Bir erkek neden belirli bir kızı hayal eder?

İş yerinde bir adam var. Ara sıra beni evime ya da gideceğim yere bırakıyordu, sohbet sırasında iltifatlar ediyordu, para da gönderdi bir keresinde. Beni görünce mutlu olduğunu söylemişti bir defasında. Ben biraz utangaç biriyim, bu yüzden "sürekli seni düşünüyorum, sana nasıl yardım edebiliriz diye" demişti. Söylediğim benimle ilgili şeyleri de unutmuyordu. Hava soğuk olduğunda kalın giyinmem için beni uyarıyordu. Bir gün hava soğuk mu diyip elime dokundu bir saniyeliğine. Erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz şeyler söyledi. Bana araba kullanmayı da öğretiyor. İlgisi olduğundan şüpheleniyordum bazen ama içinde yaşıyor gibiydi. Bir gün beni yine eve bırakmıştı, biraz sohbet edelim dedi arabada. Sonra ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ve sonrasında beni öptü. O an tepki gösterdim biraz. O gün itiraf etti benden hoşlandığını. Özür diledi defalarca kez. Ama benim de aklıma düştü bir kere. Görüştük birkaç kez daha. Yakında yurtdışına taşınacağım. O da biliyordu, sorular sordu bir gelişme var mı diye. "Gidiyorsun yani" dedi. Burada üniversite sınavına girmemi istiyor," belki gidemezsen ikinci bir planın olsun" dedi. Sınav ücretini de ödeyeceğini söyledi. Geçen gün görüştük, o gün erkek arkadaşımla ilgili bir şeyler sordu. Ben de "iyi gidiyor" dedim, "mutsuz gibisin sanki" dedi. "O adam sana göre değil" dedi. "Bence ilişki yapma, önce kariyerine ve iş hayatına odaklan" dedi. O gün biraz yakınlaştık. "Her gece seni düşünüyorum" dedi o an. "Her yerini öpmek istiyorum" dedi. Uzun zamandır bu anı düşünüyormuş. Bana bir şeye ihtiyacın var mı diye soruyor görüştüğümüzde hep. Maddi manevi bir şeye ihtiyacın olduğunda söyle dedi. Neden sizce?

Bir erkek neden belirli bir kızı hayal eder?