Evli bir adam benimle derdi ne?

Ben insanlardan uzak olma veya insanlara yakın olma gibi derdi olan biri değilim. Ilımlı bir kızım. Hayatımda çok insan oldu tanıdığım. Evlisi bekarı hiç fark etmedi nerede naısl davranacağını bilen bütün insanlarla sohbete açık oldum. Bir adamla sürekli denk geliyoruz beni kahve içmeye davet etti. Adam çirkin değil. Yeşil gözlü kumral biri. Ama benim tarzım değil. Beni cezbetmedi. Davet etti habire. Gittim. Konuştuk ettik tanıştık. Adam 23 yaşında gibiydi meğer 34 yaşındaymış. Ve evliymiş. Bunlar benim için problem değil sonuçta sohbet bu. Gayet iyi biriydi. Daha sonra sürekli denk geldiğimizde hal hatır sorduk. Ve aradan 2 hafta geçti tekrar davet etti gittim. Çünkü zararsızdı. Bana ters bir bakışını görmedim ya da kötü niyet sezmedim. Yine havadan sudan konuştuk. Bu arada ben çok enerjik ve konuşkan biriyim. Ayrıldık yine. Aradan 1 ay geçti hiç görmedim onu. Daha sonra yine hep denk geldik beni yine çağırdı. Aşk hayatın nasıl felan dedi. Yok çünkü bu devirde adam yok, öyle biri olsa olurdu muhtemelen şu an sevgilim dediğim biri dedim. Anladım dedi. Ünüversite bekliyorum belki çıkar karşıma dedim. O işler öyle olmuyor biz eşimle orada tanışmadık mesela felan dedi. Sordum anlattı. Daha sonra yanıma geldi çocuğunu gösterme bahanesi ile. Fakat ben bu anı yaşamıştım ve yanlış şeylerin olmasının göstergesiydi bu. Bir erkek bir şey gösterme bahanesi ile yanınıza geliyorsa büyük ihtimalle sizinle temasta bulunmak istediğinin belirtisi. Yaşadım bu sahneyi başka bir denyo ile. Çocuğunu gösterdi. Bende çok sevimli bulduğumu söyledim ve kahvemi içtim kafamı kaldırıp ona döndüğümde dibime kadar gelmiş. Bi değişik bakışı vardı. Ban gideyim artık dedim tebessüm ile. Davet etti ertesi gün yine karşılaştım işi bahane edip gelmedim. Ondan sonr yine karşılaştık (ne bereketli asansör) davet etti gelmeyeyim ben dedim. Bir şey bahane etmedim. Direkt gelmek istemediğimi söyledim. Ondan sonraki gün tekrar denk geldik ve davet etmedi artık. Sadece günaydın dedi güler bir yüzle. Günaydın dedim. Hal hatır sordu. Bu evli adamlardan bıktım. Usandım. Bi gidin ya. Ne derdiniz var lan sizin? Hayırdır yani? Ne güzel bie yuvanız var neden böyle yapıyorsunuz? Ben şimdi bu herife bir kahve içelim desem bu adam eşini eminim aldatır. Çok zamanım olsaydı uğraşırdım bu adamla gidip eşine atardım da. Neyse. Dua etsin üşeniyorum ve vaktim hiç yok.
Evli bir adam benimle derdi ne?