Sevdiğim çocuk babamın yakın arkadaşının oğluydu. kuzenim de bu çocuğu gördü. daha sonra telefonumdan numarasını almış ben bilmiyordum. ama o benim hoşlandığmi biliyordu. yani kısaca dost kazığı yedim 😁😑
Sizce ne yapmalıyım?
Sizce ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Arkadaslarini dogru secmelisin ama bu konuda pek birsey diyemem, ozellikle kizlar arasinda arkadas secimi cok dikkatli olmali, yani mesela benim arkadas cevrem bir kizla ilgili yanlisina tahammul etmeyiz aramizda dolasamaz, yani daha rahatiz...
Telefon kurcalamak ne bilmiyorum yani bir de fotoğraf atmış mavi gözlerin en büyük şansım diye 😑😑
Senin adina uzgunum, umarim hakliliginin karsiliginda mutlulugu yakalarsin🙏🌹
Ben ilk defa birini sevdim çok sevmişim sanırım buymuş aşk demek ki 😑
Yani bilemem acikcasi. Sevmek gercekten zordur, Orhan Gencebay in dedigi gibi sevenin halinden sevenler anlar, ben pek duygusal degilimdir arkadaslarim da soyler bana...
Fotoğrafı tesadüfen hikayede gördüm.
Dedim aşk buymuş.😌
Gerçekten hissettim bende saf bir insanım ama duygusal değildim pek
🤗🙏umarim kavusursun 🌹umarim mutlu olursun hep...
Kavuşamam sanırım
Mutlulugun insani ne zaman nerede bulacagini bence pek bilemeyiz, umut etmek gerek, brnde defalarca kaybettim ama belki baska mutluluklar yasarim yani kendimden sana ancak boyle ornek verebilirim , bilemeyiz belki hemen simdi yakalarsin mutlulugunu 🙏 umarim...
Umarım
Kuzeninle pek konuşma. Demek ki ilişkinizin aslında bir oluru yokmuş.
Ben biraz daha pasif ve aptal bir insanım çocuk babasıyla annesiyle geldiğinde kekeliyorum millet telefonumdan numara alıp sevgili oluyor numarayı izinsiz aldı
Elbette atak olsaydın belki bir şeyler olacaktı ama kuzenin sinsilik yapmış. Kuzeninden uzak ol ve bence belli bir mesafe hep olsun aranızda. bu bir erkek için değil sana böyle bir kazık atabildiği için.
Annemde aynı şeyi söyledi her anlamda yaklaşma dedi ama işte ben bir aptal olduğum için
Aptallıktan ziyade saflık gibi görünüyor. Olabilir insan hali. Sadece artık uyanık olmanı öneririm.
Ben olamıyorum daha önceden de yaşadım bazı kötülüklerini gittim çocuğu anlattım ben ya
Olanların üstüne perde çek ve kendine bu olanları not al. Her o kişilere karşı yumuşadığından not aldığın şeyleri hatırla.
Aynısını 10 yıllık arkadaşım yaptı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Çok zor
O kızla derhal ilişkini kes. Eğer benim şimdiki aklım olsaydı intikam alırdım ama o zamanlar çok saftım. Keşke sen intikam alsan. Ona sordun mu peki hesabinj
Bak anlatıyorum bugün sabah kahvaltıya oturmadan hikayelere bakıyordum. aynen şöyle yazmış "mavi gözlerin en büyük şansım"
Anneme gösterdim yeğenine bak dedim. sonra annemle beraber evlerine gittik konuştuk senin telefonundan numarayı aldım ama ona sordum o zaten sana bişey hissetmiyor dedi. yani sana ait bişey değil dedi. Bende bir daha yanımdan geçmeni bile istemiyorum dedim annesi yarın gelip konuşalım dedi kızını hakliycak güya
Çıldırıyorum
Kahkaha attığına göre arsızlığın tavan
Kahkaha atmıyorum bea
Sence benim koyduğum emoji normal değil de kuzenimin pişkin davranışı doğru mu telefonumu karıştırmiş
Bir de fotoğraf atıyor bana
Ona gülüyorsun bırakmadın bir şey yazayım ama
Valla gülmüyorum ya gereksiz çıkış yaptım şu an
😊peki peki kuzenine gelince pide küreğini biliyorsun dimi ince uzun sapı sağlam kuzeninin ağzının tam ortasına yapıştırman lazımdı aslında
Ben aslında aptal bir insan olduğum için böyle çocuk annesiyle babasıyla birlikte gelince kekeliyorum millet telefonumdan numarasını almış sevgili oluyor 😑
Kıyamam sana ya insan aşık olunca öyle oluyor işte çocuğa hissettirmiş olsaydın belki farklı olurdu
Olabilirdik güzel olurduk hatta da işte
Aman boşver hayat güzel gençsin karşına daha neler neler çıkar
Bilmiyorum ki gerçekten güzel bir adam
Kalbi davranışları 😔
Olsun sende bulursun birini
Direk kuzenin uzerine bir cizgi
Çektim 😑
Guzel sahsen ben af etmem
kuzenin haberi varmıydi senin onu sevdiğinden
Vardı
Yani öyle kuzen mi olur ve sil gitsin onu