İnsanlarla konuşunca bunalıyorum. Telefon bağımlısı oluyorum ama baya aktifim. Konuşmasam bunalıyorum bensiz olmasın falan. Çok mutsuzum ya aşık olsam iyiydi.
telefonla çok muhabbet ediyorsun.. tahminen 4 den fazla da flörtün vardır... sana yavşayanları saymıyorum bile... yav senin dikkatini çekecek bir tane cümle kurulmaz.. gözlerin çok güzel.. sende içinden ha str dersin :)
birgün adamın biri.. envai çiçeklerin olduğu bir bahçe görür.. dayanamaz girer bahçeye.. bir çiçek almak ister.. tam eğilir koparacakken başka bir çiçek görür daha güzel.. ona yönelir.. tam koparacak bakar daha güzeli var... bu böylece bir bahçeyi dolaşır.. ama bir çiçek koparamaz... sana dürüst oldum sadece.. osrb demek istemedim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benide yoruyor musalla tasina yatıp dinlenesim var.
aşık olmak iyi mi sence? aşık olunca mutlu mu oluyorsun?
Hayır ama sıkıldım değişik insanları umursamaktan. Tek bi kişiyle her şey güzel olmasa da olur ama daha güzel.
bilemicem öyle diyorsan öyle olsun umarım aradın gibi biri çıkar karşına
tek kisiyle neden konusamiyoesun
Arkadaş çevrem bu flört değil
anladim arkadas cevresi bi yerden sonra bayiyor. insan sevmek sevilmek istiyor. onun icinde deneme yanilma yoluyla florte basliyor yani benim dusuncem
Öyle de istemiyorum bilmiyorum artık nasıl olur
umarim diledigin gibi ask hayatin olur
seni aşk kesmez... pokere başla..
Neden kesmesin ki 😢
telefonla çok muhabbet ediyorsun.. tahminen 4 den fazla da flörtün vardır... sana yavşayanları saymıyorum bile... yav senin dikkatini çekecek bir tane cümle kurulmaz.. gözlerin çok güzel.. sende içinden ha str dersin :)
Bilmiyorum değer biri olsa öyle olmaz
sen sevecek hatunsun... sevilecek hatun değilsin
Bence sevilecek biriyim çok da güzel severim. Bu anlattığım arkadaş çevrem orsp muamelesi yapma
birgün adamın biri.. envai çiçeklerin olduğu bir bahçe görür.. dayanamaz girer bahçeye.. bir çiçek almak ister.. tam eğilir koparacakken başka bir çiçek görür daha güzel.. ona yönelir.. tam koparacak bakar daha güzeli var... bu böylece bir bahçeyi dolaşır.. ama bir çiçek koparamaz... sana dürüst oldum sadece.. osrb demek istemedim..
Ben kendimi aşktan soyutladım korku sanırım. İnsan denemiyorlar veya süzmüyorum.
Denemiyor*
uykum var hatun.. sorunun cevabı sende.. hadi kolay gelsin sana..
Bende mutsuzum aşk yok
Vallaha bende🤷🏻♀️
Ben de yorgunum