Kova Burcu erkeği seven varı kadınlar?
Kova Burcu ♒ erkeği olarak soruyorum. Ben pek inanmamda mera ettim. Seven sevmeyen inanan inanmayan cevap verebilir mi?
Kova Burcu erkeği seven varı kadınlar?
Kova Burcu ♒ erkeği olarak soruyorum. Ben pek inanmamda mera ettim. Seven sevmeyen inanan inanmayan cevap verebilir mi?
_Mehmet_Durmaz_ sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
İkizler burcu kadını olarak kova erkeğini çok sevmekle birlikte fazla flörtöz buluyorum tamam ikizler de flörtöz ama ben boğa burcu etkiliyim sabitliyi de seviyorum ve kıskanç biriyim ama kova erkeklerine hep hayrandım
Kova burcu zaten flörtüz olmuyor daha özgürlükçü daha koskanc değil (ki o huyuma katılmıyorum ne kadar yabani gözükse de kadınıma öyle 1 mt. yakın ya da cıvık cıvık hareket ederse kafa göz dalarım) ama dediğin gibi çok flörtü değiliz daha çok arkadaş canlısı. Biraz vurdum duymaz, biraz buraları ben yarattım havamız var ama bir o kadarda alçak gönüllüyüz. Ne b*kuz bende anlamadım hepsinden var. İkizler gelince ben pek araştırmam burçları gece gece aklıma başka soru gelmedi de @minneteylememm ikizler hele kadınsa korkun diyorlar doğru mu?
Ama kova burçları gerçekten çok arkadaş canlısı herkesle anlaşmayı arkadaş olmayı çok seviyor mesela bizim sınıfta tanıdığın biri vardı eskiden o da kovaydı herkes de çok konuşan biriydi hatta kızlar onun onlara aşık olduğunu falan düşünüyordu ama halbuki kendi karakteri böyleydi ben de öyleyim mesela iletişimi çok seviyorum iletişim kurduğum insanlar onlardan hoşlandığımı düşünüyor halbuki sadece meraklı ve iletişim canlısıyım kova erkeklerini çok severim tabii akrep erkeği gelene kadar nenejej
@meliketefrikxx askilotum bende biliyorum seni inan tanıdım dedim ya zaten enerjini sevdim. Ama ben öyle herkes benden hoşlanır havasına girmem. Ama bir ortamda asla geri kalmam olayı üstüme kolay çekerim ama herkes benim olsun tribine girmem. Kova burçları özgürlüğü sever derler ama bilemdikleri bir şey var bağlanamaz bağlanmaz 10 kız götürür ama 1 kız gelir tüm hayatını s*ker çünkü bir bağlandı mı dünya onun ekseninde döner onun için ki başıma 3 kere geldi yaşım 26. 14 yaşından bu yaşıma 12 yılda 3 kız fena öptü beni o elden gelip geçen 20 30 kızın inkitamı derim hep. Ama kovayı kendinize aşık etmeyin bunaltır sevgiden kova erkeklerine sorablrsnz
@meliketefrikxx ile aynı yerde aynı yaşta olsak kafa yapımız süper uyar asla sevgili olmazdık ama sağlam kafa sağlam kanki olurduk enerjisi aynı benim gibi üstelik hiç görmeden hissettim
@minneteylememm öyle Mine ama sevgili olduk mı da ağır oluyor 25 kızla falan eglencisine takıldım 3 kız sevdim hepsini intikamını aldılar benden var bizden arkadaş olsun sevgili olmayalım biriyle olursakta takılalım öyle çünkü sevdik mi kötü seviyor orta da kalıyoruz ayrıldığım o 3 sevgilden her ayrıldığımda Tripkolic - Son Sözüm var dinlersen defalarca dinler ağlardım
@minneteylememmMi ne o etiketledigim melike aslında sen olacaktın başta o çıkınca hep yeni farkettim duzelltemedim
Şöyle söyleyeyim ben kolay kolay sevgili olmam kimseyle çünkü özgürlüğümü aşırı düşkünüm ama çok flörtöz olduğun için o kişi bana ilgi göstersin de isterim açıkçası zaten erkeklerde çok daha iyi anlaşıyorum yani onların mizah anlayışı bana uyuyor kova burcunu gerçekten çok seviyorum kova ile çok iyi arkadaşlıklar kurdum hayat boyu
Minecim sana takip attım seni etiketlemek isterken dikkatsizce başkasını etikeledim bu soruyu siliyorum takip kabul edip takip atarsan sevinirim
Size iyi sohbetlerrrr
@meliketefrikxx askilotum burada kıza da ayıp oldu biraz ona cevap verecekken alışkanlık seni ekietletmisim teşekkür ederim muhabbet bitti ztn
piki
@meliketefrikxx bıgun sana aşık olacam ama tarih veremem
30 dk içinde istmyrm ya da cvp vermezsen iptal edeceğim siteyi
İptal et iyi olur bayuuu
@meliketefrikxx peki sen bilirsin iyi günler sana