Aşk İlişkileri Kocam çok çirkin, sizin karınız kocanız çirkin mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kocam çok çirkin, sizin karınız kocanız çirkin mi? Güncellemeler+1 yıl Trollüklü sorudur ! Kocam çok çirkin, sizin karınız kocanız çirkin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok çirkin insanın hicbirseyi hitap etmez mi karısına hemde benim gibi kadına 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Seninde mi koçan çirkin? Yorumla
mehmetçik_0614 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kocan çirkin olabilir ama kalbi ve yüreği nasıl sevmiyomusun kocanı yoksa 0 1 Yorumla mehmetçik_0614 +1 yıl Trolcü napıyosun Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senin adına üzüldüm. En azından umarım seni mutlu etmeye çabalıyordur.Hem çirkin hem huysuz hiç çekilmez. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Az yakışıklı sevgilim vardı onla çok samimi içli dışkı vakit geçirince 2 ay sonra içim pır pır etmez olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Huysuz değil iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsanı dış güzellik mutlu ediyor evet. Ama bak az yakışıklı sevgilinde seni mutlu edemiyormus.Huysuz olmaması güzel. Zamanla belki daha da çok seversin. Yorumla Soran +1 yıl Çok yakışıklı olmadığı için edemedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hm o zaman evdeki daha da edemez desene Yorumla Soran +1 yıl Evet ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gozlerini kısarak bak. İşe yarayabilir Yorumla Soran +1 yıl Keşke gözlerim biraz daha çekik olsaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakınca ilk başta troll olduğunu anlamamıştım ama diğer yorumlara bakınca 😂😂Olsun olsun çirkin candır Yorumla Soran +1 yıl Trollü sormadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman kötü bu. 😔Ne zamandır evlisin Yorumla Soran +1 yıl 9 yıl önce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun zamanda, neden şimdi sorun oldu? Yorumla Soran +1 yıl Herkez çirkin çirkin diyodu ben antidepresanı bırakınca farkettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni mutlu ediyorsa, ama sorun oluyor anlasilan Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke evlenmeden önce bcüzdanına değilde biraz yüzüne baksaydin 😀 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Cüzdanı da yokki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden evlendin yahuu o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ya cüzdanı var derili 10 senelik öyle değil içinde iki uç kağıt parası oluyo okadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu mu diyorum yaa ben evlenmeden önce zengin diye mi aldın diyorum 😀😅😂 Yorumla Soran +1 yıl Paralıdır sanıyordum dediğim gibi cüzdanının içine ne zaman baksam bi 5 lirası iki 10 lirası oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece geç troll soru mu soruyorsun bee sen 😂😅 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ciddiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam cirkinde sen güzel misin peki 😀 Yorumla Soran +1 yıl Normalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmek lazım. bence 😀😅 Yorumla
shserhat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evlendikten sonra pişman olmamak için güzel kız seçicez artık mecbur. 0 0 Yorumla
aşk_acısımııı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Neden evlendin peki sana bişey sormak istiyorum lütfen 0 0 Yorumla
qillour Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl e niye evlendin o zaman 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim uykulu da yaptığından oldu bitti Yorumla qillour +1 yıl enteresan bi olay sevmiyosan ayrıl yani Yorumla Soran +1 yıl Ayrılmam üzülürüm onun için Yorumla qillour +1 yıl sanırım bunu yazmanda antidepresanın etkisi Yorumla Soran +1 yıl Öylemidir ki Yorumla Soran +1 yıl Ayrılayım tamam Yorumla qillour +1 yıl ne bileyim sana kalmış yani ben sadece öneride bulundum Yorumla Soran +1 yıl Ayrıl dedin ayrılcam Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Boşar seni tez vakitte umarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boşamaz ki Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. severek mi evlendin peki? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim Yorumla SAblaK +1 yıl o nasıl olabilir saçmalık yani evlenirken veya karar verirken hiç mi farketmedin neye evet dediğini Yorumla Soran +1 yıl Farkedemeden oldu Yorumla SAblaK +1 yıl bana çok ilginç geliyor bu Yorumla
SeaSs_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı. niye kocan yaptin onu o zaman knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla oldu Yorumla SeaSs_ +1 yıl dskdskjlds Yorumla
Burak6162 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. Ee ne yapacaksın peki olan oldu artık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenmeden önce kördün herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim uykulu da yaptığından oldu bitti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmuş. Bitmesi kalmış ama Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Karım yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karın olursa en güzelini al Yorumla
gençmühendisbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl :D :D evli değilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Karın olursa en güzelini al Yorumla gençmühendisbey +1 yıl evlenmeyi düşünmüyorum ayrıca karpuz mu bu ya da araba mı en iyisini alalım 😂😂😂 Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlenirken nerdeydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim Yorumla RecepErL +1 yıl Üzüldüm buna Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. güzeldir sevgililer 0 0 Yorumla
gaymakcocuk Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Benim kocmda cirkin 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Sende sevemiyormusun Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Ayne sevemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Dur bi saniye sen erkek değil misin Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Evet noldu? Yorumla Soran +1 yıl Koçan nasıl oluyor ya aaaaaa Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Olamazmi 🤗 Yorumla Soran +1 yıl Pipiler birbirine girmez ki nasıl olcak Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Ben yapmiyorum ki o yapiyo Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Nllsu Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Utanırım Yorumla Soran +1 yıl Hem senin kocan var ona ihanet gibi olur Yorumla gaymakcocuk +1 yıl Öffff sende yaa ne ihaneti ayrilcaz zaten Yorumla gaymakcocuk +1 yıl ? ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cok çirkin insanın hicbirseyi hitap etmez mi karısına hemde benim gibi kadına
Seninde mi koçan çirkin?
Kocan çirkin olabilir ama kalbi ve yüreği nasıl sevmiyomusun kocanı yoksa
Trolcü napıyosun
Senin adına üzüldüm.
En azından umarım seni mutlu etmeye çabalıyordur.
Hem çirkin hem huysuz hiç çekilmez.
Az yakışıklı sevgilim vardı onla çok samimi içli dışkı vakit geçirince 2 ay sonra içim pır pır etmez olmuştu
Huysuz değil iyi
İnsanı dış güzellik mutlu ediyor evet. Ama bak az yakışıklı sevgilinde seni mutlu edemiyormus.
Huysuz olmaması güzel. Zamanla belki daha da çok seversin.
Çok yakışıklı olmadığı için edemedi
Hm o zaman evdeki daha da edemez desene
Evet ya
Gozlerini kısarak bak. İşe yarayabilir
Keşke gözlerim biraz daha çekik olsaydı
Bakınca ilk başta troll olduğunu anlamamıştım ama diğer yorumlara bakınca 😂😂
Olsun olsun çirkin candır
Trollü sormadım
O zaman kötü bu. 😔
Ne zamandır evlisin
9 yıl önce
Uzun zamanda, neden şimdi sorun oldu?
Herkez çirkin çirkin diyodu ben antidepresanı bırakınca farkettim
Seni mutlu ediyorsa, ama sorun oluyor anlasilan
Keşke evlenmeden önce b
cüzdanına değilde biraz yüzüne baksaydin 😀
Cüzdanı da yokki
Neden evlendin yahuu o zaman
Ya cüzdanı var derili 10 senelik öyle değil içinde iki uç kağıt parası oluyo okadar
Onu mu diyorum yaa ben evlenmeden önce zengin diye mi aldın diyorum 😀😅😂
Paralıdır sanıyordum dediğim gibi cüzdanının içine ne zaman baksam bi 5 lirası iki 10 lirası oluyor
Gece geç troll soru mu soruyorsun bee sen 😂😅
Hayır ciddiyim
Adam cirkinde sen güzel misin peki 😀
Normalim
Görmek lazım. bence 😀😅
Evlendikten sonra pişman olmamak için güzel kız seçicez artık mecbur.
Neden evlendin peki sana bişey sormak istiyorum lütfen
e niye evlendin o zaman
Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim uykulu da yaptığından oldu bitti
enteresan bi olay sevmiyosan ayrıl yani
Ayrılmam üzülürüm onun için
sanırım bunu yazmanda antidepresanın etkisi
Öylemidir ki
Ayrılayım tamam
ne bileyim sana kalmış yani ben sadece öneride bulundum
Ayrıl dedin ayrılcam
Boşar seni tez vakitte umarım
Boşamaz ki
severek mi evlendin peki?
Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim
o nasıl olabilir saçmalık yani evlenirken veya karar verirken hiç mi farketmedin neye evet dediğini
Farkedemeden oldu
bana çok ilginç geliyor bu
niye kocan yaptin onu o zaman knk
Yanlışlıkla oldu
dskdskjlds
Ee ne yapacaksın peki olan oldu artık.
Çirkin seviyorsan demek ki
Eminim sende çok güzel değilsin dir
Niye evlendin o zaman
Evlenmeden önce kördün herhalde
Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim uykulu da yaptığından oldu bitti
Olmuş. Bitmesi kalmış ama
Karım yok
Karın olursa en güzelini al
:D :D evli değilim
Karın olursa en güzelini al
evlenmeyi düşünmüyorum ayrıca karpuz mu bu ya da araba mı en iyisini alalım 😂😂😂
Evlenirken nerdeydin
Antidepresan kullandığım için bütün olayları fazla iyimser coşkulu gördüğümden yanlışlıkla evlendim
Üzüldüm buna
güzeldir sevgililer
Hmm. Mutlu etsem ben?
Benim kocmda cirkin
Sende sevemiyormusun
Ayne sevemiyorum
Dur bi saniye sen erkek değil misin
Evet noldu?
Koçan nasıl oluyor ya aaaaaa
Olamazmi 🤗
Pipiler birbirine girmez ki nasıl olcak
Ben yapmiyorum ki o yapiyo