Biz kadınlar 😖 cidden acı cekmek için gelmişiz... anlayamadım bu kadar aptal olmayı nasıl beceriyoruz. nasıl her defasında beş para etmez lerin elllerinde kalplerimiz paramparça oluyor. Seni kimse yargilayamaz tek de degilsn ayrıca. Ben anlamıyorum gerçekten herseyinle birini tertemiz sevmenin neden bu kadar ağır cezası var. Neden hep hak etmeyenler bu kadar mutlu ya da cirkef mi olmak lazım illa cidden anlamıyorum
Gerçekten Allah razı olsun senden beni anladığın için anlaşilmamaktan çok yoruldum 😔💔 çok haklısın çok canım yandı be beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi öğrenince ciğerim yandı ilk defa insanın ciğeride yanarmis onda öğrendim 2 yıl geçti savaşiyorum unutamıyorum yaptıkları çok ağır oldu hala zaman zaman yazdım malasef 😔💔 oda hala onu sevdiğimi biliyordu bana unut sevgili yap dedi sevgilini sev dedi bende şu an onu yapmaya çalışıyorum
Kimseyi sevmeye çalışma sen tek başına iyilesmeye bak. ınan su devirde insan gibi birini bulmak piyango gibi birşey. yaralisin canın yanıyor bu halde birine inancaksin oda fos cikcak Bu defa kalkman daha zor olacak. Zor inanmak güvenmek. Şu devirde ınan yalan söylemek o kadar kolay olmuş ki o kadar güzel oynanıyor ki bizde inanıyoruz. Kadınların çoğu sevilmeye çok muhtaç bilir misn? Cunku hep ikinci plana itildiler bu coğrafya da. Hep sevilmek için emek veren taraf oldular ama hep o emeğin karşılığı yara oldu. geçecek ınan kendine zaman ver ağlamak istiyorsan ağla sıkma kendini hatta bu mesajı atman iyi olmuş içini dokmussn icinde kalmaması iyilesmen için faydalı olacak. birgün arkani döndüğünde gülerek hatirlamayacaksn biliyorum ama şimdiki can açısı da olmayacak. Buruk ince bir siziyla gecti be diyceksin bir ah çekip yoluna bakacaksn ınan...
Teşekürler ederim herşeyi çok iyi anlattın🙏 benim ilk sevgilimdi o sadece onu sevdim ben seni seviyorum hayatımda ilk ve son kez ona söyledim tüm masumiyetimle sevdim ama o hak etmiyor 😔 ben karısıyla resmini beğendim ağlaya ağlaya canım yana yana o gün dedim ki bundan daha acısi olamaz birgün mesaj attı baba oluyorum diye bu ölmemiştir deyip bir daha vurdu bir insan kalbinden kaç kez vurulur kaç yara alır iyi birini bulmak çok zor gerçekten seveni sözde lafta seven çok herşey basitleşti aşklarda herşey masumiyetini kaybetti 😔
Aga bu ne ya yeminle okurken gözyaşımı tutamadım... kuzum anlıyorum seni valla anlıyorum çünkü aynı şeyler benim de başıma geldi... sabret geçer.. bak ben unuttum şimdi sevdiğim biri var cok mutluyuz huzurluyuz ALLAH yardımcın olsun kardeşim. Sıkma canını değmez ona cidden değmez kendine gel silkelen.. dualarim seninle❤🙏
Allah razı olsun güzel dileklerin için en çokta beni anladığın için anlaşilmamak çok kötü inşallah geçer be güzelim 2 yıldır evli hala seviyorum kızları bile var
Bende çok ağladım ama boş inan boş faydasi yok zarari var boşver ALLAH'a havale et inan bana annem 2 defa beni elimde bıçakla yakaladı sen düşün artık...😔☹
Haklısın güzelim sen kurtulmuşun ne mutlu sana gerçekten sevgimizi hak etmiyorlar güzel seviyoruz tüm masumiyetimizle ama onların ki kalp değil ki bencilin Teki Allah'a sığındim sadece 🙏
Ben takmayarak kurtuldum hatta inan kuzeni benim polinikte görevli bana dedi ki işte seni özlüyor ağlıyor sesini duymak ıstiyor ya orada bir gülme krizine girdim ve söyle dedim s. gtsn karakter yoksunu mahluk... gerçekten adina cook üzüldüm ya kuzumm ağlama lütfen 🙏❤
Ağlayınca da geçmiyor zatan😔 çaresizlik çok zor ona gidemiyorum ama kalamiyorumda ama elbet birgün geçicek o gün gelene kadar sabredicem 🙏
Cevap
4Cevap
Selam, sen aşkından vazgeçmişsin biz sana ne diyebiliriz ki. Behlülden ne farkın kaldı bak bihter gitti, senin tek yapman gereken bu adamı unutmak. :)
Biliyorum bir insan bir insanı çok severse gerçekten unutamaz kolay olmaz yani
Allah' böle adamların belasını versin sizi aglatiyolarya😢
Ben yinede ona kıyamıyorum kahretsin 😔💔
Versin belasını ben kıyıyorum yüzü hiç gülmesin
Yapma kendine bunu yolver gitsn zor bilirim anliyorm seni ama uzulen sen oluyosun bak bunu gor ve bunu kullanmasina izin verme asla o hataya dusme
Yapamiyorum🙄
Yaparsnn zaman lazm sana knsalmmi az gzlisnde
Devam ediyormu halaa
Ediyor malasef veda edemedim ettimde işte o gitmedi🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?