Hiçbir ülke tıpkı bizde olduğu gibi kendi milletini gömüp başka milletleri yüceltmemiştir. Biz Türk erkekleri maalesef artık Türk kızlarına göre sapık, odun, abaza olmaktayız. Fakat böyle düşünen kadınların hepsi maalesef bu tarz maço, serseri, kabadayı erkeklerden hoşlandığı için bile bile lades demektedir. Sonrasında ise soluğu mahkemede almaktadırlar. Ben de bir Türk erkeğiyim ve hiçbir zaman kadınların kalçasına, göğüslerine ilgi duymadım. Ayrıca gariptir ki; Koreli erkekler, veya yabancı erkekler Türkler ile yaptıkları röportajlar da hep sahte ve yapmacık bir şekilde tatlı görünmeye çalışıp Türk kadınlarını sözde beğendiklerini söylemekte ve yabancı medyaya karşı ise Türkler ve Türk kadınları hakkında mangal da kül bırakmamaktadır. Ve dahası günümüz ergen kızları tarafından toz pembe olarak görülen G. Kore'de kadına şiddet ve tecavüz oranı yayınlanan haberlere göre %80'dir. G. Koreli kadınların burun kıvırması sonucu masum, tatlı bir o kadar da saf kızları hedef alan G. Koreli erkekler kendi akıllarınca Türk kızlarını tavlayabileceklerini zannetmektedirler. Hatta durum öyle vahimdir ki; sokaktan G. Koreli bir çöpçü geçse sırf Koreli olduğu için imzasını alacak milyonlarca kız vardır bu ülkede. Bir de işin en trajikomik olanı Koreli tüm erkekleri G. Kore'de ki oyuncu, şarkıcılar kadar yakışıklı zannetmeleri, bir diğeri ise; orada ki tüm erkekleri romantik ve Türk kızlarını seven erkekler olarak görmeleridir.Bu resim herşeyi açıklamıyor mu sizce de ;)
Öncelikle bu kadar cahilce düşündüğün, altına da yakışıklı bir erkek vs bulabileceğin en çirkin yüz ifadesini takınmış bir erkek koyman bile senin yerine utanmama sebep oluyor. Siz erkekler rus kadınları mükemmel diyip türk kadınlarını gömerken sorun yok? Millet koreli erkekleri çekici bulunca mı sorun var? Hele bide şu genellemeleriniz yok mu... isyan ederken türk kızlarını gömen sensin. Cidden bi insan nasıl bu kadar küçük bir beyine sahip olabilir aklım almıyor. Ben şahsen koreli erkekleri de çekici bulurum türk erkeklerini de. Her kız maço, kendine kötü davranan erkekleri istemiyor bunu da o küçük kafanda yer bulursan sokarsın. Bu ne rezalet ne aptal bir düşüncedir? Cidden cehalet kelimesinin beden bulmuş örneğisin. Altta eklediğin fotoğrafta sağdaki o eziklediğin koreliden bir farkın olmadığına da adım gibi eminim. Az ağla.
3
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne kadar da sinir olmuşsun ayrıca genelleme yapmadım ben erkeklerden de örnek verdim ilk cümlemi okursan anlarsın burada cahilce konuşan sensin şu üsluba da bak bi allahım yaa 😂
ilk cümleni okurken de güldüm şahsen hala daha gülüyorum burada ince bir ayrıntı var ben güney koreye gitmiş biri olarak koreli erkekleri kendi gözümle gördüm ve kendi gözümden koreli erkek resmi seçtim ve türkiyede gördüğüm ortalama erkek tipini de sol tarafa koydum
Alttaki yorumları okudum da bide öyle bir kıskanmışsın ki koreli erkekleri, cidden bu kadar belli etme. Koreli bir sürü kız erkek karışık arkadaşım oldu hepsi birbirinden nazik tatlı insanlar. Bu kadar kudurmak iyiye alamet değil acilen psikolojik destek almanı öneririm. Bide beyin geliştirici egzersizler yap, yardımı dokunur belki durum vahim. İyi günler cehalet.
imkanım varsa yabancı birini alırım insana değer veriyorlar, samanlıkta iğne aramaya benziyor Türkiye de düzgün kadın bulmak, zaten 1 tane kalbim var onu da egosu tavan yapmış kızlarla harcayamam, ha kadın var mı çok 2006 yıllarında internet cafem vardı internete çok gezerdim o zamanlar kızlara selam yazınca adam gibi insan gibi cevap verirlerdi hoşlarına gitmez se kusura bakma derlerdi giderlerdi şimdi en çirkin kızlara bile yokluktan cahillikten cinsel doyumsuzluktan sen büyüksün sen şöylesin diye diye ego yaptılar adam beğenmez oldular haliyle diğerleri örnek aldı yıllar geçtikçe iyileri var mı var ama dediğim gibi mücize lazım ben yıllar önce bıraktım bir kıza yazmayı Selam diyorsun git be sapık kardeş bu nasıl bir tepkidir nasıl anladın hayret bir olay neyse umrumda değil kendi ettiler kendileri bulsun şurada az bir yıllarım kalmış ölüp gidecem mekan size kalacak siz düşünün.
İmkanınız varsa yabancı dil öğrenin meslek edinin yurt dışına çıkın bende tavsiye yatar kalkar dua edersiniz, kaliteli bir hayatınız olur nefes aldığınızı hissedersiniz, bir otama girdiğinizde insan olduğunuzu bilirsiniz.
Yaa ahahaha çok tatlislar da benim tercihim değil. Türkçüyüm. Elbette Türkiye'de doğanları da kapsar tercihim. Bence koreliler güzel. Pek erkeksi değil diye düşündüm
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
öyle olduğu için zaten düşmansınız türk erkeklerine :) biliyordum bunu ama neyse
ben şahsen rus esmer kızları beğeniyorum (siyahilerden bahsetmiyorum) ama evlenirsem türk biriyle evlenirim ama ülkede bize kız kalmazsa yapacak birşey yok tatlım yabancılarla evlenicez 😂