Sadece maddi olarak değil de aşk sevgi olmadan genel olarak tek başına yaşayabilir misin
Cevabın nedir?
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Maddi olarak şu an yaşayamam , aşksız hiç yaşayamam
00 Yorumla
+1 yıl35 yasina kadar yasadim bir 35 yaş daha yasarım sorun yok. tel başına olmak güzeldir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılEvet su anda zaten tek basima yaşıyorum sevgilim yok arkadaşım yok bir ailem var onlar başka şehirde
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar hep tektim şimdi birileri olsa ne fark eder aşk konusunda xd
00 YorumlaTek başıma sıkılırım bütün gün internette takılırım
00 Yorumla
+1 yılLan selin ile aramı bozan herkes hesabını verir sende karı gibi engel atma
036 Yorumla
Soran+1 yılTakip et beni Bi özelden yazcam
- +1 yıl
@sakinbirsiisi lan oğlum senin derdin ne birkaç sorudaki insanlara da saldırmışsın
- +1 yıl
Sanane lan herkes gt gibi engel atıyor
- +1 yıl
Takip ettim seni
- +1 yıl
Benle düzgün konuş ben senin küfür ettiğin adamlara benzemem yamulturum seni
- +1 yıl
Sen karışma o zaman birader
Soran+1 yılOlum karı gibi boş yapma evveliyatını severim numaranı at arıcam dedım yaz bekliyorum
- +1 yıl
Sen buradaki Selinden mi bahsediyorsun mavi gözlü gamzesi var sarışın @sakinbiriisi
- +1 yıl
Birader uğraşma bu adam işsiz gibi birkaç kişiye de sürekli yazıyor sorularda görüyorum
Soran+1 yılYa yok anasını kucağında sıkıcem bebenin gelip duruyor görmezden geliyorum da baydı
- +1 yıl
Lan lavuk sana engel atanın anasını skym yazdım yinede engel attın şimdi havlama
- +1 yıl
Hangi selinden bahsediyor bu
- +1 yıl
Oğlum az adam ol kimsenin anasına bacısına küfür etme bir kız için
- +1 yıl
Yanağında gamzesi olan, mavi gözlü bebek gibi olan kalbi saf, masum, her denilene inanan buradaki Selinden bahsediyorum zaten milletin lafına gelip bana engel atıyor sürekli. Lan godlyalone güzel kardeşim ben senin bacını ölmüşünü geçmişini ırzını sülaleni skeyim bu engeller senin anana girsin
- +1 yıl
Selini tanıyorum iyi bir kız sen iyi niyetini su istimal etmişsindir eğer düzgün davransan ego falan da yapmaz samimi kızdır buradakiler ile alakası yoktur sen kendin ne yaptıysan yapmışsındır insanları darlama iyi geceler 👋🏻
- +1 yıl
İyi biri olduğunu bılıyorum o yüzden bu kadar çabalıyorum kendimi ifade etmeme bir müsade vermiyor direkt engel atıyo
- +1 yıl
Benide yanlış anladı abaza bir erkek değilim
- +1 yıl
Zaten ben kıza hafiften yanaşıyordum yani görüşlerinin altına yazıyordum sorularına şarkı ile cevap veriyordum sonra herkes yvşakmışım gibi davrandı kız da yanlış anladı
- +1 yıl
Şarkı ile derken ses atıyordum vocaroo ile enstrüman çalıyorum sesim de güzeldir
- +1 yıl
Bana buradan fenomenler bile yazdı yemın ederim ilk hesabımda motorum ile videolar atıyordum yvşaklık değil amacım sadece o kız beni anladı sevecek bir kız gibi geldi sonra zaten istemiyorum dedi bende arkadaş olarak kalmak istedim yanlış anladı buradakiler yüzünden
- +1 yıl
Birde bir kere bir sorusuna ben yazdım ki her kızı tavlarım babam sağolsun dedim o da baban ne alaka dedi bende motoru babam aldı yazdım o günden beri inat yaptı
- +1 yıl
@miroveteene_ sen selini nereden tanıyorsun
- +1 yıl
@miroveteene_ cevap ver la bir
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє puşttt
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє bacım çocuğu
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє piçin oğlu 😂
- +1 yıl
@miroveteene_ reiz selin bugün hiç soru sordu mu
- +1 yıl
@miroveteene_ bu hesaptan bana istek atsana sana instagram hesabımı veriyim
şu an öyle yaşıyorum zaten
15 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
Soran+1 yılMaddi olarak?
- +1 yıl
Lan puşt gel özele lan yemiycem söz
+1 yılİnsan zaten hep yalnız kimse yanında yoktur
0126 Yorumla
Soran+1 yılKardes uzatma sende engelledim görme bu şizofreni
Soran+1 yılNumaranı ver dedım korkudan bana telefon tamire diyor bacım oglu bende avellik coluk cocugu muhatap alıyorum
- +1 yıl
Aga uzatmadım birkaç soruda gördüm derdi ne bunun
- +1 yıl
Herkes klavye delikanlısı olmuş 🙂
- +1 yıl
😂😂😂Lan ne yaşıyon sen akşam akşam hiç güleceğim yoktu
Soran+1 yılYazsın dursun velet yazma 😂 işsiz bacım oglu
- +1 yıl
Anladım iyi geceler kardeşim 👋🏻
- +1 yıl
@miroveteene_ lan puşt profil resmini değişiyon bana niye Cevap vermıyon
- +1 yıl
Söylesene seline dedim
- +1 yıl
Engel atma lan ananasını sattığımun evladı
- +1 yıl
Seni Görmezden geliyorum ama kaşınma yoksa ben severim belanı seline birşey demiycem kızı rahat bırak uza. 👋🏻
- +1 yıl
Ulan godlyalone senin ananı satayım engel atma puşt orspu çocuğu. @miroveteene_ ben sana birşey demiyorum sen selini nereden tanıyorsun ne kadar tanıyorsun aranız iyi mi
- +1 yıl
Söyle de engeli açsın
- +1 yıl
Üç bin tane hesap açtım o benden ben ondan inatçıyım
- +1 yıl
Sadece konuşucam
- +1 yıl
Sevgili falan olmam o kızın kalbi temiz daha iyisini hak eder
- +1 yıl
@miroveteeene_ görüyorsan bir cevap ver
- +1 yıl
Yardımcı ol sevaptır
- +1 yıl
Selini buradan tanıdım ama instagramdan falan beni takip ediyor sohbetimiz oldu bu sitedeki çoğu kızdan daha samimi egolu falan değil istese cevap verirdi gayet anlayışlı iyi kalpli kibar birisi sen kıza ne yaptıysan artık engel atıyordur. Kardeşim sitede birsürü kız var git başka yerde ekmek ara zaten konuşmak istese cevap verirdi sana.
- +1 yıl
La zaten buradaki kezbanlardan bir farkı var diye bu kadar çabalıyom buradaki kızların hep bir boku var çoğu fake. Sen ikna etsene selini engel atmasın yazdıklarımıda bir okusun.
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє engel atma konuşup gidicem
- +1 yıl
@miroveteene_ bir cevap versene bro
Soran+1 yılOlm adam ol adam bacım evladi delikanlı adam ıstenmedıgı karıya bu hale dusermı sızofrenmısın nasıl bı yokluk bu bak son uzun verıyorum konus sıktr ol gıt sonra
- +1 yıl
Sen şimdi ne istiyorsun
- +1 yıl
Lan harbi işsiz ve azimliymişsin helal olsun bu kadar hesabı nasıl açtın ben bunu açarken üşenmiştim 😅
- +1 yıl
Şimdi ilk önce selinin instagram hesabunı istiyorum sonra @losanane_ bu hesabımdaki engeli açmasını istiyorum. Oğlum ben akıllıyum selin gibi bir kızı neden kaçırayım ki? Onun peşinden koşsam beni deli gibi sever çünkü o öyle bir kız severse güzel seven kızlardan, tc de böyle kız bulmak artık çok zor oğlum ben artık ciddi bir ilişki istiyorum selinin en kısa ilişkisi bir yıl sürmüş uzun ilişki insanı olduğu için istiyorum.
- +1 yıl
Siz buradaki kezbanlara yürümeye devam edin hepsi orspu ne bok olduklarını iyi biliyorum hepsinin
- +1 yıl
Bana buradan nude atan kız var adını da verirdim de neyse bu itin 👉🏻@gσdlчαlσnє sorusuna görüş yazmiş ikinci el mal kullanın siz oğlum ben selini bırakmam
- +1 yıl
Bir Seloya şuanda boş muhabbet yapıp senin hakkında konuşamam zaten kız hasta grip olmuş galiba iki bende o kızları biliyorum şimdi de fenomen yapmışlar onları o kızlardan birkaç tanesi de bana yazmıştı engel atmıştım üç zaten ben burada hiçbir kızı takip etmiyorum buradan samimi olduğum birkaç kişi var onlardan biri de selin ve gerçekten iyi bir kız. Sen seloya yaz selin kimle ne konuşacağını , kiminle konuşup konuşmayacağını bilen bir kız isterse zaten cevap verir sen adam gibi yaz 👋🏻
- +1 yıl
Ne yaziyim
- +1 yıl
Ne yazıcağım konusunda fikir verin
- +1 yıl
Sen ne diyorsun da senle muhattap oluyo
- +1 yıl
Seni instagramdan takip ediyorsa sen onun İnstagram hesabını ver bari
- +1 yıl
Orspu dolu site buradaki kızlar sikilmelik selin sevilmelik
- +1 yıl
@miroveteene_ fikir ver bir
- +1 yıl
Yav ımına koyim valla hadi ordan olup gidicem sadece beş dakika yazsın
- +1 yıl
sektir
- +1 yıl
@miroveteene_ bari söyle şu hesabımdaki engeli açsın
- +1 yıl
@miroveteene_ sektir olup gidicek miş de
- +1 yıl
Lan şu oropu çocukları yüzündrn kız böyle davrandı
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє ulan it sizin gibiler yüzünden böyle yapiyor sen niye kıza öyle dedin al bak şimdi açmıyor engeli sürekli engel atıyor napıcam ben
- +1 yıl
Bu it gibi birkaç kişi de öyle dedi benim mavişim de bunlara inandı
Soran+1 yılYa baydın uza şizofren bacım oglu
- +1 yıl
Ne dediniz ki siz bro
- +1 yıl
Seline yarın yaz bugün biz de çok konuşmadık
- +1 yıl
@miroveteene_ bugün selin buraya niye girmedi
- +1 yıl
Özele yazamıyorum xper yetmiyor
- +1 yıl
Xper 2 olunca özelden yazılıyor ya bro
- +1 yıl
@miroveteene_ cevap versene gardaş
- +1 yıl
Soruyu soran kişi bildirimden rahatsız oluyor muş istek attım kabul et ben yazim sana
- +1 yıl
😂😂 rahatını skym bunun ulan sırf bu it oğlu itin inadına özelden değil de buradan yazıcam sana
- +1 yıl
bacım çocuğu ananı skym diyorum gevşek
- +1 yıl
@miroveteene_ la bunun anasını skseler engel atar
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@miroveteene_ eyvallah sen adamsın kardeşim
- +1 yıl
Seloya bahsettin mi benden
- +1 yıl
Bugün hiç girmemiş siteye öyle dediler
- +1 yıl
Niye yok
- +1 yıl
Söyledin mi bana yazsın
- +1 yıl
Ananı skseler engeli mi atıcan sen
@gσdlчαlσnє - +1 yıl
😂😂Oğlum işte ben sana özelden yazıcam istek attım kabul et bu bildirimden rahatsız oluyor muş uğraşma herif ile. Selin ile instagramdan konuştum canı sıkkındı senden falan bahsetmedim uyuycam yazmıştı uyuyordur selin yazınca belki derim seni bir dinlesin
Soran+1 yılBbu bacım oglu eşime Bi gecse o anasını duvara vurup ikiye bolmezsem cumle alem sıksın ama ıste klavyeden boş muhabbet yapar anca bak dıyorum senın o körpe bacını aglata aglata sıkmeyen göttur adamsan numaranı ver ızmıtte oturuyorum adres İsteme gıbı boş ergen muhabbetıne ben gırmem numaramı vereyim ara dıyorum
- +1 yıl
Siz niye kavga ediyorsunuz ki oğlum konu bu adamın selin ile konuşmak istemesi değil mi
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє lan puşt sen ilk yazmayi öğren insan yavrusu benim arkam sağlamdır laf atıp engel atma y*arrrrrrrrağıımmmm😉 - +1 yıl
@miroveteene_ ya kardeş ben selinle hafiften yanaşıyordum açıkçası yürüyordum sonra bı araya girdi kız atarlandı
- +1 yıl
Kıza hoşlandığımı anlasın diye görüşlerine yazıyordum
- +1 yıl
Birazcık yorumlaşıyorduk sonra selin yazmıyordu zaten sonra selinin başka görüşüne yazıyordum
- +1 yıl
Bunun gibi üç dört kişi de kıza laf attı
- +1 yıl
O da bana engel attı
- +1 yıl
O kişiler benden özür diledi onlar ile aramı düzeldi bu p*iç kendini bir yaprrrrağım sanıyor
- +1 yıl
Selin de yazdığım görüşlerimin altına sen yazma insanlar yanlış anlıyor dedi bana atarlandı
- +1 yıl
Bu orspu çocğu zaten kızada laf attı Yarrrakk kafası senin anan bacın o kızın saçının teline kurban olsın
- +1 yıl
Senin buradan konuştuğun yürüdüğün her kızı ben önceden sikmiştim
- +1 yıl
@miroveteene_ bak senle insan gibi muhatap olmuyorum ama bu yaprak kafası adam değil karı gibi ağlıyor sürekli yazma diyor 😂
- +1 yıl
Kızlar bu kadar ağlayıp engel atmıyor lan
- +1 yıl
Sanki anasını skyorum hemen engel atıyor
- +1 yıl
@miroveteeene_ yazdın mı kıza
- +1 yıl
Lan gavar benim siktiğim kızların sayısı ananın yaşından fazladır ben senin gibi yvşak değilim benim o kızı niye istediğim belli
- +1 yıl
Kız beni yanliş anladı diye ben o kızın peşinden koşuyorum
- +1 yıl
@miroveteene_ selin hastaysa sonra de kız şimdi rahatsız olmasın
- +1 yıl
😂😂lan gvat niye kendini gizli yaptın bacım çocuğu bulurum ben senin sorularını yine yazarım özür diliycen benden oğlum kızla aramı bozduğun için özür dile it oğlu it @gσdlчαlσnє sen ananın yüzüne nasıl bakıcan o sktim ki sana söverken
- +1 yıl
@miroveteeene_ kardeş görüyon değil mi😂 bu orspu çocuklarının annesi babası olmak istemezdim
- +1 yıl
Bana da engel atma yarrrağ ımmmmnn
- +1 yıl
Adamsan engel atmazsım numaranı veririsin ysrın arkadaşım telefonunda ararım
- +1 yıl
Bana mekan ver senin olduğun yerde arkadaşım varsa ayarlarım senin ebeni sksinler
- +1 yıl
Bulurum seni yarrağıö sorularını bulup sövecem sana görürsün sen
- +1 yıl
@miroveteene_ sen yazdın mı kıza cevap ver bir
- +1 yıl
Bro adam bildirim gelmesin diye seni engelliyor sorusuna yazma insanları rahatsız etme istek attım kabul et özleden yazim sana
- +1 yıl
Selin bana daha yazmadı yazarsa derim ama kıza ters yaparsan yemin ederim seni bulur severim
- +1 yıl
S*kerim *
- +1 yıl
bacım çocuğu
- +1 yıl
Cevap versene yarraakkk
- +1 yıl
@miroveteene_ yok aga ben o kıza ters yapmam
- +1 yıl
Zaten ben kızla iyi anlaşıyordum
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє noldu lan yarrağaımm
- +1 yıl
Kıza benim hakkımda sallarken havlıyordun
- +1 yıl
Avelin duruşu olsa istenmediğine yazmaz demiştin nolduuuuu ımına goduğumun oğlu noldu
- +1 yıl
Imın goduğum gel sana kız sevmeyi öğretiyim öyle her kukusu isteme
- +1 yıl
Eğer bi kızdan hoşlandıysan peşinden koşucan sonra o kızı seni sevecek yarrprrakk anladım
- +1 yıl
Benim o kızın peşinde koşma sebebim bu
- +1 yıl
Imın oğlu
- +1 yıl
Sana çok pis taktım oglim
- +1 yıl
Mavişim ile aramı bozanım anasını bozarım
- +1 yıl
Senin gibi birkaç tane daha vardı onlar özür diledi kız benim hakkımda iyi şeyler söyledi kurtuldu
- +1 yıl
Kıza
- +1 yıl
Yrrağım niye engel attın
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє ulan anana sövüyorum annana puşt😂😂
- +1 yıl
At bana mesaj ulan skym ananı
- +1 yıl
Birader görüyorsun değil mi adam değil bu nasıl da korkak😂😂@miroveteene_
- +1 yıl
@miroveteene_ abi seline dedin mi
- +1 yıl
@gσdlчαlσnє puşttt oğlu puşt
- +1 yıl
Orspu çocuğu orspu
- +1 yıl
La oğlum yeter la ımına koyim ikinizin kavgasını da si*keyim darlandım la
- +1 yıl
Selinde selin yok diyorum oğlum kız yazmadı diyorum anlamıyon mu la
- +1 yıl
Tamam abi sen sakin ol ben seni sevdim en azından yardımcı olmaya çalıştın
- +1 yıl
Dedim
- +1 yıl
Artık buraya yazma istek attım kabul et özelden yazim
- +1 yıl
Numara versın dıyor
- +1 yıl
Abi Yazmamış ki bu kardeşim
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Ämsiz yaşamak zor olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
03 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
Bu herif soruyu sormuş da bana engel atmış😂😂 bir adını etıket yapsana bacım
Tabikiiiii evettttttt🙄
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi