Geç olsun güç olmasın tanıdığın iyi biri varsa yazıl... ailenin nazı geçen biri. denize olta atıyorsunuz ne çıkacağı belli olmaz :) devir kötü... 23 geç değil.
Ben kız olsam görücü usülüyle evlenirdim :)
aynı dertten muzdaripiz07 Yorumla
Soran+1 yılkimse yok benim gibi düşünen
- +1 yıl
Var çok fazla insanla muhattap olduğum için... sen temiz birine benziyorsun. her şeyin bir vakti. var. kolay değil. hele bu zamanda...
15 kadar insan dokundurmuştur kızı olanlardan... aklıma yatan biri vardı. sonradan tavırlarınız beğenmedim. kolay kolayda beğenemiyorum zor seven biriyim. seninde böyle bir yol izleyebilirsin.
bazen karşı taraf yanlış düşünebiliyor.. Temiz biri olarak biliniyorsanız. tedirgin olmanızada gerek yok. Aşk evliliğini ben mantıklı bulamıyorum. kim neci? Görücü usulun dede bakıp beğeniyorsunuz. nişanlılık süresi tarafların bir birini tanıması için... bizim gelenek ve göreneklerim yüzyıllar boyunca tecrübe edilmiş. sahabe bile kendi aralarında evlatlarını everirlermiş... çünkü herkes birbirini tanıyor... isabetli karar varken aşk evliliğine gelince düşünüyor.
Yanımda biri olsan tanışmak isterdim...
Size allahın emaneti olarak bakabilecek biri lazım.
Soran+1 yılnasıl bir yol mümkün degil ki
Soran+1 yılöyle birileri yok
En İyi Cevaplar
aynı durumdayım şu an birini seviyorum az zamana bırakacm olmazsa eğer artık beni sevenlerle sadece oyun oynicm zevkine keyfine çıkacm ama ben severek çıkmk istiom cinsel ilişki öpüşme umrumda bile değil yeter ki sevdiğim yanımda olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılseni sevenlerle oyun oynamaya hakkın yok yorumun tutarsız
Soran+1 yılnasıl sevdiğini söylüyosun o zaman
Soran+1 yılbirini seviyorum dedin şimdi yalan diyorsun anlıyamadım
Soran+1 yılkafam almıyor ilişki türlerinizi ilk yorumunla çelişiyosun
Beli yanlış kişileri tercih ediyorsun belki de henüz zamanı gelmemiştir. Karşına bir gün öyle biri çıkarsa bunları dediğine pişman olabilirsin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyi tercih etmiyorum kendime yakın hissetmiyorum kimseyi
+1 yılKader senin icin en iyisini hazırlıyor , beklemesini bil ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzelmiş
- +1 yıl
^_^
belkide doğru insanı bulman gerekiyordur bunu kafaya takma ve doğru zamanı bekle doğru zaman geldiğinde seninde sevip sevileceğinden eminim
10 Yorumla
+1 yılçok isteyince olmuyo. bende istiiyorum ama yok nerde. gençliğim bitiyor en güzel yıllarımı tek başıma yaşamak zorunda kaldım. yaş geldi 26ya. en enerjik en hareketli en güzel yıllarım tek başıma geçti:(
012 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü bu kadar yalnızlık kimsenin anlamaması
- +1 yıl
dertleşeceğin konuşacağın mutluluğunu paylaşacağın hiçkimsenin olmaması çok kötü. ancak arkadaşlarla paylaşıyorsun ama sevgilinin yeri bence apayrı.
Soran+1 yılsevgili dogru insansa eksiklerini tamamlar anlar karşındakini diye düşünüyorum
- +1 yıl
insanoğlu çifter çifter yaratılmış zaten birbirini tamamlamak üzere. işte biz o yüzden şuanda kendimizi hep eksik hissediyoruz sanki içimizde bir yer boş bir şey eksik sanki tam bir insan olmamışız gibi. hep bir hüzün var içimde hep bir huzursuzluk.
Soran+1 yılaynen dediklerinize katılıyorum çok büyük bir eksiklik var hep canımı acıtan
- +1 yıl
bazen bazı şeyleri yapasım gelmiyor hep kendimi engelliyorum onu ilerde sevgilimle beraber yaparım ilkimiz olur diyorum bazı şeylerin ilki sevgiliyle daha güzel olur diyorum. evli veya sevgilisi olan arkadaşlarla toplaştığımızda onları mutlu görünce hep iç geçiriyorum keşke şimdi benim de yanımda olsaydı sevgilim diye.
- +1 yıl
peki siz nasıl hissediyorsunuz bir erkekten farklı olarak?
Soran+1 yıliçimde hep kanayan bir yara varmış gibi hissediyorum gerçekten sevebilen nadir insanları görünce
- +1 yıl
umudunuz hayalleriniz düşleriniz hep biraz eksik oluyor mu sizin de?
- +1 yıl
yanlış anlamassan birşey söyleceğim. sadece arada muhabbet etmek dertleşmek için burdan özelden konuşabilir miyiz? daha fazlasını istemiyorum.
Kişiliğin ve fiziğin ile ilgili biraz ayrıntı verirsen yardımcı olmaya çalışacağım.
04 Yorumla
Soran+1 yılben menfaatsiz sevilmek sevmek istiyorum dürüst inatçı biriyim dış görünüş olarakda fena değil
- +1 yıl
Şöyle başlayayım, İstediğin şeyi bir çok kişi istiyor ve ulaşılması zor bir hedef. Bunu en çok anneler uygulayabilirler. Herhangi bir çıkar uğruna sevmezler, sadece severler. Bunun gibi bir sevginin dışarıdan bir insanın duyması çok zordur. Her ilişki bir noktada menfaate dayanır. Sana hiçbir şey katamayacak birisi ile evlenmek ister miydin mesela? Ama bahsettiğin menfaat cinsel, maddi yönde bir menfaat ise karşına düzgün birisinin çıkması bunu çözer. Kanı bozuk, şerefsiz kişiler sürekli bu iki şeyin peşinde koşarlar. Ulaştıktan sonra -özellikle cinselliği- kaba tabirle tekmeyi basarlar. Sen yine dürüst olmaya devam et. Diğer kızlar gibi serseri, kötü çocuk peşinde koşmaya çalışma, insanlara fırsat ve bence ulaşabilirsin. Sana zarar verebileceğini hissettiğin insanlardan da uzaklaşmayı sakın unutma.
Soran+1 yılaynen dedikleriniz düzgün sevebilecek biri yok işte varsada çok nadir o da karşıma çıkmıyor
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=nEiWzicLGRgal dinle iyi gelir :D
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılolacaksa doğru insanla olsun acele etmeye lüzum yok bence yanlış insanla acı çekip herkese karşı güvenini yitireceğine :)
00 Yorumla
+1 yılSiparişle olmuyor işte bu işler malesef. Öyle olsa pizza söyler gibi bir hizmet olsa muhtemelen en çok kazanan hizmet sektörü olurdu.😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherşey ha deyince malesef olmuyor doğru kişi doğru yerde doğru zamanda olması lazım
112 Yorumla
Soran+1 yılama o dogru ne zaman 23 oldum hala sevilemedim
Cevap sahibi+1 yılyasla alakalı değil işte o doğru insanı bulman lazım yoksa herkez sevgili !!
Soran+1 yılben zaten öylesine sevgili istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılonu diyorum bende uzun süreli bir ilişki için dogru insan sart yani. kafana uyan seni anlayan
Soran+1 yılişte o insan yok :(
Cevap sahibi+1 yılnerden biliosun herkezin bir ruh eşi vardır onu arayıp çıkartmak gerekir sen yaptın mı?
Cevap sahibi+1 yılyapmadın mı bişe
Soran+1 yılnasıl arayıp çıkartmak anlamadım
Cevap sahibi+1 yılyani şu ki hayatında seviglin oldumu daha önce eğer olduysa onun için nler yaptın?
Soran+1 yılolmadı olamıyor işte
Cevap sahibi+1 yılözelden yazar mısn rica etsem dediklerimi saçma bulursan engellersin
Cevap sahibi+1 yılbekliorum
Ayni şeyi bende istiyorum. Ben simdi sana soylesem gel. konuslm ayninseyi istiyorz desem yok dersin ama isyan da etmesini biliysn sevilmiyrm diye
03 Yorumla
Soran+1 yılaynı şeyi istemiyoruzdur siz öyle sanmışsınızdır ben çıkarsız sevgi istiyorum
Bunun için acele davranıp yanlış kararlar alabilirsin o yüzden seni seveni beklemeni tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılben zaten hiç acele davranmıyorum ömrümüz beklemekle geçiyor
cok duygusal olma seversın sevılırsın bu kez asık olursun iş sarpa sarar bu kezde neden ılıskılerım duzenlı degıl dersın. onemlı olan dogru kısılerı hayatında yer edınmek..
00 YorumlaAcaba neden? Sosyalleş biraz insanlarla konuş tanış ne biliyim olur ya neden olmasın. gizliden çık mesela
00 YorumlaDogru zaman dogru kisi olmali ve sevdiginde karsindakine soylemelisin ;)
04 Yorumla
Soran+1 yıldogru insan olsa söylerim
Soran+1 yılöyle biri yok
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. öyle isteyince olacak iş değil. Kendiliğinden olur o dediğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılkendiliğindende olmuyor ki
Sen su gizlilikten bir cik illa biri yapisir sana:D
013 Yorumla
Soran+1 yılben birileri yapışsın istemiyorum sevgiyi istiyorum
Soran+1 yılsaçma sapan mesajlar almak istemiyorum ondan
Soran+1 yılolmadı bu gidişle yalnız ölecegim sevgiyi yaşayamadan
Soran+1 yılkeşke benim gibi bir insan olsada bende degerini bilsem
Soran+1 yılama hakkeden yok
Soran+1 yılben niye göremedim hiç bu zamana kadar
+1 yılbu işler düşüncede olmaz. hiç beklemediğin anda olur. daha çok gençsin olur merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yıl21 senedir bende istiyorum gerek tipsizlik gerek utangaçlık gerek çekingenlikten olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılinşallah olur bir gün
- +1 yıl
hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Ende istiyoum ama sadece isteyince olmuyor hayal kurarak yaaanmiyore illa birini bulman lazim
00 Yorumla
+1 yılSevdigim beni sevmedi beni seveni ben sevmedim. Hatta biri ayni kisiydi..
Tutturmak zor is00 Yorumlasevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende istiyorum seviyorum da ama diğeri olmuyo be :(
00 Yorumla
+1 yılsenden kaynaklı olabilir mı? kimse yüz vermezsen kimsede sana yüz vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada bukadar adam seni sevmek istiyor bence bir daha düşün
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulmak çok zor çünkü.
011 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef dogru insan nasıl bulunur ki zor işte
- +1 yıl
Anlaması zor. Buldun sanarsın sonra o olmadığını anlarsın. Sanırım kendiliğinden gelişmesi gerekiyor bu tür şeylerin
Soran+1 yılkendiliğindende gelişmiyor
- +1 yıl
Haklısın ama acele etmek de iyi sonuçlar getirmiyor
Soran+1 yılben acele etmiyorum hep yalnızım
- +1 yıl
Öylesi daha iyi. En azından seni üzen ağlatan birisi yok. Tek stresin karşına doğru kişinin çıkmaması veya ne zaman çıkacağı
Soran+1 yılnesi iyi hep yalnız olmanın yalnızlık aglatıyor öylede olunca
- +1 yıl
Neden yalnızsın peki?
Soran+1 yılçıkarsız sevebilecek düzgün bir yok ondan
- +1 yıl
Koşulsuzca seven kişiyi buldun mu kaçırmamak gerekir. Çünkü kendisi de niyeti de iyidir. İstediğin değeri o verebilir
Soran+1 yılkoşulsuzca sevebilecek birini bulabilsem degerini bilirdim
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. herseyin bir zamani var.
03 Yorumla
Soran+1 yılama o zaman hiçbir zaman gelmiyor :(
Soran+1 yılöyle olsun :) bazen çok karamsarlık basıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur, merak etme.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbız senı sevıyoruz endıse etme =)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsabırla beklemen lazım
00 Yorumla sende çok şey istiyorsun be kardeş
05 Yorumla
Soran+1 yıltabi bu devirde SEVGİ istemek çok şey oluyor haklısınız insanların yanında çıkarlar için olup karaktersiz olmak gerekiyor
Soran+1 yılönemli olan sevebilecek dogru insanı bulmak zaten onu bulunca severim
+1 yılbende istiyorum ama elden bişey gelmiyor
00 YorumlaAynen Şans veriyorsun birşeyler engel oluyor :(
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yıleskisi yok ki
Soran+1 yılben güzellik için sevecek birini istemiyorum ki öyle olsa olurdu
ben seveyim seni sev beni maksat sen mutlu ol
02 Yorumla
Soran+1 yılben dalga geçmeniz için sormadım
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Herkes istiyorda kimisinin kapali o yollar.
00 Yorumla
+1 yılGizli oldugun icin olabilir mi :D
00 Yorumlaya seveceğin kişi bunu haketmiyor ya da sen
02 Yorumla
Soran+1 yılsevebilecegim kişi yok herkes çıkarları peşinde kim gerçekten sevmek istiyor ki
Az sosyalleşmen lazım
010 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılaynen nasıl anladınız
Soran+1 yıl:) benim gibi insanlar kalmış mı
Soran+1 yıl:)) bende
Soran+1 yılumarım biraz zor aslında yaşlandık artık degişmeyiz :)
bende isstiyorum olmuyor
00 Yorumla
+1 yılİkisi bir arada zor bazen
00 Yorumlabende çok yanlızım :'( :( benide seven yok :(
00 Yorumla
+1 yılValla bende istiyorum da yok 0.
00 YorumlaBide googleye yaz bakalim ne dicek:))
00 YorumlaZamanla olur herhalde
00 Yorumla
+1 yılbüyüyünce o da olur merak etme
00 Yorumla
+1 yılkarşına çıkmadı demek ki
00 Yorumla
+1 yılseviyorumda seven yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDogru insan dogru mekan dogru zaman iste olay bu.
00 YorumlaKediye benzer tarafın varsa neden olmasın :-D
00 Yorumla
+1 yılBeni de herkes sevsin :D
00 Yorumla
+1 yılHerkes ister bunu umarım bir gün yaşarsın :)
00 Yorumla
+1 yılvalla bende istiyom ama belki sorun bendedirr
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama yok İşte çıkmıyor karşımıza
00 Yorumla
+1 yılCaba sarfet
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- +1 yıl
Bir erkegin seni farketmesini sagla cok umursama kizlar daha olgun ve daha zekidir cogunlukla beynini, disiligini kullan ama once kendine bir hedef belirle
Soran+1 yılben öyle bir sevgi istemiyorum sevecekse beni ben oldugum için sevsin dış görünüş için degil öyle olsa birsürü sevgilim olmuştu ben zoru istiyorum
- +1 yıl
Zoru anlattim zaten sana dedigin gibi olmuyor
Soran+1 yılanlattıgının nesi zor
- +1 yıl
Oylelikle sever biri oldugun gibi seveni yine aynı yoldan ariyosun anlatamadik
+1 yılçok seçici olma :)
04 Yorumla
Soran+1 yılolmak zorundayım yalancı çıkarcıları istemiyorum
- +1 yıl
ya önce bir fırsat ver de , sonra anlarsın yalancı mı değil mi
Soran+1 yılherkesin istedikleri aynı
- +1 yıl
yaw ne alaka.. işte sizin hep aklınız orda. herkesin istediğinin o oldugunu düşünüyosunuz.
+1 yılkısmet
şans00 Yorumlanerede yaşıyorsun?
03 Yorumlasabır
diyorum ben^^00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşansın yok gel açayım :)
00 Yorumla
+1 yılbobrek. avi
00 YorumlaBana şans ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılimkan meselesi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem