Ben insanlardan uzak olma veya insanlara yakın olma gibi derdi olan biri değilim. Ilımlı bir kızım. Hayatımda çok insan oldu tanıdığım. Evlisi bekarı hiç fark etmedi nerede naısl davranacağını bilen bütün insanlarla sohbete açık oldum. Bir adamla sürekli denk geliyoruz beni kahve içmeye davet etti. Adam çirkin değil. Yeşil gözlü kumral biri. Ama benim tarzım değil. Beni cezbetmedi. Davet etti habire. Gittim. Konuştuk ettik tanıştık. Adam 23 yaşında gibiydi meğer 34 yaşındaymış. Ve evliymiş. Bunlar benim için problem değil sonuçta sohbet bu. Gayet iyi biriydi. Daha sonra sürekli denk geldiğimizde hal hatır sorduk. Ve aradan 2 hafta geçti tekrar davet etti gittim. Çünkü zararsızdı. Bana ters bir bakışını görmedim ya da kötü niyet sezmedim. Yine havadan sudan konuştuk. Bu arada ben çok enerjik ve konuşkan biriyim. Ayrıldık yine. Aradan 1 ay geçti hiç görmedim onu. Daha sonra yine hep denk geldik beni yine çağırdı. Aşk hayatın nasıl felan dedi. Yok çünkü bu devirde adam yok, öyle biri olsa olurdu muhtemelen şu an sevgilim dediğim biri dedim. Anladım dedi. Ünüversite bekliyorum belki çıkar karşıma dedim. O işler öyle olmuyor biz eşimle orada tanışmadık mesela felan dedi. Sordum anlattı. Daha sonra yanıma geldi çocuğunu gösterme bahanesi ile. Fakat ben bu anı yaşamıştım ve yanlış şeylerin olmasının göstergesiydi bu. Bir erkek bir şey gösterme bahanesi ile yanınıza geliyorsa büyük ihtimalle sizinle temasta bulunmak istediğinin belirtisi. Yaşadım bu sahneyi başka bir denyo ile. Çocuğunu gösterdi. Bende çok sevimli bulduğumu söyledim ve kahvemi içtim kafamı kaldırıp ona döndüğümde dibime kadar gelmiş. Bi değişik bakışı vardı. Ban gideyim artık dedim tebessüm ile. Davet etti ertesi gün yine karşılaştım işi bahane edip gelmedim. Ondan sonr yine karşılaştık (ne bereketli asansör) davet etti gelmeyeyim ben dedim. Bir şey bahane etmedim. Direkt gelmek istemediğimi söyledim. Ondan sonraki gün tekrar denk geldik ve davet etmedi artık. Sadece günaydın dedi güler bir yüzle. Günaydın dedim. Hal hatır sordu. Bu evli adamlardan bıktım. Usandım. Bi gidin ya. Ne derdiniz var lan sizin? Hayırdır yani? Ne güzel bie yuvanız var neden böyle yapıyorsunuz? Ben şimdi bu herife bir kahve içelim desem bu adam eşini eminim aldatır. Çok zamanım olsaydı uğraşırdım bu adamla gidip eşine atardım da. Neyse. Dua etsin üşeniyorum ve vaktim hiç yok.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ee zaten davetini kabul edip çay icmişsin. Ne namuslu ayaklarina yatıyorsun ki haspam :) Bir de sitem ediyor ya
Sen namuslu ayaklarina yatan bir kezbansin. Senin gibi ona buna yamanmaya calisan aciz kizlari evli erkekler kullanip bi tarafa atiyor zaten. Hak ettiginiz muameleyi görüyorsunuz. Acimamak lazim sizlere. Ne saniyorsunuz ki sizin için evdeki karilarini mi birakacak o erkekler?
Her tanıdığı kişiyi iyi sanıyolar...
Erkekte olsa bekarda olsa,, kimseye güven olmaz. Ne malum sana bişey yapmayacağı. Bu devirde amca kızına tecavüz ediyor. Elalem niye yapmasın
Daha iki lafı bir araya getiremeyen, yazi yazmayı beceremeyen tip bana kitap oku diye öneride bulunuyor şaka gibi. :) Neyinden korkup neyinden telaslanacagim senin? Gizlenmeden konu açamıyorsun daha. Ezik gizli butonunla sana mutluluklar.
Ayrica sen iyi bir insan değilsin. Bosuna kendini kandırma. Katile de sorsak kendine ben iyiyim diyor tecavüzcüye de :D Kimse yogurdum eksi demiyor
@heyyo1828 böyleleri baskalarina zarar verir kendilerine zarar falan verdirtmezler bu tiplerin cigerini bilirim ben
Evli bir adamın gönlü de gözü de o kadında değilse benim o yuvayı toplamamı mı bekliyorsun? O adam illa aldatmıştır eşini. O yuva çoktan yıkılmış kızım. Aldatmadıysa da ilk fırsatta aldatacaktır. Günün birinde o adam bir kadın için eşini bırakmasa bile; evli kadın başka bir kadın için eşini boşayacaktır. Ama sen ve senin gibiler anlamaz bunu.
Anlasilan algı zayifligi da var sende. Bence senin kitap okumakla beraber balik yagi takviyesi de alman gerek. Tecavuzculerle seni aynı kefeye koydugumu kim söyledi? Ne demek istedigimi bile anlayamiyorsun. Kime sorsan kendine iyiyim diyor her haltı yiyenler bile kendini iyi görüyor diyorum. O sadece bir örnekti ama sen işine gelmedigin için doğal olarak carpittin. Ayrıca sen zaten benimle muhatap olacak duzeyde bir insan değilsin ister gizli gel ister gerçek kimliginle hiç önemli değil. Kalitesiz birisin. Kimin başına neyin gelip gelmeyeceğine de sen karar veremezsin. Sen kimsin? Soru sorup beklediği cevabi alamayinca çemkiren hadsiz ezigin tekisin.
Çok gülünçsün. Şimdi de ben olmasam zaten başka kadinla aldatir diyerek kendini avutmaya basladin. Nerden biliyorsun o adamin sana geçici bir heves gözüyle bakmadigini? Boş yapiyorsun düpedüz
Üff ne halt yersen ye. Benim de cok umrumdaydi sanki senin ya da başkalarinin yedigi haltlar.. Burasi özgür bir platform. Konu açmışsın ben de özgürce kendi fikrimi belirttim geçtim. Uzatan kendinsin. Mal mal kendini kanıtlamaya calisiyorsun hala. Uzaklaş.
Psikolojik destek al çiçeğim
Sen görüşmekle başta hata yapmışsın...
Bunu hata görmedim çünkü çevremde çok insana oldu öylelikle tanıştığım ve bana yaklaşmayan dost gibi olduğumuz insanlar oldu zaman içinde eşi ile tanışıp abla gibi gördüğüm de oldu veya arkadaş gibi. O nedenle bunu hata görmedim.
Vallaha sen hayatın ne olduğunu anlamamızsın. Ne erkekler var, önüne gelene güvenme. Herkes tanıdığın kişi değil
Seks