Hoşlandığım bir hanım efendiye tanışma teklifinde bulundum yaklaşık 2 gündür tanışma aşamasındayız, bu gece mesajlarıma geç cevap vermesi sonucu erken iyi geceler mesajı gönderdim ve geç saatler de arkadaşlarıyla Pubg Mobile oynadığını böyle bir bağımlılığı olduğunu söyledi. Ben bu tarz boş aktivitelere zaman harcayan biri değilim, eğlence anlayışım daha farklı ve ikinci plana atılmayı da pek sevmem, sizce yol yakınken uzaklaşmalı mıyım?
Oyun oynuyor diye kıza trip falan atacaksan bence de uzatmadan ayrıl. Yazık kız da kanser bir ilişkiden kurtulsun.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyun oynuyor diye trip atmak? Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Beni ikinci plana atacaksa kitap okusun, arkadaşlarıyla gezsin, kişisel gelişim eğitimleri alsın bana boş geliyor
Size boş geliyor Ama kız eğleniyor belli ki. Sizi ikinci plana atmak da değil bence onunla vakit geçirmek istediğinizi açıkça söylerseniz eminim anlayış gösterir. Ya da siz de ona eşlik edebilirsiniz.
Ablacım, kimseden vakit dilenecek halimde yok, bir bireyin daha kaliteli eğlence yöntemleri ve kendine daha verimli zaman geçirmesi gerekir, benim karakterime ters
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oyun oynuyor diye kıza trip falan atacaksan bence de uzatmadan ayrıl. Yazık kız da kanser bir ilişkiden kurtulsun.
Oyun oynuyor diye trip atmak? Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Beni ikinci plana atacaksa kitap okusun, arkadaşlarıyla gezsin, kişisel gelişim eğitimleri alsın bana boş geliyor
Size boş geliyor Ama kız eğleniyor belli ki. Sizi ikinci plana atmak da değil bence onunla vakit geçirmek istediğinizi açıkça söylerseniz eminim anlayış gösterir. Ya da siz de ona eşlik edebilirsiniz.
Ablacım, kimseden vakit dilenecek halimde yok, bir bireyin daha kaliteli eğlence yöntemleri ve kendine daha verimli zaman geçirmesi gerekir, benim karakterime ters
O halde uzatmadan konuşmayı bırak.
Eğer söylemene rağmen oynamaya devam ediyorsa uzaklaşmalısın
Kimsenin hayatına ve zevklerine etki edecek değilim, sadece hafif tavır koyarak birşeyler ima etsem anlayıp düzelir mi onu merak ediyorum
tabiki uzaklaşmalısın sana uygun değilse neden uzatasınki
Haklısınız
Pungla mutluluklar dilemelisin
Evet sanırım
Evet
evet
Boşan
djdbskjdjd boşan
@MYnameİSwhat eksilendiniz sjfsjdjsj
Snjsjksjdjd boş boş eksiliyolar