ve her fırsatta yakın durup bazen el hareketleriyle bazen vucudunu temas ettirmesi neye işaret?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çok güzel bir geceye işaret iyi beslen yeter desin.
Ya çok saf..
Ya da fuat abi yanıyor haberin yok 😊
bitch olduğuna işaret.
hakkını vermek lazım diyoosun :)
beni şuracıkta. ecerr diyordur ama yazık hayat arkadaşına
ne diyodur bernacım afedersin anlamadım
Edep yahu o fikirlerin Sapıkça sapık mısın sen. Senin eşine biri bu. Şekil de bakıp düşünse Hoşuna gider mi 🤨
neyin fikrinden bahsediyosun misafirin yatacağı odada kuruması için astığı çeşit çeşit iç çamaşırlarınıda yanlışlıkla bıraktı heralde gelde sapıkça düşünme o tangaları gördükten sonra boş yapma ilerle
Tabiiiii tabi öyledir Hadi by😂
aynen sende haklısın evlisin heralde aklın almıyor böyle bişeyin yaşanıyor olmasına.
kabullenemiyorsun kabullenmiceksin ne desem sana tabi tabi öyledir dersin. ilk defa gelen misafir değil bu arada el hareketleri şakalaşma diyorum sinsi dokunuşllar diyorum sen bi düşün bakalım araları ne kadar iyi ve belli aralıklarla oraya kalmaya giden kocasının yakını diyelim sana fazla bişey söylemicem devam et
1 Bekarım 2 başkentliyim 3 hakkım da Bilgin yoksa Fikrin Hiç olmasın delikanlı. Bana hikaye yazma verecek olan Bir kadını Allahı gelse durduramaz. Bil hassa O kadın sana vermez. Verecek olan kadın muhabbetin de kendini açık eder. Muhabbet edip Ağızı ara bakalım ya Rezil olursun ya da mutlu 😂
aynen başkentli o kadar yanlış ve saçma konuşuyorsun ki konudan çok uzaksın. verecek olan karıyı zaten kimse durdurmuyor. ayrıca çok merak ettim ortamda kocası varken bi kadın nasıl bi muhabbet yaparda kendini açık eder? orasını burasını göstermekten başka ne yapar söyle çok biliyorsun anlaşılan tecrübelisin ya anlat dinliyorum
Harama Uçkur açmayız biz aslan parçası. Ama harama Uçkur açmadık diye de senin gibi cahil de kalmayız. Şu yaptığına bak Evli kadın Eşi yanın da Ev hali Bu kadar dar bir kafaya bu kadar sapıkça düşünen biri ne benim tek lafım rahatsız oluyor san Rica et ya da kafanı çevir. Çünkü verecek olan biri çok tan vermişti 😂 hadi by
evde bekar bir genç varken evli bir kadının dekolteli olması muhabbet esnasında özellikle gülerken eliyle temaslarda bulunması bişey konuştuğunda karşısındaki erkeği ona bakarak dudaklarını ısırıp dinlemesi kalçasının arasına girmiş taytla dolaşması harama uçkur açmak olmuyor erkeğin yanlış düşünmesi mi harama uçkur açmak oluyor sen önce sorduğum sorulara cevap ver bişey söylüyosan arkasında dur ev hali diyorsun bu mu ev hali konu verip vermemesi değil davranışlarında ki yanlışlar ve kötü niyeti sen kadının verip vermemesini boşver. sana sorduğum sorulara cevap ver delikanlısın ya aslan kardeşim yazıyorsun ya boş konuşmayı bırak. helal haramdan hiç bahsetme aydınlanmak istiyorsan özele gel aydınlatıyım seni
Senin çüke kısmet gelmiş
:)
Oro... olduguna isaret
onları sever misin :)
Azgın bir or*spu ruhlu biri olduğuna işaret
Com ayıp
Sapla bana diyor
Aranıyor