Senden giden geri dönmek isterse kapın açık mıdır?Ayrıldığın veya senden ayrılan sevgilin tekrardan sana geri dönmek istese kapıların açık mıdır?
İlişkilerde sıkça yaşadığımız konudur ''Pişmanlık'' ama son pişmanlık fayda etmiyor genelde , gidenler geri gelse de ne gittiğinde verdiği acı , ne geldiğindeki mutluluğun heyecanı kalıyor. Bende kapı kapalıdır.
Hangi şartlarda ayrıldığımıza ve geri döndüğünde benim hangi şartlarda olduğuma göre değişir.. Ayrıldığımız şartlar geri dönmesine engel olmayacak kadar elverişliymiş demek ki geri dönmüş diye düşünürüm. Sonra kendime bakarım ve iç muhasebe yaparım.
Hep şöyle söylerim; insanlar ikinci şansı karşılarındaki insana değil, kendi hissettiği duygulara verir.
Ne için gittiğine bağlı olarak affedebilirim. Ailesi geleceği vs. için gitmek mecburiyetinde kalmış ise bir ihtimal affedebilirim. Kendi isteğiyle, çıkarları menfaatleri için gitmişse bir tekmede ben vururum hızlı gitsin.
Gidenlere yol verirken , biletleri tek yönlü kesiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Keşke demeyi hiç sevmen ben. Bazen şartlar müsade etmez geri dönmeye. sen istersin geri dönmeyi, o da ister geri gelmeyi ama şartlar buna müsade etmiyordur.
Geri gelirse mutlu olmayacaktır belki. Bazen mutluluk herşeyin önüne geçer. Ben bir fotoğrafa bakarak mutlu oluyorsam onu gördükçe. O geri gelmese de olur. Onun mutluluğu benim mutluluğum... @etipuffkarisik