Görüşleriniz çok önemli lütfen ne yazmalıyım?

Baştan bi özet geçeyim. Sevgilimle dün ayrıldık. Sevgili olmadan önce yaklaşık 2 ay kadar konuştuk. Ama o zamanlar ben ilişki istemediğimi ve arkadaş kalmamız gerektiğini söylüyordum. O da tam tersine sevgili olmak için üsteliyodu. Ama tam da bu vakitler bir arkadaşına bana kız ayarlasana demiş. Ben bunu instagram şifresini aldığımda gördüm haberim olunca da ayrıldım. Demek ki seviyorum diye yalan söylemiş başka bi kız bulsa gidecek düşüncesiyle sinirlenip ayrıldım. Ilk baș defalarca kez șaka gırgır için söylediğini öyle bi düşüncesi olmadığını söyledi. Mesajlara cevap vermeyince bıraktı aradan bir kac saat sonra ister inan ister inanma ben seni sevdim gibisinden bişey yazdı.. Şimdi de acaba abarttım diye düşünüyorum ve ona yazmak istiyorum. Ama barışmak için değil sevgili olmadan önce nasıl arkadaş gibi konuşursak aynı o şekilde devam etmek istiyorum çünkü biliyorum ki sevgili olunca illa ki bir sorun çıkıyor. Onu kaybetmek ondan kopmak istemiyorum o yüzden sevgili olmamak için bu kadar direnmiștim şimdi ona ne yazmalıyım kafamda toparlayamadım ne desem nasıl söze girsem?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Görüşleriniz çok önemli lütfen ne yazmalıyım?