Bir erkek umut verip sonra ben arkadaş olarak konuştum diyorsa?

Çok yakın olduğum Bi arkadaşım vardı çocukluktan beri tanışıyoruz zaten aramız hep çok iyiydi ama son 3 yıldır hergün her dakika telefonla konuşuyorduk benden sürekli fotoğraf istiyordu (normal foto selfie falan) ama aşırı yani. Sürekli sabahlara kadar konuşuyordu benimle anılardan bahsediyordu sesin ninni gibi sen konuş ben uyuyayım falan diyordu. Nebileyim telefonlara cevap vermeyince sürekli arıyo lütfen aç telefonlarımı falan diyordu. Ama hiç açıkça söylemedi. Sonra bu olay ailelerimiz tarafından duyuldu çocuk ben onu arkadaşım gibi görüyorum kafam uyuşıyo ondan konuşuyorum. Falan dedi ben de çocuğa açık açık hislerimi söyledim baya uzun uzun ama bana da ben hiç bi duygu hissetmedim bugüne kadar ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi. Ya Allah aşkına ben mi yanlış anlamış oluyorum biri açıklasın. Gün içinde her saniye fotonu at senin fotonu at yok zaman seninle çok iyi geçiyo çabuk geçiyo bilmem neler neler yani bunu ben mi yanlı anlamamış oluyorum burada kim haklı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ben ona hislerimi söyledim. Çocukluktan beri hislerim olduğunu hıçkıra hıçkıra ağlayarak şu an küçük düşmüş durumda oldum mu?
Bir erkek umut verip sonra ben arkadaş olarak konuştum diyorsa?