uzun bir süre ise “bu adam sap, bir bok var” mı demek? kısa ise bu adam sürekli partner değiştiriyor anlamına mı geliyor? uzun ise abazan mı oluyor? kısa ise iyi sevişiyor mu oluyor? ne oluyor arkadaş kafayı yiyeceğim olasalıklar arasında.
Bir kadın neden ''ne kadar zamandır yalnızsın?'' diye sorar?
Ya bak ben sana bu olayı şöyle açıklayayım toplumda tamam mı sorular bitmez ve senin verdiğin cevaplara göre toplum Kendi kafasında bir şey şekillendirir Ama tabi altını çizerek soyluyorum çok aptalca bir şeyler şekillendirir Ve bu toplum İşte o kadar cahil o kadar geri kalmış bir toplum ki her şeyi sadece Kendi kafasında çekilen diyor ama hiçbir zaman somut gerçekleri bilmiyor Bir insan uzun süredir yalnızsa yalnızdır Arkadaşım bu kişinin kendi tercihidir bitti kısa süreli bir birliktelik de yaşıyor olabilir hiç evlenmemiş de olabilir Hele ki belli bir yaşa geldiysen ve evlenmediği sen evet yukarıda dediğin gibi abazan oluyorsun yani gerçekten bu toplum o kadar lanet bir toplum ki Her şeyde verecek bir cevabı var her şeyde kendi kafasına şekillendirmeyi başarıyor Ama dediğim gibi somut olan ne elle tutulan ne var yani 0 işte o yüzden biz her zaman için Üçüncü dünya ülkesi kalmaya mahkumuz Ben Tabii kendini geliştirmiş ülkeleri hiçbir zaman yüceltmiyorum onların da Tabii hataları var çünkü hiçbir millet dört dörtlük değildir Ama şunu söylemek istiyorum yabancıların bile Maskarası haline geldik Çünkü o kendi gelişimi toplumlar çok mükemmel konuma gelmese bile en azından bizden daha iyiler Geçen Çünkü YouTube'da bir tane video gördüm İngiltere'de yaşayan bir genç resmen kendi ülkesindeki gençlerin yaşayış şeklini ve Türkiye'deki gençlerin yaşayış şeklini Karşılaştırmış Düşünce yapılarını karşılaştırmış ve resmen bizim insanlarla alay edilmiş Şimdi burada Evet bazı insanlar buna sinirlenecek Onlar kim onu da bize laf sokuyor bilmem de hala arkadaşlar Hiç kimse silmesin adamlar sonsuz derecede haklı bir onların toplum yapısına bak yaşayış sekline yani bir de bize bak Yeni onların emin olun ki sosyal hayatı Bizden çok çok iyi düşünce yapısı Bizden çok çok çok iyi
bende merak ederim bunu.. yeni bir ilişkiden çıkmışsa yarabandı olarak görüyordur beni ya da maymun iştahlının tekidir.. uzaklaşırım gitsin yaralarını saracak başka birini bulsun kendisine..