Baştan bi özet geçeyim. Sevgilimle dün ayrıldık. Sevgili olmadan önce yaklaşık 2 ay kadar konuştuk. Ama o zamanlar ben ilişki istemediğimi ve arkadaş kalmamız gerektiğini söylüyordum. O da tam tersine sevgili olmak için üsteliyodu. Ama tam da bu vakitler bir arkadaşına bana kız ayarlasana demiş. Ben bunu instagram şifresini aldığımda gördüm haberim olunca da ayrıldım. Demek ki seviyorum diye yalan söylemiş başka bi kız bulsa gidecek düşüncesiyle sinirlenip ayrıldım. Ilk baș defalarca kez șaka gırgır için söylediğini öyle bi düşüncesi olmadığını söyledi. Mesajlara cevap vermeyince bıraktı aradan bir kac saat sonra ister inan ister inanma ben seni sevdim gibisinden bişey yazdı.. Şimdi de acaba abarttım diye düşünüyorum ve ona yazmak istiyorum. Ama barışmak için değil sevgili olmadan önce nasıl arkadaş gibi konuşursak aynı o şekilde devam etmek istiyorum çünkü biliyorum ki sevgili olunca illa ki bir sorun çıkıyor. Onu kaybetmek ondan kopmak istemiyorum o yüzden sevgili olmamak için bu kadar direnmiștim şimdi ona ne yazmalıyım kafamda toparlayamadım ne desem nasıl söze girsem?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçinden ne geliyorsa öyle davran
Tamam iste ne yazayım ne diyeyim cümleyi toparlayamıyorum
İsmini söyle ve onunla konusmak istediğini söyle sana ne diyecek bakalım
Detayı okumadan yazdığın o kadar belli ki
Ne alaka
Ben ne diyorum sen ne diyosun
Adama bostan yere caz yapmissin ne diyim sana ben
Boș yere mi? Haksız olduğumu düşünmüyorum çünkü başka bir kızla da sohbete girmiş hepsini kafamda toparlayınca sinirlendim işte ne yapayım yardımcı ol bana ya
Ama sen yoktun
Hayır daha yeni konuşmuş benimleyken bide. Sohbet etmişler işte tanışmışlar falan.. Aldatmaya girmese bile sinirlendim işte ne yapayım benim asıl meselem şu : onunla tekrardan sevgili olmak değil de en başından nasıl arkadaş gibiysek öyle olmak istiyorum. Sırf sevgili olupta boka sarmasin diye.. Konuşalım bagı koparmayalim düşman kalmayalım bunu istiyorum ben
Peki neden dost kalkmak istiyorsun
Tamamen kopmak istemiyorum en azından iletişim de olalım diğer türlü çok özlüyorum
Ama bu daha parçalar insanı
Beni mi? Olsun böyle daha bi kötü haldeyim
Ama peki düşün o an başka kız bulup sevgili olursa? Özelden yazsana
Bulsun yapcak bişey yok
O daha parçalar
yazma.
Aklımdan atamıyorum içimde kaldı
yazma.