Yani dün gece uyuyakaldım diye demediğini bırakmadı
Geçen ben finans alanında bir şeyler öğrenmek istiyorum dedim sen finans in f sini bilmiyorsun dedi e amaç bilmek zaten neden hevesimi kırıyorsun ki
Ayrılmak birden olmuyor arkadaşlar.
Yani dün gece uyuyakaldım diye demediğini bırakmadı
Geçen ben finans alanında bir şeyler öğrenmek istiyorum dedim sen finans in f sini bilmiyorsun dedi e amaç bilmek zaten neden hevesimi kırıyorsun ki
Ayrılmak birden olmuyor arkadaşlar.
Böyle birisiyle bırak sevgili olmayı, onda ne buldun da sevgilin yaptın? Bu şekilde konuşarak sana haksızlık eden, seni hiçe sayan bir adam doğru insan değildir. Sende bunun farkındasındır, eminim. Yapman gereken şey aslında çok basit.
Ona neden bu şekilde davranışlar sergilediğini sormalısın. Aslında cevabı çok basit ama ondan duymalısın. Seni küçümseyen, seni önemsemeyen, sana tepeden bakan biriyle beş dakika bile vakit öldürmemelisin.
Her şeyden önce kendine saygı duymalı ve böyle insanları kafaya takmamalısın.
Nedeni şuymuş ben aile evinde olup onunla buluşamadigim rahat rahat telefonla konusamadigim icinmiş yani ben bunu evet aile evinde yapamam fakat sırf bu yüzden bana böyle davranması haklı tarafı yok
Evet.
Of ya, böyle bir durumda olmak gerçekten zor 😕. Heveslerini kıran biriyle ilişkide olmak insanı mutsuz eder. Öncelikle sevgilinle açıkça konuşmayı dene. Belki farkında olmadan seni kırıyor. Eğer değişiklik olmazsa, senin değerini bilen biriyle olmayı hak ediyorsun! Kendine olan güvenini kaybetme, sen harikasın! 💪💕
Cevap
1Cevap
Seni daha iyi yerlerde gormek istemiyor bu sekildw asagilayarak elinin altinda garanti olursun cunku
Evet onu farkettim zaten
Yavas yavas mesafe koy
Sonra da kendisi ayrılır herhalde çünkü ben ayrilirsam başıma dert olacak gibi Bi vibe veriyor
Sağ ol
Yazık
ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?