Bir yengec burcuna sevdaliyim , ama o beni seviyor mu bilmiyorum. Henuz iliski dusunmuyor. Yengeç burcu geri gelir mi yani daha once reddettigi birine doner mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncell yengec burcu olan varsa bana akil verebilir mi ama ben mesaj atamam
Özgüvenli, kesinlikle yılışık olmayan, dürüst, sadık, esprili de olursa tamamdır. İlk etapta tipe baksa da sonradan önemi olmayacaktır
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste biz tam o konuya gelemedik , tipimden oturumu reddetti yoksa baska bir sey bulamadim ama o kadar guzel bir kiz ki , bu yasina kadar galiba sevgilisi olmamis.. hanim efendi oturmasi kalkamsini bile ogretmen ayni zamanda
Kolay kolay sevgili olmazlar kimseyle zaten. Eğer en ufak bir güvensizlik sezdiyse anında soğur. Tipten dolayı da olabilir ama zamanla bu durumu görmezden gelir tam anlamıyla sever👌
Bilmiyorum ya onun bana donmesini beklemekten basak çarem yok , beni seviyor mu sevmiyor mu? Onu dahi anlamiş degilim. Bana takintili diyoe ama 3 4 senede toplamda ona yazdigim 6 7 kere olmustur sirf o rahatsiz olmasin diye uzaktan sevip. dua etmekten baska çarem yok
Sadecw baan degil herkese hayir diyor , yani iliski dusunmuyor tek umudum onun bana yazmasi buda cok zor ihtimal ama umudumu kaybetmeyecegin dua edip sabredecegim
Galiba anladigim kadariyla sende birini reddetmisin eger kalbin boş ise ona bir sans vermelisin ben cok isterdim bana sans vermesini ama zor oldugu bende biliyorum bende bir syelere inanmak inandirlirmak istiyorum
Çok kişi şans istedi defalarca ama kimseye vermedim o şansı anca aşık olursam veririm o şansı. Mantık insanı değilim ben duygularımla hareket ederim. Mutsuz olacağım bir ilişkide ne umut veririm nede şans veririm.
Rica ederim ama kabul etmemesinin nedeni seninle aynı duyguları paylaşmıyor oluşu. Kafanı başka şeylerle meşgul et onu hayatının merkezinden çıkarmalısın
Iste bende bundan emin degilim seviyormu kalbinde ben mi varim baskasi mi var bilmiyorum mesaj dahi atamiyorum toplasa 3 4 senede 6 7 kere yazdim yazdigima pisman etti , simdi yazmaya korkuyorum tek umudum onun bana yazmasi
Kızlar Ne Diyor
Özgüvenli, kesinlikle yılışık olmayan, dürüst, sadık, esprili de olursa tamamdır. İlk etapta tipe baksa da sonradan önemi olmayacaktır
Iste biz tam o konuya gelemedik , tipimden oturumu reddetti yoksa baska bir sey bulamadim ama o kadar guzel bir kiz ki , bu yasina kadar galiba sevgilisi olmamis.. hanim efendi oturmasi kalkamsini bile ogretmen ayni zamanda
Kolay kolay sevgili olmazlar kimseyle zaten. Eğer en ufak bir güvensizlik sezdiyse anında soğur. Tipten dolayı da olabilir ama zamanla bu durumu görmezden gelir tam anlamıyla sever👌
Bilmiyorum ya onun bana donmesini beklemekten basak çarem yok , beni seviyor mu sevmiyor mu? Onu dahi anlamiş degilim. Bana takintili diyoe ama 3 4 senede toplamda ona yazdigim 6 7 kere olmustur sirf o rahatsiz olmasin diye uzaktan sevip. dua etmekten baska çarem yok
Umarım kavuşursunuz diyelim o zaman😊. Yengecin zaafını kullanırsan yani kendine alıştırırsan gerisi kolay
Amin insallah zaafinu bulmam imkansiz
Yengeç kadını hayır demişse bitmiştir o iş sonradan sevmez 🤞
Peki ama sunu biliyeoun hayat varsa umut vardir.
Zor yaa
Sadecw baan degil herkese hayir diyor , yani iliski dusunmuyor tek umudum onun bana yazmasi buda cok zor ihtimal ama umudumu kaybetmeyecegin dua edip sabredecegim
Aşık olursa başkasına ya da aşık olmuşsa önceden şansın hiç yok
Bana neden hayir dediginin sebebini soylemedi , neyse tesekku ederim yorumun icinb
Rica ederim baş harfi neydi peki
R ogretmen kendisi
Peki hoşçakalın..
Neden sordunuz oğrenebilir miyim?
Sizde hoşcakalin
Merak ettim
Pardon ikis ismi var ilk isminin ilk harfi A ikinci ismini R Soyadi Ö
Neyse tesekku ederim yorumladiginiz icin. Tek bildigim onu ondan vazgecebilecek kadar çok sevmek onun bir gulusune dunyalari degismezdim
Tamam 😊
Sizdemj yengeç burcusunuz
Evet
Peki iyi geceler size
İyi geceler💫
Bir yengec burcu olarak bana ne onerirsin mesaj atamam ama ona
Aranızdaki ilişki nasıl tam olarak
Iletisim yok tek tarafli diyelim
Kaç kere şansını denedin
7 8 3 4 sene de yani beni takintili olarak goruyordu
Dogumn gununde video yapip yediye etmistim
O zor ben sana söyleyeyim artık onu unut ve yoluna bak kabul et artık bence
Ah unutabilsen zaten ben yapacagim ama yok yani
Başkasına şans ver
Yok henuz baskasina sans verme durumum soz konusu degil. Zaten 1 2 yil sonra evlenir bende o zaman yoluma bakarim
Sen bilirsin eziyet etme kendine
Galiba anladigim kadariyla sende birini reddetmisin eger kalbin boş ise ona bir sans vermelisin ben cok isterdim bana sans vermesini ama zor oldugu bende biliyorum bende bir syelere inanmak inandirlirmak istiyorum
Onun o gulusu bu eziyete değer eger hic asik olduysan ne dedigimi anlarsin
Çok kişi şans istedi defalarca ama kimseye vermedim o şansı anca aşık olursam veririm o şansı. Mantık insanı değilim ben duygularımla hareket ederim. Mutsuz olacağım bir ilişkide ne umut veririm nede şans veririm.
Ask hemen olunacak bir sey degil once seversin sonra ilmik ilmik onun sevdasi vucudun her zerresine kadar hisesetmelisin
Evet aşık oldum ve yıllar geçsede başkasını hayatıma alamıyorum. Eğer tekrar aşık olursam anca öyle başka türlü zor. Aklımda o varken çok zor.
Al bende o kadar senin meslegin nedir?
Sevgi aşktan sonra olan bişey ve kuvvetlendiren bir duygu. Sevgi zaman, yaşanmışlık ve anılarla olur. İnsan aşık olacağı kişiyi seçemiyor
Öğretmen
Sen o olabilir misin ki? Hangi universite ne zaman mezun oldun
Ben değilim 😊
Senin burcun ne
Insan var olani sevmez onu yokken dahi sever karisilik beklemeden sever ve onun ayagina tas degmesin diye dua edendir asil seven ama deger bilinmedik
Oğlak burcuyum ne ogretmenisin ve nerelsin oysanda soyle yani
Hakkında hayırlısı olsun derdi veren Allah dermanı da verir
O değilim gerçekten.
Aminn insallah verir , sen misin o dogruyus soyle en azinda neden kabul etmedigini ogrenmis olacagim
O değilim ama kabul etmeme sebebini kendisine sormalısın
Sormustum cevap alamamistim. Neyse teskkur ederim
O atana o gelene kadar ona mesaj da atamam
Rica ederim ama kabul etmemesinin nedeni seninle aynı duyguları paylaşmıyor oluşu. Kafanı başka şeylerle meşgul et onu hayatının merkezinden çıkarmalısın
Ay edebilsem olmuyor hayirlsii insallah dedigin gibi degildir
Allah yardımcın olsun. Hoşçakal🖐️
Hoscakal ama halen o musun diye dusunuyorum ama neyse iyi geceler
Peki tekrardan hosçakall
Burç ve meslek tesadüftü sadece vallahi ben değilim
Peki oyle olsun bakalim
Yaşta tutuyor galiba
Benim 2 ismim yok rahat o olsaydım söylerdim yalan söylemem ben
Isminin bas harfi ne
Aynısı değil
Peki ozur dilerim sizede rahatsiz ettim
Ya gerçekten ozur dilerim , seni o sandigim ondan bu kadar
Sorun değil hoşçakal🖐️
Bana sormak istedginin var mi
Hayır yok
Yengeç kadınlarını bilmem ama yengeç erkekleri mükemmel seviyor aşkı en hakeden burç
Döner ya ondan daha güzel bi kızla ilgileniyomuş gibi yap
Sanmiyorum doneceginj
Yengeç sevdiğinden emin olup sonra şüpheye düşerse döner
Iste bende bundan emin degilim seviyormu kalbinde ben mi varim baskasi mi var bilmiyorum mesaj dahi atamiyorum toplasa 3 4 senede 6 7 kere yazdim yazdigima pisman etti , simdi yazmaya korkuyorum tek umudum onun bana yazmasi
Niye o kız
Bu arada sevgili oldunuz mu hiç
Sevgili olmadik ama 1 2 defa konustuk bir ani bir anina tutmuyor.. onun o guzel kalbine o doğal guzelligine gulusune kalp mi dayanir? Sevdalandim
Amaan sana kız mı yok kanki denemişsiniz olmamış
Tam deneme sayilmaz ama , kalbime soz dinletemiyorum bir kac kiz ile gorusmej istesim unuturmuyum diye ama yok olmuyor