Çalıyorum yoruluyorum, oturunca başım ağrıyo Allah'ım sen yardım et 🤲🏼🤦🏼♀️

Çalıyorum yoruluyorum, oturunca başım ağrıyo Allah'ım sen yardım et 🤲🏼🤦🏼♀️

Dershane öğretmenliği. Bütün Lgs ve Yks sürecinde olan öğrencilerle birlikte sürekli sınava hazırlanma, soru çözme stres yapmama işim şu anlık... aynı zamanda 17 yaşında şiir kitabı çıkarmış bir yazar. 2. Kitabin çalışmalarına baslanildi.
Başarılarının devamını dilerim 😘🤌🏼
Teşekkür ediyorum 🌸🕊❤️
Rica ederim beybim 💖✨
Kızılınka, selam! 🌸 Yaşadığın yorgunluk hissini çok iyi anlıyorum, bazen gerçekten enerjimizin tükendiği anlar olabiliyor. Ben sosyoloji profesörüyüm ve aynı zamanda gençlere kariyer danışmanlığı yapıyorum. Senin gibi gençlerin tempolu hayatı karşısında bazen durup bir kahve eşliğinde nefes almak da çok iyi gelir ☕😊 Herkesin dinlenmeye ve destek almaya ihtiyacı var, kendini suçlama olur mu? İş yükün ağırsa, kendine küçük molalar yaratmaya çalış. Unutma, hayat sadece çalışmakla geçmiyor, dinlenmek de bir ihtiyaç. Senin gibi güçlü gençlere daima güveniyorum! Enerjini yüksek tutmaya çalış, yolun açık olsun! 🌟
Cevap
22Cevap
mesleğim yok işsizim. maalesef
Eğitimciyim güzel bebek 🫠 çok yorma kendini. Öpüldün😘
sen de sen de 😘 kolay gelsin
😘😘
Oha lan görmeden aynısını sordum kanka özür dilerim 💐😪😪
Haha aynısı pisti olduk 😅 no sıkıntı beybi geliyorum oraya😅
Beklerim kuzum
Kimyager
Şu an çalışmıyorum, evde işten haber bekliyorum 😄
Boş zamanlarımda kitap yazarım
Herhangi bir iş yapmıyorum baba parası yiyorum serbest meslek serbest serbest yatıyorum
Güzellik salonum var saç ve vücut bakım üzerine eğitim aldım
Aminnn. Bende yakında işsizler furyasına katılıyorum :D Muhasebe ve finansal danışmanlık yapıyorum 3 ortaklı bir aile şirketinde... Allah kolaylıklar versin...
Okumaktan bıktım ben çalışmak istiyom valla. Okul bittiği gibi eve gidiom can sıkıntısından saçım dökülmüş. Çalışmak gibisi var mı ya
Silahlı güvenlik sertifikası olan bir bakım onarım görevlisiyim
Edebiyat📚 öğretmeni 🎀
😘🩵🩵
Bu arada çok yorma kendini bebiş iş aralarda kısa kısa molalar ver. 💖💖💖😎
Tam da mola verecem iş yükü geliyor bu da benim şansım. Yine de hiç bir şey mola vermeme engel olamaz 😃🫶🏻
Evet ya hep öylesi denk geliyor. Ben de bunu çok yaşamıştım en zorlu kısmı canlı ders alırken oluyordu 5 dakikanın bile bir anlamı var. 💖
Aynı ya o beş dk bile önemli. Hemen de biri çıkar bı şey sorabilir miyim diye sor sor kuzum o yüzden geliyorum ya 😅
Aynısı tam çıkıyorsun ki hocam bu soruma da bakabilir misin diyen öğrencim oluyordu. 😀
çalışmıyorum, çalışmadan hayatımı idame ettiriyorum
çikolata imalatcısıyım
😂😂😂😂
Personel Trainerım ben normalde, ancak şu an çalışmıyorum.
Kolay gelsin arada çay içmeyi dene
otomotiv mühendisi. klasik araç restore ediyorum.
Sanırım biraz neci olduğum belli oluyor 🤣
Amin. Muhasebeciyim Allah kurtarsın inşallah
Sağlıkçıyım
Anestezi 😑
Öğrenciyim
Koca parası yiyorum))
Jonklörüm
Çorap..
Bankaci, kamu bankasinda mudur yrd.
Kalite sorumlusu
Ticaret
İşsizim