Kenan doğulu konserinde bi çocukla tanıştım boyum yetmediği için videoyu o çekti sonra biraz sohbet ettik instagramımı verdim yaklaşık bi haftadır konusuyoruz bana canım balım cadı gibi laflar ediyor bende geri çekiliyorum onu fark etti sanırım şimdi mesajlara cevap vermiyor verdiğinde de cok gev yazıyor amacı ne ne düşündü sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çocuk iyisini yapıyor
Neden
Sana olan ilgisini iltifat ederek göstermiş sen soğuk yapınca şimdi o da kendini geri çekmiş
İyi de bir haftada samimiyet kurmak için erken değil mi
Konserde tanıdığın iki sohbet ettiğine Instagram veren sen mi yazdın bunu
İnstagramımı tanışmak için verdim her şey hıphızlıca olsun diye değil
Bence çocuk instani verdiğin için işlerin hızlı ilerleyeceğini düşündü ve ondan iltifat etti yani canım demiş çok da bisiy yok aslında
Bana da öyle geldi konserde tanıştık Instagram verdim diye yani böyle farklı düşündü gibi sadece canım da değil minnoşsun falan diyip 🥰 şunu attı
Çocuk gayet hoslanmis keske guzelce deseydin biraz ağırdan al diye uyardın mi hiç
Yanı şu da var eğer ciddi anlamda hoslanmissa onun yaptığı da manasız ya hani bi sorar uzaklastin bi yanlış bisiy mi dedim falan
Sanki sey var gibi bu kız o yolun yolcusu değil ben yavastan arayi açayım
Tabi güzellikle söyledim hayat kısa gibi bir şeu söyledi bende hayat kısa diye acele etmeye gerek yok gibi bi kaç kere niyetimi belli ettim sonra kendini çekti ilk başta saniyede yazıyordu
Yani normal şartlarda biraz daha ağırdan yürümez mi insan aleni aleni fenasın gibi bir şey ded bana
Heee okey sory en başta yazdığımı geri alıyorum bu bayağı cinsel açlık için yazmış ya güzellikle uyardığın halde anlamamis ve dediğin gibi insan biraz ağırdan da almalı hele karşısındaki böyle istiyorsa
Fenasın falan yani baya baya uçuk kaçmış
Karşında kim olduğunu bilmiyorsun kimisi yeni bir arkadaş eş dost olarak görür seni kimisi de instayi hemen verdi demek ki böyle böyle diye düşünebiliyor
Bende anlamadım ben şey düşünmüştüm tamam bende beğendim yavaş yavaş tanışır konuşuruz diye ama bana mı fazla geldi yoksa normali olanı mı bu anlamadım
Ya bence canım falan demesi normal olabilir belki ama fenasın falan demesi ayıp olmuş
Siz onun yerinde olsaydınız ne düşünürdünğz benimle ilgili ve benim nasıl bi tavır almam gerekiyor bu durumda
Ben olsam sanırım uyarınca senin dediğini yapardim ama şu an bence çocuk istediğini alamayacağını anladi ve yavaştan kaçıyor
Yani dikkatli ol ki öyle birisi olduğunu düşünüyorum yani ya hiç yazmadan bekle bakalım tepki verecek mi ya da istemiyorsan soyle hiç yazmasin
Hayat kısa ve fenasın falan muhabbetleri hiç güvenli biri gibi durmuyor ya
Dün mesajlaşıyorduk sonra cevap vermedi Bu sabah hikayeme yanıt verdi biraz sohbet ettik konu kayınca ben biraz geri çekildim mesajıma cevap vermedi hâlâ şimdi tekrar yazar mı bilmiyorum
Garip biraz
Ne yapmamı tavsiye edersin ne yapmalıyım
Bence hic muhattap olma ama gönül işi bu sen bilirsin
Konuşmak istemiyor değilim ama bu üslup hiç hoşuma gitmiyor sanki konserde tanıştık Instagram verdi zaten cepte basit bu götürürüm gibi düşünüyor gibi Mesaj atarsa tavrımı daha net bi şekilde nasıl belli edebilirim
Hic kendini bozmadan belli et o gevsemedigini görünce anlar ki bence de cepte basit olarak görmüş
Bende öyle düşünüyorum ben net tavır alınca kendini çekmesi ondan dolayı zaten zaten düzgün niyetli olan bu tavırdan sonra da yazar eder öyle değil mi
Özür diler kusura bakma bundan sonra daha dikkatli olucam der devam edeer
Hayat kısa ne alaka
Bana ilk cadı dedi sonra balım Bende ne çabuk balım oldum dedşm böyle şakayla hayat kısa dedi
Hahahss cok değişik
Niyeti cinsellik olabilir mi
Bilmiyorum ki anlamadım
Buysa niyeti yapacak miydin
Tabii ki hayır