Her ikisi önemlidir ama birini sevmeniz için aynı kandan olmanıza gerek yok. Küçük bir örnek vereyim;Bizim burada yufka yapıpta satan ve çocuklarına iyi bir gelecek kurmaya çalışan bir abla var. Zamanla o ablayla tanıştım ve ne zaman o dükkana gidersem pozitif duygular oluşuyor. Birini sevmeniz için aynı kandan olmanıza gerek yok bir bakarsınız canınız olabilirler. Bal kız diye de lakap taktı ablam ne güzel. 😊Umarım sizinde böyle iyi niyetli kişilerle frekansınız tutar.
Can bağı daha önemlidir, kan bağı olan birisi kansız olma ihtimali olabilir ama can bağı olan birine candan bağlısındır, kanı olmayan birinin canı olamaz.
Her ikiside Ama can bagi daha değerli Ben Turk kizilayinin turk kök projesi kapsaminda 15yaşında bir genc kıza ilik vererek onu hayata yaşama baglayan Kizilaya yaptığı faal kan bağışları ile plaket almış Afrikada suya hasret ınsanlar adına su kuyusu acmis bir insanim Bunlarin yaninda defalarca dogu okullarina çocuklara yardim götürmüş Her hafta cocuk yetistirme yurdu ve huzur evine giden insanim Ama en ozeli o ilik vererek hayata yaşama bagladigim insan bir kez gordum o da operasyon sonrasi dayanamadim Cok agladim Ailesine ne olur bilmesin dayanamam Okusun bir kardelen gibi Turkan Saylan hocanin kardelenleri gibi Evlensin anne olsun O annesinin babasinin sevinci elime kapandılar Ben kurban olurum Ben ellerini öptüm dile evladim ne dilerse bizden dediler O gülsün yeter Siz gülün dedim bu dünyanın bir ucunda da olsam ulasir bana dedim Şu an bile bu satirlari yazarken ağlıyorum
Bu siiri odasina asin dedim Ve benim sarkim ilkay akkayanin Gunesin olsun dinleyince beni hatirlayin dedim
Kan bağı olması gerektiren bir şey değildir, askerdeyken kan bağı olmasa da kardeşim dediğim arkadaşlarım oldu. Farklı şehirlerde olmamızın aramızdaki iletişimimizin kopayacağı anlamına gelmez. Bazen Wp, bazen Dm veya görüntülü arama her türlü bağlantıyı sağlar, görüşmeye devam ederiz.
Kan bağı seni aslında hiçbir zaman anlaşamayacağın, hoşlanmadığın insanlarla yakın olmaya zorluyor. O yüzden Ka bağının benim için pek bir önemi yok. Önemli olan can bağı.
kan bağı özünde hiçbir şeydir. kan bağın olmasa yüzüne bakmayacağın insanlar etrafında olabilir. dönem dönem hayatı paylaşmak durumunda dahi kalabilirsin. sevgi bir çok şeyi kapsayabilen güçlü bir duygudur.