Burdan bi kizla konusuyodum o da yol verdi bana gecen gun 😂 artik alfalarla birlikte olup beni tersleyeceginiz gunler geride kaldi kizlar soyleyim size artik oyle red yiyince kaderimi kabullenmicem beni sevmeyen bedelini öder bu saatten sonra.. bana saldirmak isteyen feministler az ötede kudursun :)) soruma gelmesinler sinirimi cikaracagim bi sey yok evde beni reddeden bi kiz falan olaydi sinirimi ondan cikarirdim da yok işte o yuzden bulasmayin 😊 insan gibi sevseydiniz bunlarin hic biri olmayakti
Güncellemeler
+1 yıl
Bu saatten sonra Elliot Rodgers gibi olucam valla guzellikle sevmediniz o zaman bu saatten sonra beni reddeden suratina yumrugu yer bu raddeye getirmeden once dusunecektiniz 😊
@marslijokeer bence kızlar biz nerde yanliş yapıyoruz diye kendilerini sorgulasin. soru soran arkadas gercekten duzgun bir karakterdeyse ki zaten yakışiklı da reddedilmesi sacma gercekten. kızlar nerde it kopuk var onun peşinde
Ohoo ben kendimi cok sorguladim eksileri giderdim bissuru kisisel gelisim vs iyi giyindim ayrica iyi biriyim benden kotulerle olmaya devam ettinjz bu arada ben bal gibiyim sevmeyi birak asik olunasiyim o yuzden zorundalar bu saatten sonra cunku yasim geciyo daha flort yapamadim red yemekten
Vaktim ne zaman gelcek zaten 25 yasina yaklastim.. kizlar serserilerle seks yapip bana evlilik icin kendini yamamaya calistigi zaman mi? Ben zaten evlenmeyi istemiyorum bi seyleri gencken yasamak istiyorum ayrica her gun mutsuzum depresyondayim duygusal boslujtan yemeye verdim kendimi kilo aldim ve depresyondan dolayi hic bi seye veremiyom kendimi hic bi seyden zevk almiyom
@marslijokeer ben sadece hoşlandığımı söyledim gidipte bulaşıyorum demedim ya da tekliflerini kabul ediyorum demedim Ama sen bu huyla daha çok sap kalırsın pis küfürbaz haksız yere ettiğin beddua da senden çıkar umarım. bir de gelmiş neden yalnızız diyorlar. huylara bak gentilmenlik desen sıfır anca fesatlık
Engelliyorlar ya da hareketleri ile belli ediyolar yuzume bakmadan konusuyolar ya da igrenerek bakiyor bak yine sinir oldum reelde bi daha aynisini yapsin bi kiz gecircem yumrugu suratina mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende ayniyim kral duzgun efendice konusuyorum ama bakiyorum ki karsmdaki insan degil 😂
Bsk insan olmayan biri eksilemis 😂 ustune alinmis galiba 😂😂
Evet serseri sever kizlar umitcan uygun gibi seviyolar 😂
Hemde bayiliyorlar 😂 o yuzden acimiyorum artik bunlara
Seni sevmek zorundalar mi demekki sevilecek bir karakter degilsin. Önce ben nerden yanlış yapıyorum diye kendini sorgula!!
Yoo beni de sevmiyonuz ben sevilecek karakterim sonra aglarsaniz uhu uhu neden duzgun biri yok diye 😂 beter olun
@marslijokeer bence kızlar biz nerde yanliş yapıyoruz diye kendilerini sorgulasin. soru soran arkadas gercekten duzgun bir karakterdeyse ki zaten yakışiklı da reddedilmesi sacma gercekten. kızlar nerde it kopuk var onun peşinde
Ohoo ben kendimi cok sorguladim eksileri giderdim bissuru kisisel gelisim vs iyi giyindim ayrica iyi biriyim benden kotulerle olmaya devam ettinjz bu arada ben bal gibiyim sevmeyi birak asik olunasiyim o yuzden zorundalar bu saatten sonra cunku yasim geciyo daha flort yapamadim red yemekten
o kadar red yemene ragmen senin de özgüvenin kırılmamış he
@SSvermiştim dogru vala
Yahu sende baktın olmuyo baska şeylere yönel çalış işini kur birikim yap ünv oku bisiler yap. Zaten vakti gelince olur
Vaktim ne zaman gelcek zaten 25 yasina yaklastim.. kizlar serserilerle seks yapip bana evlilik icin kendini yamamaya calistigi zaman mi? Ben zaten evlenmeyi istemiyorum bi seyleri gencken yasamak istiyorum ayrica her gun mutsuzum depresyondayim duygusal boslujtan yemeye verdim kendimi kilo aldim ve depresyondan dolayi hic bi seye veremiyom kendimi hic bi seyden zevk almiyom
Lan olum sen ayni bensin mk 😂 valla bende boyleyim depresyondayim hic kiz eli tutmadim millet neler yapiyor biz sap sap geziyoz
@marslijokeer boyle giderse tecavuzcu olcaz 😂😂 olmak istemiyorum ama
Allah korusun knk 😂
@marslijokeer aynen ben de bu adamda kendimi buldum
Haklısın serseri seviyorum
Aşkoşlar ya nerde serseri kılıklı görsem abayı yakıyorum
@Butterflysz o da seni yakar insallah
Galiba ironi yapiyor
@marslijokeer beddua etme lennnnnn
Geri al çabuk lafını
@Butterflysz sende o lafini geri al
@marslijokeer ben sana bi şey demedim ki hoşlandığım insan tipini söyledim sen beddua ediyorsun haksız yere
@Butterflysz ee sen onlardan hoslaniyorsan bu lafimi hakediyorsun demektir ne geri alcam mk oylelerinden hoslananlar beter olsunlar 😂😂
@marslijokeer ben sadece hoşlandığımı söyledim gidipte bulaşıyorum demedim ya da tekliflerini kabul ediyorum demedim
Ama sen bu huyla daha çok sap kalırsın pis küfürbaz haksız yere ettiğin beddua da senden çıkar umarım. bir de gelmiş neden yalnızız diyorlar. huylara bak gentilmenlik desen sıfır anca fesatlık
@Butterflysz yav hehe eskidendi kizim o centilmenlik falan yine ne oldu koca bir hic siz duzgunleri haketmiyorsunuz bos yapma daha fazla
Herkes eğri bi sen düzgünsün zaten
İnsanları eleştireceğine ben nerde yanlış yapıyorum de
@Butterflysz sordum ve bulamadim cunku yanlisi siz yapiyorsunuz
Pis fesat 😂😂
@Butterflysz yanlış olan sensin boş yapıyorsun
@SSvermiştim ne boşu yapıyorum
Hoşunuza gitmeyen bi şeyler olunca böyle diyorsunuz
Cvp vermeyin su gereksize bir seyden haberi yok anca atiyor biz cvp verdikce kendini bir sey saniyorlar
@marslijokeer doğru konuş vasıfsız insan hayatta hiç bir şeyi başaramamış gelmiş burda hırsını kızlardan çıkartıyor keko
@Butterflysz ben birsuru sey basardim hayatta sadexe bir kizin beni sevmesini basaramadim
Bilemedim 🤷♀️
Butun kizlar benden rahatsiz oluyor 50 sevgilisi olmus kiz bile oluyor 50 kisiden biri olamayacak kadar kotu ve cirkin miyim
Nasıl rahatsız oluyor ne diyorlar mesela
Ayrıca 50 sevgilisi olan kız Varsın sevmesin seni ne çıkar
@Butterflysz ne oldu keko meko hayirdir 😂 zoruna gitti galiba iyi de benim ne basardigimi biliyor musun da konusuyorsun kezban seni
Engelliyorlar ya da hareketleri ile belli ediyolar yuzume bakmadan konusuyolar ya da igrenerek bakiyor bak yine sinir oldum reelde bi daha aynisini yapsin bi kiz gecircem yumrugu suratina mk
@Butterflysz umitcan sizin gibilerine az bile yapiyor ellerine saglik sizin gibi kizlardan ne hayir gelir ki
@alfaadam_2 sakin ol kral 😂😂
@marslijokeer sakin halim bu sinirli halimi gorme hic 😂
@alfaadam_2e sende haklisin valla ne diyim 😂
Üff tamam siz haklısınız
kslqdöldöwldöwlxöa cok korktum alfa cocuk ağağaia
aa bu mert la
naber mert
Sen kimsin ceren mi
Hani eskiden konustugum
ay evett hani bana alev attın story e fmwpflwşfşqşdşwidiw
Aa evet hatta gitmedi sandim bi kac kez daha attim bi baktim 5 6 tane atmisim kgkmb
dlwpföqldlwldöwkdmwks
Olsun 2 3 alev feda olsun benim cerenime 😂 suratindaki renkli kucuk asktronotlar olan resme attim ozellikle ama
onu denizim beğenmedi inadına attım dmwkdöwldöqldlqls
Deniz kim 🤨
cok tatlı bi cocukk
Benden tatli degildir ve onu terket. 😊
ya mert dldğfşsğfüsifşaşdd
😡😡
reis neye kızdın
Hic yok bi sey
manitam değil zaten arkadasım
O zaman tatli olmasi seni ilgilendirmez :))
mantıklı dkwkdkwkskakskws
Ve ben sana cerenim dedikten sonra ona denizim diyip beni aptal yerine koymazsan sevinirim :)) kötü günler...
ne alaka kral sakinn
🖐️tamam reis!
asgari ücretle olmaz bebiş
O bile yok :))
Waaeewss peki 👏👏
👊👊👊
Sanaldan degil gercekten bul
Onlarda reddetti
😂😂😂
😊😊😊
Haklisin