Evet ham çökelekler, bayatlamış çörekler, pişik bebekler hepinize iyi sohbetler.
Kızların aşktan beklentileri nedir?
- Allah aşkına ne bekliyorsunuz? Ne veriyorsunuz da ne bekliyorsunuz? Huzur mu veriyorsunuz, mutluluk mu? Akşam sabah aşkım benimle ilgilen aşkım beni gezdir aşkım beni gedir, beni içir. Yedim zokayı, kustum babayı.#BilinçsizAşklar #BencilKızlar
Benim için sadece huzur ve arkamda ki dağ olsun yeter. Para pul gelip geçer. Çok zengin biriyle evlenirim iflas eder hicbir seyin anlami kalmaz artık ben onu değil onun parasını o rahat hayata aşık olmuşumdur çünkü. Ama birine gerçekten seviyorsam iki göz odada ama yine de birbirimizle birlikteyken her şeye rağmen huzurluysak bunun adı aşktır. En azından benim için :))
Kur'an da eğer siz günah işlemeseydiniz sizi helak eder yerinize hata işleyen bir kul yaratirdi diye ayet var...
Kadınlar tam olarak bunu istiyor, hata yapan ama eninde sonunda kendisine tapan birini istiyor. Hatasız itaatkar biri onların gözünde silik, itaati reddeden biri de kinanmiş gibi geliyor.
Herkes birbirinden farklıdır hiasettirdigi duygular da dahil. Onun için ayşe fatma önemli degildi onun için normal iyi bi kız olsun tamamdı herşey. Benim samimiyetim ona baglanmam içten sevgim bunların önemi yoktu
Bu kafaya sahip oldugunuz için mutsuzuz işte. Kimse aynı degildir asla aynı degildir ben onca kişi içinden neden onu istedim hepsi aynı deseydim demedim işte erkeklerin çogu böyle kötü kalpli
Anlatamadım galiba senin sevgilin eşin seni herkesten mi sayıyor kardeşim? Farklılık üstünlük degildir ki birini digerlerinden ayıran özelligi olur da seversin mantık evliligi yapacaksan ayrı konu
gerçekten seviyorum ve yeme içme gezme tozma gibi bir beklentim yok karşımdakinden sadece adamlık beklerim benim beklentilerim bu tabi beklentisi para olan bir çok kadında var iyi seçim yapmak lazım
Yanınızda fino gibi dolaşacak hemcinslerimi tanıyorum ilgiyi tamamiyle aynı türe odaklarsanız bahsi geçen yedir içir gezdir kaçınılmaz olur sizi sevenlere yanlısı yapan da sizlersiniz unutmayın #doyumsuzerkekler#
Eğer bi kadın seni seviyorsa sende o kadını Adam gibi seveceksin koruyup kollayacaksın , sevdiğini hissettirmelisin hissedecek ki sanada hissettirecektir, kadınin kalbi tarla gibidir ne ekersen onu biçersin