Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır flörtüm var ve son zamanlarda sürekli bana , sen aşık olmuşsun diyip duruyor sizce sebebi nedir acaba kendisi bana aşık oldu da benden mi itiraf bekliyor nedir yani çözemedim kadınlarımız seri toplanıp fikir verebilir mi , bu arada herşey çok iyi gidiyor bir maşallahınızı da alırım...
Güncellemeler
+1 yıl
Doğum günü için de fikir ve önerileriniz varsa alabilirim bu dönemde ne hediye edilir ne Alınır veya nasıl bir sürprizle açılabilirim görüşlerinizi paylaşın lütfen
Birde şunu için bekliyorum 14 Şubat aynı zamanda kendisinin doğum günü , 14 şubatta yanında olup o zaman mı diyorum acaba doğum gününü de kutlayıp bi açılma töreni düzenlesem
Ama bazen de aksi tepki veriyor kafamı karıştırıyor bazen gerçekten aşık olmuş gibi , bazen de sanki flört bile değiliz gibi davranıyor şakayla karışık
Hem bncr bi kolye ya da bilezik al ikinizin baş harfı olan. Mesla.. A ♾ R ya da , aşk kutusu var linki: https://tr.aliexpress.com/i/32961530773.html Bu kadar aklıma geldi ya...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir şeyi 40 kere dersen olur kız enerji gönderiyor kafanda düşünmeni sağlıyor baksana işe de yaramış 😂
Deliricem sürekli söylüyor ve işin garip tarafı , söylediğin gibi böyle enerji , işaret vs şeylere de çok inanan biri 🤣
Dua etde ritüel yapıp kendine aşık etmesin 😂😂
Etsin beee 🤦🏻♂️
Flört sandigin kisi belliki flörtun degil..
Biraz daha açar mısın?
Sen aşik olmuşsun derken kendisini kast ediyorsa iyi ama gercekten başkasina asik oldugunu dusunuyorsa kiza yalniş alarm vermişsin demek oluyor bence acıl kiza
Yok kendisini kastediyor
Ozaman açıl artik diyor
Bak öyle diyorsan açılıcam
Aşk bacayı sarmiş bile coktan durdugun kabahat
Birde şunu için bekliyorum 14 Şubat aynı zamanda kendisinin doğum günü , 14 şubatta yanında olup o zaman mı diyorum acaba doğum gününü de kutlayıp bi açılma töreni düzenlesem
Cok guzel fikir hayati boyunca unutmaz
O zaman doğum gününü seçtim ve sürpriz , hediye düşünmeye sizin de yardımınızla başlıyorum 🤣
Tektaş yüzük olmazsa olmaz sonuc olarak acilcaksin. Yanina kocaman kutuda kalplide olabilir cikolata, güller de olmazsa olmaz. Gerisinide kendin bul artik mantitan neleri seviyorsa😄
Tektaş yüzük daha çok evlilik teklifi için kullanılmaz mı biz daha sevgili olucaz anca 🤣
Aynen haklisin biraz uctum galiba😅😂 tektaşa gerek yok gul al birde hediye yeterlidir cikolatayida alma vazgectim kiz istemeye gider gibi😂
Bence de şu aşamada biraz abartı olabilir gül mantıklı ama hediye olarak ne olabilir allahım deliricem 🤣
Canta, saat, parfum, bileklik, kolye, makyaj eşyalari kullaniyosa tabiki. Veya agzini ara şu siralar almak istedigi birseyler varsa sen al mesela
Ağzını yoklamak , süper fikir. Sosyal mühendislik benim işim 🤣
evet
Kendi mi aşık olmuş ona mı evet
evet sana asik olmus
Ama bazen de aksi tepki veriyor kafamı karıştırıyor bazen gerçekten aşık olmuş gibi , bazen de sanki flört bile değiliz gibi davranıyor şakayla karışık
taktik belki
Gerçekten zor işler ya şimdi açılmasam bi dert , açılsam ya hazır hissetmiyorum vs gibi tepki verirse diye çekiniyorum
flortse tepki vermez acil asik olmusun iste snde
Peki en yakın zamanda mı açılmalıyım sence yoksa doğum gününde 14 şubatta mı?
Doğum günü guxrlll
Birde hediye , sürpriz önerisi ver de duacın olıyim 🤣
Hem... manevi bi şey olsun yaşınız kaç ona göre söyleyim
22 🙆🏻♂️
Hem bncr bi kolye ya da bilezik al ikinizin baş harfı olan. Mesla..
A ♾ R
ya da , aşk kutusu var linki:
https://tr.aliexpress.com/i/32961530773.html
Bu kadar aklıma geldi ya...