Kan dediklerimiz aileyi icten cokertme derdinde 🤔🤔
Hangisi daha uzun vadeli olur ben kararsız kaldım bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?
Sorumu beğenmeyi unutuyosunuz görüyorum ben🙄🙄

Şu dünyada herkes kötü olsa da biz Allah cc rızası için iyi olacağız Zira peygamberler daha azıyla imtihan edilmedi Ümmet olmaya layık olalım inşaAllah
Inşaallah
Kan bağı önemli olsaydı kardeş kardeşle savaşmazdı.
Yani
Teşekkürler eig için
Cevap
12Cevap
Can bağı bence kan bağı olan akrabalari da görüyoruz
Akrabalarim iyidir benim
Herkes senin kadar şanslı olamıyor
Kız sen bu soruyu nerden akıl ettin, nasıl cevap yazacağım ı şaşırdım
Düşün zamanın var😆
Dusundumde,, benim ailemde herkese güvenirim , herkeste bana güvenir,, kardeşler olarak birbirimizi çok tutarız, sıkıntısı olanın sıkıntısı, çözülür,, yani çok şükür NAZAR değmesin iyiyiz buz yaaaa,, gelelim dostlarıma,, ben hasta oldum, bana baktılar, agladigimda, omuz oldular, bende tabi hep onların sikintilarinda hep yanlarindaydım,, şimdi ben bu insanlara hayır dua sindan başka bir kelam diyemem,,
'ne güzel inşallah bozulmaz
Tabi herkes aynı değil kimse ailesi ni, seçemez,, çok şükür ailemden memnunum, herkes namazı nda, niyazında,, herkes ALLAH , tan korkuyor çok şükür,,, gelelim dostlarıma, onlarda öyle,, kimsenin kimseden çıkarı yok, herkes birbirini ALLAH , için dosdoğru, seviyor değer veriyor,, aslında,, aile de seçim hakkımız yokta,, dost ve arkadaş karınızı biz seçtiğinizde, bizim gibi düşünen , bize benzeyen insanları seçiyoruz, ve hayatımıza dahil ediyoruz,
Sen maç sonu hakimin düdüğüyle out a atılan top gibisin boşa uğraşma arada 🤣🤣🤣🤣🤣
Hihh uğraşan ben değilim 🤭
Bazen kan bağı olanlar seni vurur can bağım olanlar Seni korur bazende tam tersi.
Bu soruya iyi kafa bağı diyorum☺
Aynen öyle
Tecrübeler kan bağının aslında dert bağı olduğunu göstermiştir
'ne yükler taşıyon içinde sen 🤔
Osmiyum'dan bile ağır yükler
Görseldeki resim efsane yaralıyüz filminden
Izler miydin
Kesinlikle kan bağı
'ya fesatsa
O her yerde var ki
Can can damardan olsun
Cann olsun bakalım
benim için ten bağlı daha önemli hahaha
🤭🤭🤭
Evdeyim öyle bildirimlere bakıyorum dede
2 kademe de sende varsin aşıda
Olcanmi🤔🤔
Korono olanlar aşı olmuyo diye biliyorum
Oldum evet 5 ay oldu
Eyvallah çok şükür iyiyim yaa
Gazoz noooo😂😂
Can bağı
Daha mı uzun ömürlü
Uzun kısa diye bakmıyorum mevzuya. Kan bağının olduğu kişiyle iletişim kurman da onu sevmen de bile mecburiyet var. Misal "siz kardeşsiniz olmaz öyle küslük" bu tarz söylemleri duymuşsunuzdur illa ki. Zorunluluktan nefret ederim kan bağı birini zorla sevmeni gerektirir. Can bağı öyle mi ortada bir zorunluluk olmadığı hâlde sevmek iletişim kurmak özgürlükten farksız benim için.
Kan bağı
Niyeki
Can bagi onemlidir
Can bağları kopmazmi hic
Can bağı
Can dhami saglam
Tabiki
Can bağı
Kan olmazmi
Kardeşim olmadığı için birkaç tane arkadaşım kardeşim gibi hatta kardeşten öteyiz yani o derece
Can önemli
Can olunca bırakılmaz yani
Kalp bağı
Kalpten bağlaninca kalıcı mı olurlar
Can bağı
Kan niye değil
Ruh bağı ehehehheh
Ruh bağı nasıl oluyo
kan bağı
Kan bağı olup nankör se
Nankörlük çoğu insanda var zaten
Can bağı