Sizce ben mi arayayım eski sevgilimi dayanamıyorum lütfen yardım edin bana ağlamaktan içim çıktı? Lütfen?

Arkadaşlar ben ayrıldım aylar önce yaptığı bir hatadan ötürü. Bir sürü hakaret ettim bitti bile demeden bitti. Çok acı çekiyorum. Her yerden engelleyip çıkarmıştım. Çok acı çekiyorum. Çok üzülüyorum. Sürekli ağlıyorum. Aynı şehir de aynı gökyüzüne bakıp ayrı olmak hele kavgalı bitmesi ayrı moralimi bozuyor. Unutamıyorum. Kendime zaman vermiştim olmuyo. Alamadığım cevaplar soramadığım sorular var. Bir kez bile peşimden gelmedi. Hayatına öylece devam etti inanın çok kötüyüm. Vazgeçmek zorunda kaldım çok sinirlenmiştim. Ama vazgeçememişim. Olmuyor. Sormam gereken almam gereken çok cevap var. Bugüne kadar gururum getirdi beni buralara. Dayanamıyorum kan kusuyorum sanki. Ne yapayım ben? Hatası da başka bir kızla görüşüp çay kahve içip benden gizlemesi vakit geçirmesi. Çok zoruma gitmişti hala öyle. Ben aldattın diyip bir sürü hakaret ettim bitti öyle. Ama soru işaretlerim var. Ne yapayım?
Sizce ben mi arayayım eski sevgilimi dayanamıyorum lütfen yardım edin bana ağlamaktan içim çıktı? Lütfen?