Eğitim & Kariyer Meslekler gelsin mi? Kim ne iş yapıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kim ne iş yapıyor meslekler gelsin bakalım 😄 Güncellemeler+1 yıl Ben de muhasebeciyim🙂 Meslekler gelsin mi? Kim ne iş yapıyor? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SaygılarBizden Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geliyor şimdi ülkenin kalburüstü patronları herkes müdür, iş veren bu sitede bilmiyon mu ablacım :D 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Topluluk yöneticiliği,Bilgisayar programcılığı,Matematik (Özel ders),Sosyal medya boost. 0 0 Yorumla
kaya_han Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İthalat İhracat Mandal satıyor fal bakıyorum illegal 😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Özel bir kurumda dızcıyım 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Mesleğim var çocuk gelişimi ama iş yok 🫤 0 9 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn neden Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn niye Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn evt bayanlara göre iyi Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn sebep neden ama Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn 🤔 Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn ok Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn ok.. Yorumla Derinhayel +1 yıl @Sirlionn evt yetmiyor bekle ok Yorumla Derinhayel +1 yıl Gizli üye konu sahibi benim yorumumu kaldırır misin sirlion kişiye dediklerimi kendisini engelledim ondan Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. tuzlu fıstık tuzlayıcısıyım 0 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. Tıbbi Laborant / Mikrobiyoloji Lab :D 0 3 Yorumla Sirlionn +1 yıl ama epey boş zaman oluyo sanırım buranın kadrolularındansın 😂 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @Sirlionn Her gün çalışma olmaz bizde canım. Yorumla sosyete_kizi +1 yıl @Sirlionn edemeyiz :D Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı. Ameleyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Geliyor şimdi ülkenin kalburüstü patronları herkes müdür, iş veren bu sitede bilmiyon mu ablacım :D
Topluluk yöneticiliği,
Bilgisayar programcılığı,
Matematik (Özel ders),
Sosyal medya boost.
İthalat İhracat Mandal satıyor fal bakıyorum illegal 😂
Özel bir kurumda dızcıyım
İşsizler ordusu baş komutanı 😄😂
Bilgisayar mühendisi yazılımcı😊
Argeciyim mobilya sektöründe
Mesleğim var çocuk gelişimi ama iş yok 🫤
@Sirlionn neden
@Sirlionn niye
@Sirlionn evt bayanlara göre iyi
@Sirlionn sebep neden ama
@Sirlionn 🤔
@Sirlionn ok
@Sirlionn ok..
@Sirlionn evt yetmiyor bekle ok
Gizli üye konu sahibi benim yorumumu kaldırır misin sirlion kişiye dediklerimi kendisini engelledim ondan
tuzlu fıstık tuzlayıcısıyım
Tıbbi Laborant / Mikrobiyoloji Lab :D
ama epey boş zaman oluyo sanırım buranın kadrolularındansın 😂
@Sirlionn Her gün çalışma olmaz bizde canım.
@Sirlionn edemeyiz :D
film sektöründeyim sen?
Jigololuk yapıyorum
Yazılım
Serbest zenginim
Ameleyim
Long term investor
Muhasebe
Askerim
Bankacıyım
fabrikada müdürlük sen?
Subayım