Arkadaşlar yarın Ankara 'dan görücü gelecekmiş kız ailesi ile geliyor, o beni görmüş beğenmiş durumu ailesine anlatmış ve annesiyle benim annem konuşup anlaşmışlar, ayrıca bir başka sorun daha var kız biraz zengin bir aileden geliyor yurt dışında evleri ve kızın kendine ait ferrarisi var ama benim ise sadece bisikletim var kız beni buna rağmen ister mi? Son olarak bizimkiler sen kahve yap kıza götür iyice seni süzsün dedi, kahve nasıl yapılıyor bilmiyorum stres oldum çatıya çıktım sanırım burda sabahlayacağım... neyse bana ne önerirsiniz?
Sakın evlenme benim eski sevgilim de görücü usulüyle evlenmiş hiç mutlu değildi bana ilk başta söylememişti tabi haberim yoktu bundan ayrıldım zaten bunları söyledi bana sende o hataya düşme sakın ilerde mutsuz bi evlilik yaşayacağına tek kal daha iyi
Çok şanslısın Taci, kabul etmelisin. Yani ailen bu isteme töreninde seni kıza vermeli. Türk kahvesini kıza verirken içine biraz tuz atmayı sakın unutma.
Şimdi bu kızı etkilemek için önce marjinal olduğunu göstermelisin. Kahveye tuz koyarlar, sen bunu yapmıyosun. Tuz yerine karbonat ve çamaşır suyu ekle. Biraz da üzüm sirkesiyle acılı şalgam koy ve ikram et. Kız kahveyi içemezse yüz verme. Zor erkek imajı ver. "Beni ne daktırlar ne mühendisler avukatlar siyolar generaller istedi de ben gitmedim hıh" de. Gelişmeleri yaz buraya. Tabi kızın yanında telefona bakarken "Napıyosun aşkım" diyebilir. Sen de "Arge departmanımdan uranyumla ilgili bildirim geldi de ona bakıyorum bebeğim" de. Etkilenicektir.