Suriye de askerdi sevgiliydik bana pek iyi davranmadı şimdi izne geldi?

sevgiliydik o zamanlar başlar da çok iyiydi sonra bana kötü davranmaya başladı bir kızla konuşmasını yakaladım ve ayrıldık aradan 1 sene geçti o 1 sene de hep arayıp yalvardı kabul etmedim değiştim falan dedi istemedim ona niyetin ciddi ise çok istiyorsan gel beni ailemden iste dedim 1 hafta önce annemi aradı ve sizinle tanışmaya geleceğim özür dilemeye geleceğim dedi babama da dedi müsaadenizle gelip tanışmak kendimi de Merve’ye kanıtlamak istiyorum dedi bana dedi ki bana zaman ver kendimi sana ispatliyim bak askerde yanımda bir sürü kişi öldü ben iyi değildim çok borcum vardı ama şimdi istersen mesleği de bırakırım dedi bende düşünmem gerekiyor dedim ailem de bi gelsin bakalım mantıklı mı konuşacak ne diyecek dedi sizce böyle biri bir şansı hak ediyor mu? Anneme dedim ki ya yine başkası ile konuşursa annemde dedi ki bunun garantisini kimse veremez evlilik kumar gibidir kızım dedi ben ne yapmalıyım ya senin için tüm fedakarlıkları yapmaya hazırım sevgimi gösteremedim ama şimdi göstericem göreceksin dedi
Suriye de askerdi sevgiliydik bana pek iyi davranmadı şimdi izne geldi?