Aşırı güzel bir kız değilim ama çirkinde değilim. benden çirkin olan bir sürü arkadaşımın erkek arkadaşı oldu. benim hiç olmadı. bir kızı ne itici gösterir acaba onlara itici mi geliyor davranışlarım?
Cevabın nedir?
sadece kadınlığın hakkını verenler ilgi çeker, asla sinirli olma, yumuşak bakışlı, her daim neşeli (erkeler neşeli kızlara bayılır melankolik olanlara değil!) ve az konuşan kişi ol. sakın kız arkadaşlarınla bile kavgacı olma erkeklerin kavgadan ödü patlar. güzel giyin çok para harcıyormuş gibi görün erkeklerin para hemen ilgisini çeker, kokusunu alırlar alimallah! ne kadar sert görünürsen sana o kadar zor yaklaşırlar, kadın gibi narin, kırılgan, ilgili, sevecen ve takdir etmesini bilen bir kadın ol...
01 Yorumla
Soran+1 yılvaay teşekkürler yardım için :)
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlara baktımda asla sinirli olma asabi olma falan filan yazmışlar. Yok kardeşim kişiliğin, karakterin neyse öyle davran. Benden sinirlisi yoktur bu dünyada ama nedense kazanan taraf ben oluyorum. Yani sana demek istediğim kimse için değişme, sırf sevgili yapmak içinde rol yapma. Nasılsan öyle devam et elbet karşına iyi biri çıkar :)
25 Yorumla- +1 yıl
Al işte aradığın cevap bu...
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim. :) E. i. c. İçin teşekkürler :)
Soran+1 yılbirşey değil :)
- 1 yıl
Seni şanslı tatlım
Öncelikle sana sunu ısrarla söylüyorum "başkası olma kendin ol"
Sende birazda güvensizlik var galiba...
En önemlisi bu konuyu kafandan sil yani kimse beni beğenmiyor istemiyor diye düşünme aksine seçilen değil seçen olmaya çalış! Aksi halde yanlış kişilerin hayatına girmesi daha kolay olur unutma... hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim
bu arada eğer izin verirsen yaşını öğrenebilirmiyim?04 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Soran+1 yılhiç bir iletişim olmayınca öyle oldu :)
+1 yılher arz kendi talebini oluşuturur sen rahatt ol.. iyi malın iyi alıcısı, kötü malın kötü alıcısı olur ve seninde dengin vardır sen onu o seni bulur sıkma canını... canında sıkılırsa bana söyle yardımcı olurm...
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
- +1 yıl
:)) mutlu olmaya bak
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
43Cevap
+1 yılAllah'ın yarattığı hiçbir kul çirkin değildir elbette. Sadece sessizsindir belki asabi duruyosundur bu yüzden yaklaşmıyordur erkekler deyim yerindeyse cilveli konuşkan kızlara yanaşmaktan yanadırlar. Çünkü her erkekte reddedilme korkusu vardır ve bu sebepten konuşkan, esprili, sevecen kızlara yanaşırlar.
50 Yorumla
+1 yılbiraz ters davranıyosan ya da onlarla pek muhabbetin yoksa konuşmaya çekiniyosan ondandır kank çirkin dediğin kızların ağzı çok laf yapıyo kank bide çok ilgi çekincede hoş olmuyo bir yere girdiğinde mağazaya vs biyere çoğu kişinin sana bakması hoş değil laf atmalar felan...
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum
Cana yakın kızlar tercih edilir genelde. Cana yakın dediysem de beş erkeğin içinde tek kız olarak takılma. Ortamına göre..
14 Yorumla
Soran+1 yılya ben işte onu yapamıyorum sanki erkeklere cana yakın davranınca orospuymuşum gibi hissediyorum kendimi
Soran+1 yılyok canım o kadar değil ama yinede soğuğum sanırım
Aşırı derece erkeksi konuşmaların vardır, veya mayanın yanlıştır hayatım. C
14 Yorumla
Soran+1 yılerkeksi bir kızda değilm ki
Soran+1 yılteşekkür :)
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Bak benimkini çektin bile.. Hani ilgi çekmiyordun. Yalancıı..:))
03 Yorumla
Soran+1 yılhaha :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olmak mesele değil kendini ifade edebilmen davranışların ve karakterin düzgün ise çok kişinin ilgisini çekebilirsiniz ikili diyalog kurabilmekde önemli bir faktör tabi ;)
12 Yorumla
Soran+1 yıldiyalog hımm ;)
- +1 yıl
Diyalog kurma önemlidir hem sizin yaşınız da genç baya daha dur bakalım önünde çok zamanın var bu duygular için ;)
+1 yılben çok güzel olup da sevgili bulamayanı da biliyorum. kişilik ve davranışlarını bir gözden geçir hiç olmadı diğer arkadaşlarınla kıyasla. seni tanımadığımdan daha fazla yorum yapamıyorum
01 Yorumla
+1 yılCok guzel olmana gerek yok. Sadece elindekileri iyi kullanmalisin.😊
02 Yorumla
Soran+1 yılkullanabilsem
- +1 yıl
Iyide sorun nedir? Neden yapamayasin?
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. Brnce konusmalar ve mimiklrr cok onemli. Eger kimse teklif etnenisse konumanda veya mimiklerinde eksiklik sicaklik yoktut
04 Yorumla
Soran+1 yılolabilir çünkü erkeklerin yanımda kendim gibi davranamıyorum ki :(
Soran+1 yılnasıl bir avantaj?
+1 yılben genelde nerde soğuk buz gibi kız var gidip onlarla uğraştığım için soru bana pek uymuyor :D güzellerdi ama.
05 Yorumla
Soran+1 yılbana hiç denk gelmedi öylesi :)
- +1 yıl
benim gibi soğuklarla uğraşan mı yoksa soğuk olup güzel olan kız mı?
Soran+1 yılsoğuklarla uğraşan
- +1 yıl
zaten ilk sevgilileri olurdum.
Soran+1 yılne bekliyorsun ki :D
+1 yılher kumaşın bir alıcısı vardır... zamanı geldiğinde seninde bir kısmetin çıkar merak etme
00 YorumlaBence konuşmada çok önemli bu konuda mesela bazı insanlarin konuşması itici olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılmesela nasıl konuşma itici gelir sana?
+1 yılboşver ilgi çekmeye çalışma bence öyle ilgi çekersin
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl başarıcam onu :)
- +1 yıl
herkes şimdi sevgili peşinde farkını belli et işte
Soran+1 yılya ben öyle bir şey peşinde değilim de böyle gidersem evde kalıcam :)
+1 yılyok valla alakası yok. çevrenle alakalı biraz da kısmet şans işleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılya aslına bakarsan çevremdeki arkadaşlarımda benim gibi sanırım bununlada alakası var
- +1 yıl
çevrenin geniş olması lazım yani anca öyle canım vallah zor.
+1 yıldemek ki güzel olmadığın gibi sevimli ya da çekici de değilsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır yakın erkek arkadaşlarım çok sevimli bulurlar beni
- +1 yıl
işte onlar çok sevimli bulsalar içlerinden biri sevgili olmaya yeltenirdi elbet
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
ya da şöyle olabilir sana göre ortalama güzelsindir ama çevreye göre ortalamanın altındasındır o da bir ihtimal. Fiziken olabilir yüz güzelliğin olabilir vs.
Soran+1 yılolabilir belki ama o kadar altta olduğumu sanmıyorum
- +1 yıl
o zaman diğer dediğim
+1 yılonları korkutuyorsundur :) yni yanlışanlama ama sevgili ayarkları olan birisi olarak bilseler sni ozmn teklifler bitmewz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir belki
iyi aslında dış görünüşe merak olanlar gereksz kalabalık yapmıyor.. gönlünün güzelliğini görenler gelir kapını çalar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalım hayırlısı :)
Karakterin itici olabilir davranışların olabilir herşey olabilir yani sorunu kendin bulman lazım :)
00 Yorumlaaslında bir fotonu atsaydın objektif yorumlar yapardık
00 Yorumlafotoğrafını atsan bir yorum da bulunurdum ama sadece dış görünüş diye bir insanı dışlamamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılHic ugrasma hepsinin cani cehenneme anlayissiz yaratiklar :(
11 Yorumla
Soran+1 yılkızımızın canı yanmış sanırım :(
Guzelsindir de kaşar degilsindir malum kaşar kizlar giriskendir erkenden sevgilileri olur ve cesit cesittir
00 Yorumla
+1 yılErkeğin ilgisi kalçadır ama hiç deneme yerinde olsam bunları kafama dert etmem beni beğenen böyle beğensin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun belli işte erkeklere cana yakın davranınca o* gibi hissediyorum diyorsun da nasıl yaklaşmayı planlıyorsun erkeklere? gelip hiç bir yakınlaşma olmadan pat diye çıkma teklif etmesini mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır arkadaş gibi davranmak var sevgili olacak gibi davranmak var ama ben o ikinciyi beceremiyorum işte yardım istiyorum
Cevap sahibi+1 yılbak işte ilk başta arkadaş gibi davranıyorsun sonrasında ise muhabbetler ilerliyor sevgili konumuna geliyorsun ilkini yapabiliyorum diyorsan 2.'si zor olmamalı
Soran+1 yılmantıklı :)
Cevap sahibi+1 yılmantıklı'da demekki o zaman arkadaş olarak da araya mesafe koyarak iletişim kuruyorsun
Soran+1 yılyani o konulara pek kaçırmazdım muhabbeti :)
Cevap sahibi+1 yılhadi bir deneme yapalım bakalım nasıl yaklaşıyorsun? :) yolla mesajı gelsin :D
hareket ve davranışlarından sana yaklaşmaya cesaret edemiyor olabilrler
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba
+1 yılyüzünü görmeden yorum yapamayacağım fakat soğuk olabilirsin dışarıya karşı.
02 Yorumla
Soran+1 yılçirkin biri değilim kız arkadaşlarım genelde güzel olduğumu söylerler ama sanırım soğuğum
- +1 yıl
görecelidir bu olay onlara göre güzel dışarı göre çirkinde olabilirsin veya dediğim gibi soğuk birisisin.
Itici olarak kendini görürsen itici olursun kendin ol cikicak karsina birisi emin ol
00 Yorumlaüzüldüğün şeye bak yaa ben teklif ediyorum sana arkadaş olur musun benmle? ciddi ciddi hee
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha :D
+1 yılsen benimle irtibata gec konusalım ve senin itici olan şeyini bulalım psikolog değilim lakin kızların ruhundan cok iyi anlarım..
teşekkürler...00 Yorumla
+1 yılNefes alman yeterli halbu ki Türk erkekleri için :D
05 Yorumla
Soran+1 yılhiç o kadar düşenine rastlamadım :)
- +1 yıl
Enterasting be güzelim :D vay anasına derlerdi de inanmazdım. Kızlar erkek kovalıcak Abbowww kıyamet alametleri. Alemeti faika :D
Soran+1 yılasla öyle bir şey yapmam :)
- +1 yıl
asla asla deme işte asla asla dersen kız kurusu olarak ölürsün alimallah. bak ben erkek kurusu olarak diğer tarafa hazırlıklara başladım tipe bak ya profile bak. Yazık değil mi bana :D
Soran+1 yılyazıık :D
+1 yılgüzel değilsindir. veya çekici. ikisi ayrı kavramlar. ikiside değilsen iş çıkmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çok soğuk duruyosan belki
05 Yorumla
Soran+1 yılolabilir belki böyle çok fingir fingir bir kız değilim
Soran+1 yılçok eğlenceliyimdir çok gülerim ama onlara karşı öyle değilim işte
Soran+1 yılanlıyorum :(
Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Bosver ya, cekme ilgilerini.
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılkim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun?
17 Yorumla
Soran+1 yıltekirdağ
Cevap sahibi+1 yılÖylesine sormuştum:)
Soran+1 yılyorum bekliyordum :)
Cevap sahibi+1 yılMeraktan sordum be bacım yorum yok :D
Cevap sahibi+1 yılKilo durumun nasıl peki
Soran+1 yılbir iki kilo fazlam var sedece
Bayram geçsin el atacam senin bu sorununa :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalım :)
+1 yılsenin kendine güvenin yok ya
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :(
cilve diyorum başka da bir şey demiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılıyy ben yapamam öyle şeyler
Soran+1 yılhaha :)
+1 yılbakımlı ol çekici kıyafetler giy tamam ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yıloranı buranı açmada naparsan yap
10 Yorumla boşver erkeklere güvenme
04 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden sanırım böyleyim :(
Soran+1 yılne açıdan
+1 yılResim varmi? Yorum yapmak istiyorum
00 Yorumla
+1 yılseksi olmalısın dostummm :)
00 Yorumladavranışların sogukmu cana yakın degilmisin?
03 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere karşı kız arkadaşlarla bir aradayken ortamın neşesi gibiyimdir aslında :)
Soran+1 yılsanırım o yok :(
+1 yılDavranis tavir ve giyim
04 Yorumla
Soran+1 yılgiyimim iyidir. kız arkadaş ortamında sevilirim ama acaba erkeklere fazla mı sert davranıyoorum bilmiyorum
- +1 yıl
Sert ve soguksan sansin sifir
Soran+1 yılnapalım erkeklerin yanında kendim gibi olamiyorum
- +1 yıl
O zaman kendin ol ya da yanliz kal
+1 yılBiraz naz yap cilveli ol salla biraz
00 Yorumlabir özele gelip foto atarmısın merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıçını başını aç biraz :)
18 Yorumla
Soran+1 yılhahahha çok komik
Cevap sahibi+1 yılama gerçek aç bir dolaş görürsün foto felan yok faca ne :)
Soran+1 yılo* mu olayım yani?
Cevap sahibi+1 yılneden her açık gezen oylemi oluyo yani bir bayan olarak olmadı yani
Cevap sahibi+1 yılherşeyin bir sınırı var oraya kadar ölçüleri aşmamak kaydıyla
Soran+1 yılkapalı felan değilim zatende aşırı açık giyinmem onun dışında normal giyiniyorum
Cevap sahibi+1 yılişte bende aşıırı olursan olur dedim yani komple soyun demedim yani :))
Tanışalım belki ilgi mi çekebilirsin :)
00 Yorumla
+1 yılilgi çekip napcan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltipi görmeden ne diyek la :D
00 Yorumla
+1 yılZamanla oda olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. kilolumusun
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz