Kıza prenses demek?

Merhaba tanışmamız biraz farklı oldu aslında da müşteri olarak geldi beğendi haftaya alabilirsiniz dedim kapora veriyim mi dedi gerek yok dedim almaya gelince verirsiniz dedim ödemesini vs sonra WhatsApp dan yazmaya başladı hazır mı diye gece 3-4 e kadar konuşuyoruz ilk başlarda müşterim diye bir şey demedim pek sonra baktım baya özel şeyler sormaya başladı sevgilin var mı ablan evli mi vs gibi sevgilim yok dedim benim de yok dedi bir süre böyle konuştuk gece geç saatlere kadar sonra baktım bana yazıyor bende yazmaya başladım beraber bir kahve falan içelim dedim olur diyor yasaklar da bir yandan sadece bir kere yüz yüze gördüm teklif ettim yakından tanımak istiyorum diye düşünmüyorum dedi ayrıca üni son sınıf bir müddet sonra konuşmamaya başladı prenses diyorum bazen cevap vermiyor mesajlarıma cevap veriyor bazen bazen vermiyor prenses demeye devam etmeli miyim bu kızı nasıl tavlarım
Not sadece bir kere yüz yüze gelerek 5 aydır WhatsApp dan ara ara konuşuyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Bir müddet beklemeyi düşünüyorum sonra ilgisini çekecek bir şey yapmam bir şey demeyi düşünüyorum şu an bir fikrim yok bu süre zarfında tavsiye varsa dinleriz
Kıza prenses demek?