yaşlılara pek bakmıyor ya gençler. O da yaşlıların duygusal boşluğunu dolduracak. Ama bir vasfı olmadan para yedirmesi için hem zengin hem de aşık olması lazım. Yoksa sadece menfaat için olanlar jigolo olur ve jigololuk da kolay değil🙂
@aycaakayahan1 Hanımefendi, dalgasına dediğim bir şey özelliklere sahibim fakat, hiç kimseyle böyle saçma vakitler geçirmekle vaktimi harcayamam.
Genel konuştum kral sakin ol😂
@aycaakayahan1 Sakinim ya, Türkçeyi düzgün kullanmaya çalışıyorum sadece, bazı insanlar nedense beni agresif algılıyor. Sıkıntı yok merak etmeyin :D
Harika, iyi geceler ikinize de❤😂
@aycaakayahan1 Teşekkür ederim, size de iyi geceler. ^^
Dizilerde
Ben internet ve gazetelere ilan verecem.
nereden müşteri bulacaksın
Internete ilan verecem
sahibindene mi? orada yaparsan ceza yemezmisin kanunen yasak sonuçta
ben de düşünüyorum da senin fiziksel özellikler ne? ve paylaşsak ceza yemez miyiz