Neden Kızlar abaza değilde erkekler abaza oluyor? Dışarda dar pantolanları mini etekleri giyen kızlar değilmi bunları neden giyiyorlar erkeklere güzel görünmek için? Bu kız neden durup duruken 2 Kilo Makyaj yapıp mini etek giysin bi erkek g*tüme baksın diye? Siz hic s*kini belli etmeye çalışan bir erkek gördünüzmü? Hayır çünkü biz nasıl saklarız diye düşünürüz... Bence asıl abaza olanlar erkekler değil kadınlardır. :D
Biz sizin gibi andavallara değil kendimize güzel görünmek için öyle giyiyoruz. Hem size güzel görünmek için giyiyor olsak ne değişir ki, erkeklerde kas yapıp üstleri çıplak geziyorlar sebebi nedir kızlara daha çekici görünmek. Hem erkekler siklerini kapatıyor olsalardı üstleri çıplak altlarında mini şortlarla gezmezlerdi. Sen belki şortlarla dolaşmıyor olabilirsin ama bu erkeklerin bizden daha abaza olduğu gerçeğini değiştirmez.
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kdkdkdkkd ablacım sinirden ne yazacağını bilemeyip saçmalamışsın, bir kere beğenilme ihtiyacı diye bir şey var kendimizi öyle iyi hissettiğimiz için demekle işin içinden sıyrılamazsınız, ayrıca erkekler en fazla dışarda sıfır kol ve şortla dolaşır onlarda sizin giydiğiniz şortlar kadar kısa ve vücudu gösterir olmuyo, ki çok az erkek öyle giyinir zaten ben rahatsız olurum mesela
Beğenilme ihtiyacı sende varsa bilemem ben de yok, erkeklerde dışarıda üstü çıplak altta şortla dolaşır daha çekici görünmek için spor bile yaparlar kas çalışırlar. çoğu erkek böyledir böyle olmayan erkelerde genelde tipsizdir. kasları falan olmadığı için pantolonla, kısa kolla dolaşırlar o erkeklere de lafımız yok onlar yakışıklı erkekleri, şort giyenleri kıskanırlar ve sadece gizli gizli yorum yaparlar. Dünya ahiret abimiz sayılırlar. jgkhgjkhjkh
Dışarıd şöyle bir dolaşsan kaç tane erkek dediğin gibi giyinip sokağa çıkıyor? Çok azı 18 yaşındayım ve bu yaşıma kadar da dışarıda üstü çıplak şort giyip dolaşan bir erkek görmedim saklıyorsun şu an Kas yapma mevzusuna gelirsek o sadece güzel görünmek için yapılmıyor cılız ve çelimsiz olamamak, güçlü olmak için yapılıyor
Allah aşkına tamam küçüksün anladık da dağda mı yaşıyon mübarek yazın hiç mi sokağa çıkıp bakmadın ya hadi sokakta göremezsen internette ki ünlü erkeklere bak fenomelere bak sen ergen olduğun için aklın karı kıza çalışıyor diye boş yapma
Yoo dağda felan yaşamıyorum ama üstü çıplak foto atan erkekler ya spor salonunda ya da plajda oluyor sokakta değil hadi buna tamam diyelim e kızlarda çok daha fazla var vücudunu belli etme isteği lisede mesela sınıf arkadaşlarım bile sıradan kalkarken iyice yukarı çekiyolar pantolonlarını daha çok belli olsun diye kdkdkdkdkd komik oluyo ben ve agalar soyunma odasında bile birbirimizden saklanarak giyiniyoruz
siz daha ergenliktesiniz ergenlikte kızların olur öyle. erkeklerde kızların dikkatin çekmek için bağırarak falan konuşur lise kafası bunlar sen biraz utangaçsın diye herkes senin gibi değil daha hayata atılmadın atılınca öğrenirsin erkeklerin daha abaza olduğunu kişilik meselesidir tabii ama erkeler daha abazadır genel olarak. sana tavsiye herkesi kendin gibi sanmaz herkes utangaç ve karakter sahibi değildir.
Ya bilmiyorm belki ergenlikden dolayıdır sdsffs ben daha çok okuduğum okula ve çevreme bakarak bu sonuca vardım ama dediğin gibi kişilik meselesi herkes aynı değil
Gerçekten içten tebrik ederim güzel bir dille izah edince anladın. Sadece bilmelisin ki çevrende ki insanların görüşleri onların görüşleri, sen kendi görüşlerini kendin belirlemelisin ve çevrende ki insanların görüşlerine göre hareket etmemelisin. ön yargıları biraz kırmalısın çünkü ömür boyu sana bu ön yargıları veren çevrenle yaşamayacaksın. hayat uzun ve daha senin hikayen yeni başlıyor.
Teşekkür ederim :) haklısın ya düşündüm de burası küçük bir şehir ben de lise son öğrencisiyim üniversitede daha farklı bir ortamla karşılaşacak olucam büyük ihtimalle sdsfda
günümüzde bir erkek bir kızla herhangi bir teması ya da sohbeti olmadığı sürece onu cinsel dürtülerini tetikleyecek birşey yapamıyor. ama kızlar tam aksine erkekleri azdırmak için çok fazla dürtü materyali kullanabiliyor. genele bakıldığında kızlar herhangi bir ortamda bir erkeğin cinsel dürtülerini harekete geçirmekten çok fazla haz alıyorlar. o erkekler herhangi bir tanışıklıkları olsun veya olmasın farketmez. kızların anatomik olarak beğenilme-dikkat çekme- önemsenme- el üstünde tutulma- en iyisi olma- istenilmek gibi istekleri vardır. bu tüm kızlarda olan bir karakter özelliğidir. bundan dolayı bu isteklerinin sürekli doyurulmasını istiyorlar. bu karakter özellikleri nedeniyle çok küçük yaşlardan itibaren toplum içerisinde özellikle kızlar arasında bir yarış söz konusu oluyor. bazı kızlar bu isteklerini kontrol etmeyi öğreniyorlar. ya da farklı şekillerde açlıklarını gideriyorlar. bazı kızlar bu açlıkları konusunda kontrollü davranmıyorlar ve sistemdeki bağımlılıkları başlıyor. sonrasında bunu kontrol edemedikleri için açlıkları hergün katlanarak artıyor. bir raddeye geldiklerinde ise artık bu istekleri doyumsuz hale geliyor. ve yanlış yolları seçmeye başlıyorlar. şanslı olanlar bir erkekle evlenip hayatlarını normale döndürüyor. şanslı olmayanların ise yanlışlıklarından dolayı ve sistemdeki eksikliklerden dolayı haberlerde sıklıkla karşılaştığımız olaylarda isimleri geçiyor.
aslında yeterince cinsellik eğitimi verilse toplumumuzdaki tabular listesinden cinsellik çıkarılsa bu abazalıklar asla yaşanmayacaktır.
not burada hiçbir kıza karşı artniyetli veya kötü bir niyetim yok. ve sözüm tüm kızlara değil. ben her birini farklı şekillerde değerlendirerek sistemdeki sorunu anlattım.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamen katılıyorum sana kızların erkeklerin dikkatini çekmek için yapabilecekleri bir sürü şey var. Yapıyolarda ama bunu kabullenemeyip biz kendimizi mutlu hissettiğimiz için yapıyoruz siz baktığınız için Abazasınız demesi saçmalık biz kendimizi sergilemeye bu kadar meraklı deiliz çünkü özellikle cinsel organımızı veya cinsel çağrışım yapan yerlerimizi saklamaya çalışırız ( genel olarak) bu kızlarda tam tersi
doğru haklısın. çünkü toplumda bu konuda genel kanı böyle. erkekler bir kadına bakarsa-cinsel olarak arzularsa- onu tahrik ederse- ona laf atarsa- taciz ederse gibi durumlarda erkek suçludur- abazadır. karşı cinsin yaptığı tahrik veya yaptırım göz önünde bulundurulmaz. bizim toplulumuzda çok eski zamandan beri erkek çocuk çok rahat yetiştirilir. bizde amcana pipini göster mevzusu vardır. ama erkekler belli bir yaştan sonra kendi hemcinsleri yanında soyunmaktan hoşlanmaz. ama kızlar kendi hemcinsleri arasında utanmazlar. bu çok tuhaf bir durumdur. burada tek suç erkek ve kızda değil. bu sorunun asıl sebebi bizim toplumumuz -eğitimimiz ve ailemiz
2021 in Güngöreninde Avrupa'nın orta yerinde okuduğum şu yazıya bak🙂 Bir kadınin süslenmek doğasında vardır ki Kuran'da bile ziynetlerinizi takın suslenin felan yazar. Bir kız çocuğu daha küçükken bile annesinin makyaj malzemelerini kullanır.. dogamiz da var dedim ya. Giyim konusunda ise biz sizin gibi bakmıyoruz. Kadının fiziği göz alıcı yaratılmıştır. Giydigimiz dekolte ya da dar kıyafetler bizim için zarafettir. Bir kadın kendi için süslenir çünkü bunu sever kendini daha iyi hisseder. Bence bakış açılarımızı artık cidden değiştirmemiz gerekiyor
7
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonunda güzel eleştirel bir yorum geldi 👏👏👏
Soran
+1 yıl
Dediklerine bende katılıyorum o yüzden diyorum ki illa bir taraf abaza olacaksa kadınlar olur
Abaza kelimesini sevmiyorum. Bir insanı cinsel olarak arzulamak abazalik değildir. Bana göre taciz noktasına gelen tavırlar sergileyen insanlar için abaza diyebiliriz çünkü rıza gözetmeden zorbalık yapmak sapıklıktır. Kadın da erkekte cinsel arsuzlara sahiptir bu da dogamiz bunun için bir insanı suçlu görmek biraz komik😊
Soran
+1 yıl
Abazalık taciz noktasına gelen tavırlar sergilemekse eğer erkekler açık ara önde olur orası ayrı ben daha çok arzulamak, heves ve beğenilme ihtiyacı olarak tanımlanmıştım Abazalığı
O şekilde değerlendiriyorsan şöyle söyleyeyim , kadınlar daha arzuludur zaten fizyolojik olarakta duyduğumuz zevk sizin iki katınız😊ama Türkiye'de kadının üzerine kurulan tabular bunu belli etmelerine pek olanak sağlamaz. Hatta yetiştiriliş şeklinden dolayı cinselliği öcü gibi görüyorlar Merhaba diyen bir erkek bile onlar için sapik olabiliyor... Erkekler bu konuda daha rahat yetiştikleri için daha ön plandalar. Mesela Avrupa ülkelerinde durum tam tersidir. Kadınlar bu konuda daha cesur adımlar atarlar bizim Türk erkeklerinin yabancı kadın sevdasının temelinde de bu var
Bunun gibi örnekler çokça mevcut. Yolda geçen kedilerin köpeklerin bile arkasından bakanlar varken bazı şeyleri sorgulamak gerekir. Resimde ki hemcinslerim aşırı açık giyimi olduğunu asla sanmıyorum ama bakan yine bakıyor. Giyimin değil bakan kişilerin karakterinde bir sorun olduğu bariz belli hayvanlara bile bakıyorlar.
Ayrıca giysileri biz kendimiz beğendiğimiz için giyiyoruz birilerini etkilemek için değil. Aşırı açık giyinenler de var ama onlar genelde yurt dışında olurlar Türkiye de çok bulunacağını sanmıyorum o kadar.
abazalık birini etkilemeye çalışmakla olan şey değil' etkilenip musallat hareket etmek yalnız sen yanlış anlamışsın. birini etkilemeye çalışan zaten böyle şeylere doymuştur.
Erkekler vücudunu göstermeye çekinirler bu bir gerçek o yüzden bol giyiniriz daha çok sen hiç kıçını belli edecek kadar dar pantolon ya da cinsel organını belli edecek bir kıyafet giyen erkek gördün mü? Yok olsa da erkekliğinden şüphe edilir yani çok az ama bakıyosun lisede bile tüm kızlar vücut hatlarını belli edecek düzeyde dar pantolon giyiyor bir de her teneffüste iyice yukarı çekiyolar kalçaları belli olsun diye kdkdkdkdkd
bazı diye belirtirsen daha makul olur. kadınlar erkekler derken başında *bazı olduğunu ekleyerek devam edicem. bazı erkekler de cinsel hayatlarıyla övünürler. üstsüz olarak fotoğraf paylaşan kadın pek göremezsin ulu orta. ki kadınların sütyen giymesindeki neden saklamak değil sarkmasını önlemektir. ki cinsel organımız olmasa da göğsünü saklamaya itilen kadınlar. üstsüz erkek görmüyor toksik erkek muhabetlerine karışmıyorsun diyebileceğim aşamayı çoktan geçtim çünkü açıklamandaki argondan belli.
Ya orası öyle zaten ben genel olarak bahsediyorum yani kadınlar derken bazı kadınlar demek istemiştim ama benim gördüğüm kadarıyla geneli böyle kapalı kadınlar bile sürekli iyi giyinmeye veya makyaj yapıp daha güzel görünmeye çalışyorlar bu beğenilme ihtiyacı insanın doğasında var erkeklerde de var ama yaptığım tespitlere göre kadınlarda erkeklere göre daha fazla
insan içine sığdığı kıyafeti giyer. olay burda poposu belli olsun diye kot giymek değil. kotu herkes giyer. büyük popolular genelde kadınlardadır ki erkeklerde de var. yani biraz erkeklerin popolarına bak bakalım o kadar da teşhirci bulacak mısın. poposu büyük yani kadının bu saklamasını gerektirmez. ne salak saçma düşünce.
Ya bu kalçalarını belli etme isteğini fikrimi desteklemek için söyledim zaten ama erkekler böyle değil onu diyorum biz daha çok nasıl saklarız diye düşünürüz
ben ortaokuldayken beden dersinde sınıfta giyinilirdi. sıra kızlardayken erkekler girmiş meğer içeri. kapı kapalıydı önce ben içeri girdim. iki kişi yan yana oturmuş sıranın altında birbirlerinin şeylerine bakıyorlardı. gey falan da değiller ha. uzun kısa lafını duydum. ki yapan da kızlara hep asılan biriydi. (bir kaç gün bir şey gördün mü diye peşimde dolandı neyse ki görmemiştim. görünmeyecek yerdeydi. yoksa dilinden kurtulamazdım. ) yani yeme beni.
Ahahahahahah orta okulda olmuş olabilir çünkü bir anda şeyimiz büyüyor tabi haliyle erkekler yeterince büyük olup olmadığını merak ediyorlar kontrol amaçlı yani o da yakın arkadaşıysa yaparlar ben de bir iki kere rastlamıştım orta okulda ama lisede öyle bir şey yok dediğim gibi herkes sınıfın bir köşesine geçip hızlıca giyinmeye çalışıyor, sınıftaki kızlarda bırak soyunma odasını gözümüzün önünde birbirlerinin poposunu şaplaklıyolar dkdkdkdkdkd
e bizimki de öyle tamamen kontrol amaçlı :D büyüyen büyük bir şey olunca bak bakalım demek erkekler nasıl birbirlerinin kol kasını mıncırıyosa bir kadın da bir kadına poposunu şaplaklatır mıncırtır. siz de bizimki kadar yağlanma sorunu olmuyor bunlar hep hormon kontrolü :D musallat olursa abaza olur o yani güncel kullanımı bu. önceden kadınsız kalana deniyormuş da o çok saçma.
Tamam anlıyorum da boyutunu kontrol etmek için saplaklamak, mıncırmak nedir sdsffs hadi yapıyorsunuz bari gözümüzün önünde yapmayın tahrik oluyoruz, abazanın tam tanımını bilmiyorm da ben hevesli, karşı cinse karşı atılgan, daha çok beğenilmek isteyen anlamında kullandım eğer sen musallat olma anlamında söylüyorsan erkekler açık ara öndedir orası ayrı
Çok dar giyiniyorlar bir de o haldeyken onlara bakmamız ve sonradan gözümüzü kaçırmamız hoşlarına gidiyo güzel giyinmekle vücudu sergilemek aynı şey değil
aptal mısın ya kimse erkkelere güzel görünmek için mini etek giyip makyaj yapmıyo öyle bişey yapanın kendine saygısı yoktur kendi için yaşamıyodur ayrıca bunun abazalıkla ne alakası var
olum san mal mısın lan kimmiş bu erkeklerde ben onlar için güzel göründüğüm için mutlu olıyım ben kendim için mutlu oluyorum bir insan başkasını düşünerek hayatını devam ettiremez başkalarının ne düşündüğünü önemseyerek yaşayamaz
Kadınlar iç güdüsel olarak beğenilme, arzulanma dikkat çekme gibi dürtüleri vardır iyi giyinmek kendini iyi hissettirir tabi bu herkesde var ama erkeği görünümünüzle tahrik etmek size oldukça haz veriyor bunun için de erkekleri uyacak şekilde giyinmeyi daha çok seviyorsunuz
evet o doğru tabiki insan başkalarınada güzel görünmek ister ama ben kendim için giyiniyorum sonra başkalarının ne düşündüğünü önemsiyorum ilk başta kendim
Sence kızlar mı tolete gidiyor, erkekler mi yeğenim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bırakın artık insanların ne giydiğini ister bir kız çıplak gezer ister erkek çıplak gezer, ister saklar ister gizler ister al ben burdayım der cinsel organlar dışa yansıyabilir ama kişi kendi ahlakını biliyorsa çıplak gezse sorun yok. Bu kadar.
Bu zamanda aralarında yarış yapıyorlar sağolsun tik tok veya ınstıgam.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin gibi birine ne denir ki biz szi etkilemek için değil kendimiz için ayna karşısında kendimizi güzel bulduğumuz için şort ya da etek giydiğimizde sizi etkilemek için değil andaval