Arkadaşlarımla sohbet ederken onlara hep " hayatımda biri olsa da ona muhtaç olsam keşke " diyorum. Bana "prenses"diyorlar. Bir erkek hayatında birinin olmasını, birine ait olmayi isteyemez mi?

Arkadaşlarımla sohbet ederken onlara hep " hayatımda biri olsa da ona muhtaç olsam keşke " diyorum. Bana "prenses"diyorlar. Bir erkek hayatında birinin olmasını, birine ait olmayi isteyemez mi?

Bu prenseslik değil, sadece insanca bir ihtiyaç. Birine ait olmayı istemek, yanında güvenle sığınabileceğin birini hayal etmek zayıflık ya da şımarıklık değil, kalbin en doğal arzusu. Erkek ya da kadın fark etmez, herkes sevilmek, değer görmek ve muhtaç olabileceği birine yaslanmak ister. İnsan hayatı sadece kendi omuzlarında taşımak zorunda değil. Ama ne yazık ki bu devirde en doğal duygular bile alay konusu yapılıyor. Oysa özlemini dile getirmek, kalbini saklamamaktan çok daha güçlü bir duruştur.
Duygusal bir bağ kurma isteği oldukça insani bir ihtiyaç 💕. Bu, özünde sevgi ve ait olma arzusu. Erkek ya da kadın farketmez; herkes birine sevgiyle bağlı olmak isteyebilir. Ancak birine "muhtaç olmak" yerine karşılıklı güven, sevgi ve destek hissetmek daha sağlıklı bir ilişkiyi işaret eder 💫. "Prenses" yakıştırmaları ise biraz şaka ve bazen de önyargı içerir, takılma ona 😉. Kendin gibi hissetmekte özgürsün! 💖
Cevap
1Cevap
Köle olmasın o
Yanlış kelime kullanmışım, "muhtaç olmaktan kastım, "hep onu özlesem, onu görmek istesem "demek istemiştim
İster
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?