Sevgilimi çok sıkıyorum, her şeyi yasaklıyorum. Neden katlanıyor bana?

Öncelikle yaptığım şeyin büyük bir hata olduğunun farkındayım. Onun hayatını kısıtlamaya hakkım olmadığını, ne giyeceğine ne yapacağına karar verecek yaşta ve karar verebilecek tek kişi olduğunu biliyorum. Yinede tutamıyorum kendimi, çok seviyorum, çok kıskanıyorum. Biriciğim, en kıymetlim milletin gözlerine seyirlik zevk mi olsun? Abazalar şehri İstanbul'da rahat giyinmesine asla izin vermem, bu uğurda onu da kaybedebilirim. :(

Beni ailesinden daha fazla sevdiğini söylüyor, sırf bu yüzden ömrü hayatında kimsenin yapamadığını yapıp onu kısıtlıyorum. Ne kadar kızarsa kızsın hep dediklerime uyuyor, kabulleniyor. Onu kaybetmekten çok korkuyorum ama onun alıştığı rahat yaşam tarzı da bana uymuyor, yaşadığımız toplum kültürleri çok farklı o yüzden sürekli bana uymasını bekliyorum.

Neyse uzadı yine, soruya gelelim.
Kızlar, gerçekten sevdiğiniz biri için hayatınız da bu kadar köklü değişiklikler yapar mısınız? Burada sevgi derken sevgili olmaktan ya da sıradan bir sevgiden bahsetmiyorum. Tanıştığınız ilk haftadan evlenecek kadar güveneceğiniz birinden bahsediyorum.
Sevgilimi çok sıkıyorum, her şeyi yasaklıyorum. Neden katlanıyor bana?