Aldatmak bağımlılık yapar, bir kere aldatan hep aldatır deriz ama aynı kişi için. Sizden önceki ilişkisinde aldatmışsa sizide aldatacağını düşünür müsünüz?#whisky 🥃
Daha önceki ilişkisinde aldatmış birinin sizide aldatacağını düşünür müsünüz?
Aldatmak nörolojik, psikolojik bir rahatsızlıktır. Mütemadiyen ruhsal, mental problemler ile ortaya çıkar. Cinsel doyumsuzluk ve duygusal boşluklarda hissetme dürtüsü temel etmenlerdir. Aldatma geçmişi olan birinin, aynı şeyi yapmayacağının bana garantisini sadece "bir daha yapmam artık" deme sözü mü veriyor? Hiç sanmıyorum. Her zaman şüphe ile bakılacak bir durum. Evet bir tutam önyargı mevcut; fakat tam anlamıyla neden güveneyim ki ona? Buna inandıramaz hiçbir şekilde. İçinde var olan dürtü belki zamanla yatışsa da bir gün hortlamayacağını nereden bilebilirim ki? Aldatmayı huy edinen, bundan bambaşka zevkler alan bireyler var cinsiyet ayırmaksızın. Yalan söyleyen, aldatan ve güveni bir kez sarstığında tekrar anlaşmayı düşünen insana kendini yem eden varsa buyursun... Ben kimsenin oyuncağı değilim. Geçmişinde aldatan kişi geleceğinde de bunu gerçekleştirir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Burdan bir ilişki yaşamıştım. Bir erkeği takibe aldı çıkart dedim çıkartmam dedi Bunun gibi bir kaç olay oldu. Bende birisiyle konuşmaya başladım ssleri ismi kapatıp attım buna fıttırdı. Umurumda bile olmadı hak etmişti
Evet düşünebilirim ama şöyle bir şey var, ben daha önceki ilişkilerimde aldattım ama 1 sene boyunca ilişkim olduğunda hiç aldatmamıştım kişiden kişiye değişiyor...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çok büyük sevdiğim, aşık olduğum kadın evliydi. Onunla öyle büyük bir aşk yaşadık ki, birbirimize dokunurken yanardık resmen... O eşinden bir süre sonra ayrıldı fakat aklımda hep soru işareti oldu. "Acaba bana da ihanet eder mi?" diye...