Günay arkadaşlar, 2 yıl önce ayrıldığım sevgilim, biz ayrılınca o benden önceki eski sevgilisine geri döndü ancak o sürede bana hep yazdı aradı beni, ben bu durumdan çok rahatsız olduğunu ve beni tekrar aramamasını bana mesaj atmamasını söyledim ve numaramı zorda olsa sildirdim ona neyse bir süre yazmadı bir kaç ay sonra ara ara yine yazmaya başladı ben cevap vermedim, bir hafta önce fark ettim ki numaramı yeniden kaydetmiş, sizce numaramı neden tekrar kaydetmiş olabilir ki? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
geri dönmeye çalışıyor ben başkalarını gezdim senin gibi enayi bulamadım diypr exten bir bok olmaz seni gelip yine rahatsız etmek istiyor belki hatalı çıkarmak istiyor ama o gittiğinde sen yalnız kaldın onun yeri hazırdı bu sefer sen yerini hazırla
Bence de geri dönmeye çalışıyor yoksa öyle olmazsa benden ayrıldıktan sonra neden bana defalarca yazsın ki öyle değil mi? Ayrıldıktan sonra beni arayıp acaba ben kovid mi oldum diye sorması? Bunlar hep geri dönmeye çalışma çabaları değil mi sence de? Zaten hiçbir zaman rahat bırakmadı ki.! Hatalı konusunda ben hatalı değilim bundan eminim. Gittiği yerde sevilmedikten sonra insan neye yarar ki? Çünkü benden ayrılınca tekrar beraber olduğu eski sevgilisi onu terk etmişti ona olan sevgisi, ilgisi, duygusu bitmişti sonra biz tanıştık bana sen hayatımda tanıdığım beni en iyi seven adamsın derdi sence bununda etkisi var mı?
evet sen hayatında tanıdığı en iyi adamsın çünkü senin gibi kimse nazını çekemiyor senin sustuğun şeylere kimse susamıyor seni mal yerine koymuş baya sakın geri dönme açma engelle sen onu bırak bu sefer eğer gerçekten düzeltecekse bir şeyleri halleder gitmek isteyen bahanesini gelmek isteyen yolunu bulur
Bu defa henüz yazmadı sadece numaramı tekrardan kaydettiğini fark ettim ki benim onu aramayacağımı, ona mesaj atmayacağımı onunla iletişime geçmeyeceğimi de biliyor zaten
bu adım zaten yavaş yavaş işliyor içini birden yaparsa olmaz sen uzak dur
Neden ben peki? Yani kadınlar neden bıraktıklarına geri dönerler ki? Örneğin o eski sevgilisine geri döndü fakat gittiği yerde sevilmiyor bunu bile bile neden gidip sonra da değer gördüğü yere geri dönmek isterler ki bu kadınlar?
alışkanlıklar senden sonra oraya döndüğünde alışkın olduğu yere döndü mutlu okurum sandı çok iyi tanıyoruz birbirimizi alışmışlıkkarı değiştiremeyiz diye dönüyor mutsuz etse bile alışkın zaten buna sonra olmadı baktı sen mutlu ediyorsun o alışkın oksa bile mutlu edemiyor aklına geldi döneyim dedi eğer gittiği yer mutlu etseydi seni hatırlamazdı bile
Sevginin, ilginin, duygunun bittiği bir yerde terk edildiğin o yere sırf alışkanlık var diye dönmek insanın kendine yapıp yapabileceği en büyük saygısızlık değil de nedir? Ki zaten mutluluk olan bir ilişkide tarafların ilgisi sevgisi duygusu bitmez diye düşünüyorum haksız mıyım? Gittiği yerde gerçekten mutlu olsaydı diyelim beni gerçekten hatırlamazdı değil mi?
mutlu olacağını düşünmeseydi gitmezdi en büyük saygısızlığı yaptı zaten bende bunu yaşadım bi farklısını dilim yandı inşallah senin yanmaz atlatırsın
Evet fark ettim zaten buna benzer bir şeyler yaşadığını takip ettim seni, eğer sakıncası yoksa takip eder misin sende?
Yazacak yine neden olacak ama ex den next olmaz unutma.
Peki niye yazsın ki ayrılan oydu, giden oydu tekrar niye gelsin ki bana, bu yazmasındaki çabasını ve amacını bir türlü anlamıyorum
gittiği yer mutlu etmemiştir