Sevgilimle bir ortamam girdigimizde veya bir yere gittigimizde falan hic elimi tutmuyor sarilmiyor opmuyor ikimiz tekkende oyle hic ilgilenmjyor telefonuyla ugrasiyor beni aldatmadiginida biliyorum ama seviyor mu onu pek cozemedim be yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım sen biraz yakınlaşmayı denesen sen tut elinden ne bilim bir cafeye falan gittiğinizde yanına otur sırnaş biraz sen böyle anlatınca biraz tuhafıma gitti benim sevgilimde yapışır ulu orta yerlerde öper sarılır kolunu boynuma atar
04 Yorumla
Soran+1 yılYa cocukta hic yakinlasma yok insan bir sarilir dimi o bile yok yani benj yaninami yakistirmiyo falan desem oyle olsa barismak istemezdi geri donmek istemezdi napmaliyim ben :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman oturup konuşsana bu konuyu onunla neden bana karşı soğuksun de mademki yalnız kaldığınızdada yakınlaşmıyor belki vi sorunu vardır..
Öncedendemi böyleydi yoksa yenimi?
Soran+1 yılHep boyleydi. Dun ilk defa basini omzuma yasladi falan yolda bir elimi tutuyo o kadar oda bazen yani cafede falan hic takmiyo umursamiyo
Cevap sahibi+1 yılBence bu konıyu konuş sen onunla
En İyi Cevaplar
+1 yılLinç edilmekten kurtarıyodur seni :) Yani heryerde sanki kız kaçıcakmış gibi sarılan insanlar var. İşin şakası dışında ona uygun bir dille söylemelisin. Eğer böyle olacaksanız yanından geçen erkekten ne farkı kalır
08 Yorumla
Soran+1 yılDimi bak iste hic benimle ilgilenmiyosun diyorum yanindayim ya iste kizim daha ne istiyosun falan diyo elini omzuma bile atmiyo dine duskun bir insanda degil ayrilmiyoda benden anlamiyorum
- +1 yıl
Söyle bence bunları ona. Yanında olması senin için ne ifade ediyor o önemli? Yalnızkendemi böyle yoksa normal odunluklarımı?
Soran+1 yılNormaldede boyle hep boyle ilk sevgilisi falanda degilim uzun iliskileride olmus bide bizim 3 ay oldu rahat hala ayni
- +1 yıl
O zaman onda bir sorun var demektir. Seni sevmiyo sadece sevgilisi olsun diye takılıyodur. Yakında sana kardeşim dese şaşırma. Ama sen yakınlaşmaya çalış. Her fırsatta onu sevdiğini dile getir. Hala böyle devam ederse gerçekten bir sorunu vardır. Ayrıl o zaman
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim denicem. Anlamadigim etrafinda cok kiz var neden ben yani madem maksat sevgilim olsun havalari neden ben onuda anlamiyorum
- +1 yıl
Ona sormalısın cevabı biz değil o çok daha iyi biliyordur. Rica ederim bu arada :)
Soran+1 yılSagol herseh icin konusucam iyi bayramlar bu arada :)
- +1 yıl
Rica ederim. İyi bayramlar :)
dini bir gerekçe yoksa her erkek sevdiğini ellerinden tutmak, koklamak , öpmek ister eğer öyle birşey yoksa erkek arkadaşında gerçektn sana karşı hislerinde bir terslik olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıldindar falanda degil gercekten degisik
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. namusuna saygı duyuyor
bu çocuğu sakın kaçırma00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
Erkek arkafasini get8rsene yankma harbiden elini sıkıp adamsn diyeyim kizim ne istiyosun demekki sanna onem veryo cekiniyo utaniyo zaman ver cocuga az =)
01 Yorumla
Soran+1 yılHic oyle cekingen biride degil ama bakalim tesekkurler :)
+1 yılolabılr aslında cok cok anormal bır durum degl bu bazı erkekler boyledır cok sevdgm kız arkadasmn elnı bır aralar bnde sokak ortasında felan tutmazdm pek fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bide soyle bir durum var bu benimle ilgileiyor falan diye ayrilmistim ben bundan tekrar gelip barismak istedi etrafinda 100lerce kiz var biliyorum hic birini iplemiyor beni istiyor cozemedim cocugu
Kusura bakma ama çok saçma davranışlarda bulunuyor. Ne demek ilgilenmiyor ya ne biçim sevgili. Bence bu durumu onunla konuş ve kendine çeki düzen vermezse bas tekmeyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bır yaratık o masallah helal olsun.. telefon elınde olup ılgılenmemesı kotu.. sen sogu dıye adeta cabalıyor !
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım diye bitirdim tekrar barismak istedi beni sevdigini soyledi ama neden boyle bilmiyorum. İnsan istemedigi birine zaten donmez ki anlamiyorum
- +1 yıl
sıkılman gayet normal cok bıle durmussun..
o elıne telefonu alıp kurcalamya devam etsın boyle sevmek olmaz..
Soran+1 yılBu konuyu ona acik acik soylersem cocuk beni yanlis anlarmi ya
- +1 yıl
yoo neden yanlıs anlasın kendıne cekı duzen verır.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının yanında yapmak istemiyor olabilir. Bende çok sevmem yani gösteriş yapıyor gibi. Ortam içinde elinden tutmadı diye aldatıyor mu acaba ama eminim aldatmıyor demek saçma.
00 Yorumla
+1 yılOna sokulacak olan sensin , sen dişisin , harekete sen geçireceksin o değil ama elini tutmaması ayrı bir dava.
00 Yorumlatopluluk içinde yapmaması gayet normal, başbaşa kaldığınızda sen ucundan bir koklat gerisini ona bırak ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim demek istedigim bu tarz seyler degil ele ele tutusmak sarilmak falan daha fazlasini ben istemem zaten ama bunlarida yapmiyor basbasaykende yapmiyor
Soran+1 yılBen asla yapmam :D seviyo mu beni nasil anlicam gozlerime hic bakamaz mesela
Onun yakınlaşmasını beklemeden bir kere sen yakınlaş seksiliğini kullam ona karşı tahrik et baktın halen aynı sıkıntı büyük o zmn işte:-)
00 Yorumlayakınlaşıncada sapık benle yatmak için çıktı diyosunuz :D
011 Yorumla
Soran+1 yılO anlamda yakinlasmaktan bahsetmiyorum sarilmak elele tutusmak falan daha fazlasini ben istemem zaten ama iste bu bile yok cocukta
Soran+1 yılNe ilki ya kac tane sevgilisi olmus kiz ortami falanda cok niye beni istiyo anlamiyorum yaninada yakisiyorum ne yapmak istedigibi cozemiyorum ve hep benimle gelecege dair seyler konusuyo
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama ne biliyim insan sevdigiyle ilgilenir sonucta
Soran+1 yılKirilir falan diye bisey soylemekte istemedim neden boyle bilmiyorum tamam konusucam
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Soran+1 yılDimi konusayim bari. Bide surekli gorusuyoruz 2 gunde bir beraberiz
biri taktik vermiş yanındayken sallama kaçan kovalanır muhabbetini anlatmış onu uyguluyodur abartmış tabi :D
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahah ee napcam ben buna :D
Soran+1 yılAhah tesekkur ettim :D ayrilsam mi ya insan sevdigine sarilir oper abi gay mi bu cocuk
Soran+1 yılSaka maabinda sey ettim beni canim :D
+1 yılÇekingendir ve yanlış anlaşılıp seni kaybetmek istemiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim boyledir :(
+1 yılIlk bulusmanda dudaklarina yapis seni uzmemek icin ilk atagi senden bekliyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
Ne var ki yakinlassin istiyorsun. Al sana sifre.
Soran+1 yılYuh oyle sey yapamam cocuk dicek nasil bir kiz bu :D
- +1 yıl
Belli ki oda senin tepkinden korktugu icin sana yanasmiyor belkide cok utangac. Ilk hareketi sen yap. Ne olacakki.
Soran+1 yılNapiyim mesela dudaklarina yapismam kesinlikle :D
- +1 yıl
Onun sana ne yapmasini istiyorsan sen ona onu yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılS. ikse niye s. kti acaba diye sorarsiniz la siz ne farkli varliklarsiniz kizlar ya :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş yakinlassa sikiliyorum asiriya gidiyor dersiniz yakinlasmasa niye böyle dersiniz sizin bir ortaniz yokki bacim be anlamdik gitti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenden utanıyor.. anlamadigim tekken derken?
www.google.com/m00 Yorumla
+1 yılTelefonu elinden al ve dudaklarina yapis ya da sarıl
00 Yorumla
+1 yılbence biraz utangaç olabilir dışarda senleyken takma geçer zamanla iyice
00 YorumlaTelefonu elinden al benimle ilgilenmesene biraz sen de. Böyle masum masum bakarak ")
00 Yorumla
+1 yılilgisini çekmiyosun demekki. millet gay demesin diye takılıyordur :D ya da harbi gayda olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılDusunmedim degil :D
- +1 yıl
Yani herşeye hazırlıklı ol. ne ateş kızlar var ama gidiyorsun lezim diyor :) dönüyorsun :D
Soran+1 yılYok be degildir nasil anlicaz :D
- +1 yıl
Çok riskli bişey , bakire değilsen seviyorsan deneyebilirsin belki , soyuncaksın onunla evde kaldığında işte ozaman görceksin gerçeği :)
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
yani en etkili çözüm bu , ama bakireysen deneme acı sonuçlar olabilir sonra :=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakınlaşsa abaza dersiniz -Yakınlaşmasa birşey dersiniz ben çözemedim sizin olayınızı :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSarilmaktan el ele tutusmaktan bahsediyorum bu bile yok sencede anormal degil mi :D
Cevap sahibi+1 yılÇekiniyordur belkide , mesaj yoluyla şakayla karışık söylemeyi densene işte askım bugun napcaz sarılırm sana falan filan :D
Soran+1 yılNe cekincek be 3 ay olmus :D bide soyle bir durum var yanindayken bisey soyleyemiyo ayrildiktan sonra askim cok guzel olmustun bugun vs
Cevap sahibi+1 yılhmm iş yok ozmn onda sen ondan ayrıl bana gel ben sana kralını yaparm herşeyn :))
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle olmaz ki.:) tuhaf.)
16 Yorumla
Soran+1 yılGercekten oyle gay falan mi acaba :D
Cevap sahibi+1 yılyani nebiliyim. normal bir erkek, sevgilisinin elinden tutar, sarmaş dolaş gezer. olabilirmi acaba. ?
Soran+1 yılDogal olan bu zaten sevmese niye devam etmek istesin etrafinda cok kiz var neden beni istesin
Cevap sahibi+1 yılutangaçmı yoksa:)
Soran+1 yılYoo degil aslina bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılbelkide çekingendir.:)
ne zamandir birliktesiniz>? kac yasindasiniz?
00 Yorumlacinsiyet değiştirme kararı almıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılsjxjxjck olabilir
Sevip sevmedigini bu sekilde anlayamazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdigine dokunur oper sarilir yanindakini mutlu etmeye calisir ama yok yani
street fighter veya mortal kombat deneyin o vakit?
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha iyi fikir deneme deger :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinine bağlı biri mi peki sevgilin?
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo oyle dindar biride degil anlayamiyorum bende ilgi gostermiyor falan diye ayrildim tekrar barismak istedigini duzelecegini soyledi biseh degismedi
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi neden ilgisiz oldugunu sorman galiba
tekkende öyle aynen tekkende teke tek oynanıyor
00 YorumlaÇevir yüzünü öp bir bak ne tepki verecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapısı oyledir ya da kokuyosundur. dd
03 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama yanina giderken niye kokuyim dikkat ederim o tarz seylere :D
- +1 yıl
Cocuk niye yaklasmiyo o zaman sanaaa
Soran+1 yılBilsem :D
Ya cok sinasmam istemiodur
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin odun diyosun yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılFazlasiyla :D
Cevap sahibi+1 yılValla işin zormuş o zaman :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam sarılırken elimi goguslerine atardım :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Temiz biriysen karsida sorun olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılsen yapış ona :) utanmayı falan geç yanlızken :)
00 Yorumla
+1 yılYeniyse cekiniyor olabilir daha :)
00 YorumlaSorunları belki de vardır
00 Yorumla
+1 yılagzın kokuyodur
011 Yorumla
Soran+1 yılSarilmakla agiz kokusu ne alaka sacmalama
- +1 yıl
alakasız olur mu ağız kokusu her türlü gelir sarılırken yüz yüze gelmiyomusunuz? bence sen bende olmaz ben kokmam egosunu bırak:D
Soran+1 yılHayir canim dogal bisey bu egolukla falan alakasi yok ama insan sevgilisinin yanina giderken zaten dikkat eder bunlara ne biliyim
- +1 yıl
o zaman utanıyoda olabilir ne bileyim içine kapanık bir insan mı?
Soran+1 yılUtangac degil ama hic biseyini paylasmaz benimle konusmaz canin sikkin olur neyin var derim bosver kendi sorunlarimla canjni niye sıkıyım ki der ben tabi daha cok sıkılırım :D
- +1 yıl
bence zamanla düzelecektir
Soran+1 yıl3 ay oldu ama bilmiyorum
- +1 yıl
bir 3 ayda herşey belli olur zaten
Soran+1 yılHof napicam :(
- +1 yıl
bu çokmu önemli sence? yani zamanla olsa mesela.. yaklaşmıyor diye ayrılırmısın?
Soran+1 yılHayir canim bana karsi bir art niyeti yok en azindan sadece ilgisiz diye sey yapiyorum
+1 yılSewmiyor sewmiyor
00 Yorumlasevmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafinda onca kiz varken neden ben o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılEtrafinda onca kiz varken neden ben o zaman cozemiyorum ya :(
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Tekmeyi vur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac hafta oldu peki?
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay
Cevap sahibi+1 yılOha kapalimisin sen peki?
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılOzelden mesaj atsana detayli anlat sen bana cozum yolu bulayim.
Soran+1 yılXper sayim az mesaj atamiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılTakip et beni ya da 2 dakka ac profilini.
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım